Bana çok haksızlık yapıldı ve çok haksızlığa uğradım, itilip kakıldım, onlara hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde ve bende hastalık oldu bunun sonucunda
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Aynısı orta okulda olmuştu derslerim çok iyi değil ve güzel değilim diye tüm sınıf beni aşağılıyordu, fiziksel olamsada mental olarak yıllarca beni çok yıprattılar insan gözü ile bakılmadım yıllarım beni asla sevmeyecek inaalara yaranmaya ve bir tutamda olsa sebilmeye çalılmakla geçti
Kıyamam takmayın kafanıza geçti bitti çok şükür hepimize geçmiş olsun
Merhaba,
Ben zorbaların düşmanıydım. Çok şükür haksızlık olmadı zaten haksızlık karşısında olanda bendim! 😅
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Ömer!
Sınıf arkadaşlarım bile abi derdi kızlar abi derdi! 😅
Zorba bendim ama zorbalari zorbalayan türden
I * the danger
yakin kiz arkadaslarim erkeklerin gozune girmek icin hep beni kotuler hep beni asagida tutmak istediler yalanlar soylediler cevredeki erkeklere sirf kendileri daha cok ilgi alip sevilsin diye. ne halleri varsa gorsunler simdi
Çok büyük geçmiş olsun Ne yaptınız
Ben olsaydım asla affetmezdim kardeşimi bile affedemiyorum yaptığı şey yüzünden affedilecek cinsten değil yapılanlar insanlık dışı okulunuza velileriniz gelmiş miydi
Çok Kindar bir insan olduğumu söylenmez ama affetmem yanlış olur kimse kötülüğü kolay kolay affetmez
Okuldaki kızlardan biri bacak arama diziyle vurmuştu, çok acıdığı için yere çöktüm oramı elimle tuttum ağlamaya başladım ve diğer kızlar yardım etmedi sadece güldüler ya da görmezden geldiler
Tarih öğretmenimden hoşlanmıştım, pas vermedi
Tarih öğretmeniniz Genç miydi
40a yakındı ama tam bir dişi idi
Bizim tarih hocası çok sorunluydu sen üniversite okursun sen okuyamazsın diyordu kızını dövmeyen dizini döver diyordu
Kadın mıydı erkek mi
Kadın
İlginç biriymiş, dediğin gibi psikolojik sorunlu.
Gitmez olaydım o okula
Benimki ise bambaşka bir şeydi, sxy giyinmezdi, öyle belirgin ve fit vücudu yoktu ama o aurasi, enerjisi bambaşka idi
Senin özgüvenini yıkmış
Hiç mi iyi anın yok o okulda
Tarih hocanızın adı neydi burcunu biliyor musun Bir de
İyi anım da var şarkı söyledim alkış aldım espriler yaşadık güldük geçtik eğlendik
İşte orada olaylar ilginç hale geliyor, çünkü ismini hatırlamıyorum. Üstelik ona ikizi kadar benzeyen bir kız vardı benim oturduğum eve yakın. O kızın adı Emre idi
En çok üzen anın nedir
Sıradan edilmem birinin bana ezik demesi Ben gelemem öyle şeylere haksızlığa
Ben neredeyse tacize uğruyordum
Kim tarafından geçmiş olsun Neden ki
Genele yazmak istemiyorum, etkisi üniversiteye gidene kadar sürmüştü
96 doğumlu musunuz
Biraz daha büyüğüm
Çok büyük geçmiş olsun diyeceğim ama benimki geçmedi sizinkini bilemem
Hayır geçmedi, taciz en kötüsü
Sınav sorularını çalıp sattık
Hepsi bu mu? Ben de skmsler sandım
Lise mi kaldı ya
Evet ama çok haksızlığa uğradım zorbalığa uğradım ve ben de hastalık oldu sonucunda haksızlığa gelemiyorum bir terazi burcu olarak
14 yıl geçti ben de tuvalet problemi oldu Kendi kendine konuşma oldu eskiden yoktu böyle şeyler uykularımdan uyanıyorum
Neden şaka mı diyorsunuz olabilir haksızlığa gelemiyorum bir terazi burcu olarak
Neden gülücük içeride koyup şaka ama bu dedin çok itilip takıldım ben insanlık dışı bir şey değil mi bu
Sen olsaydın affeder miydin onları
Affeder miydin bir de onu söyle sen
Sen hangi burçsun hem
Ismimle cok dalga gecildi
Bende senin gibiyim
Ne oldu
Kızın birisi benim sırasından etti normalde birlikte oturuyorduk sonra başkasına aldı Ben de rastgele farklı bir sıraya geçtim Canip diye bir çocuk vardı O da burası elif'le tuğçe'nin sırası olduğunu söylüyor Ben aslında oraya mecburiyetten geçtim bana önyargı ile yaklaştı kendi sırası olmadığı halde kaldırmaya çalıştı sonra hoca geldi ikizim olaya müdahale etti kaldıran kişi oydu. Ağlayınca konuşamadım birlikte gittik yüzümü yıkadım rehberlik hocası ağlamamı duydu onunla falan konuştuk O da oradaydı sonra gitti kör olasıca
Ergenler çok acımasız olur diye bir şey söyledi bana önce farklı sınıftaydık biz kardeşimle sonra aynı sınıfta olduk attan inip eşeğe binmişim haberim yokmuş 😭😭😭 ve ben de hastalık oldu hastalığa dönüştü her şey
Siz ne yaşadınız anlatın dinlerim
Kıyamam sana aldırış etme onlara
Allah razı olsun kızın birisinin sırası boşmuş o oturtturdu beni sırasında iyi ki varmış o kız ya
Sence benim ikizimi hayatımdan silmem mi gerekiyor
Sen olsaydın kardeşini siler miydin aynı evin içindeyiz sonuçta ama silsem de bir şey değişmeyecek
Annem dedi ki önce kardeş gelir her konuda Ben de bu hastalığa dönüştü her yerde konuşuyorum bu olayı
Teşekkür ederim bugün kedimin doğum günü hem hayatta değil o
Ama beni çok zora soktu her konuda sadece bu da değil
Yapay Zeka Cevapladı
Lise yılları, hassas ruhumuzda derin izler bırakabiliyor 🌿 Yaşadıklarının sende bir hastalığa dönüşecek kadar ağır yük olması çok üzücü 💛 Geçmişin acısını bugün taşımak seni hâlâ o insanlara bağlı tutar. Onları affetmek yapılanı onaylamak değil, kendi ruhunu özgürleştirmektir 🌸 Bedeninin verdiği bu tepkileri hafifletmek için profesyonel bir destek almayı düşündün mü hiç? 🧘♀️