Eğitim & Kariyer Lisede hiç disiplin cezası aldınız mı? JJGoode Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Böyle bir olay vardı. Çok şükür hiç böyle davranışlar içinde olmadım. Lisede hiç disiplin cezası aldınız mı? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
VelmaDinkley Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hiç almadım valla. İyi ki uslu durmuşum :) 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet aldım 0 0 Yorumla
Jelibonsuzyaşayamam Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Hayır aksine çok örnek öğrenciydim. Derslerimle kılık kıyafetimle. Hoca tarafından kaç defa tahtaya çıkarılıp arkadaşınıza bakın diye örnek alın diye övüldüğümü hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Alıyordum az kalsın 1 dönem bounca 10 defa defterden numara karalamaktan 1 hafta uzaklaştırma alicaktim sınıfta kalacaktim adam afetti özür dileyince 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl O nası işmiş ya? Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Vermeye kalktılarTüm okula karşı tek başıma direndimBen kazandımKoca koca hocalar özür diledi benden 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yok almadım, örnek sayılabilecek öğrencilerdendik ama o haylaz öğrencilere de özenmediğimiz olmadı değil 😄 0 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok aldım, hep kavga ederdim. Çok kavgacıydım djfkgk. Hatta polise bile şikayet etmişlerdi beni lisede 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her sınıfın bir yeri varken sadece benim için ayrılmış alan vardı :D 0 0 Yorumla
Macakızı_H Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Biz sınıfca okulun daha 3. gününden 2 tane sıra kırdığımız için almıştık zosmzpsmzlsms 0 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Almadım tabi her zaman örnek bir öğrenci oldum ben jskxnsnx 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl orta okulda okuldan atılmak üzereydim lisede değil 0 2 Yorumla JJGoode +1 yıl O niye öyle oldu? Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl bende kalsın , hocam s... önünde gideydi neyse hatırlamak istemiyor o kadını Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Almadım, kıyısından köşesinden döndüm. 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl 1 kınama 2 yazılı uyarı 2 tane ekon kağıdı 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aldım maalesef 0 3 Yorumla Kafkas001 +1 yıl Sigara içerken hep beni yakalıyordu moruk müdür yardımcısı Yorumla JJGoode +1 yıl Tuvaleti mi basıyordu? Yorumla Kafkas001 +1 yıl Evet Yorumla
ayçıll Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl hayır almadım 0 1 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Sende o tip yok ztn Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çook aldım 0 0 Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Almıştım fkdmflfm 0 3 Yorumla Macakızı_H +1 yıl Anlatsana xlsmxlsks merak ettim Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Kıza küfür etmiştim sevmiyordum durmadan kavga ediyorduk sonra beni küfür ettim diye disipline vermişti Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Kınama almıştım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç almadım valla. İyi ki uslu durmuşum :)
Evet aldım
Hayır aksine çok örnek öğrenciydim. Derslerimle kılık kıyafetimle. Hoca tarafından kaç defa tahtaya çıkarılıp arkadaşınıza bakın diye örnek alın diye övüldüğümü hatırlamıyorum.
Alıyordum az kalsın 1 dönem bounca 10 defa defterden numara karalamaktan 1 hafta uzaklaştırma alicaktim sınıfta kalacaktim adam afetti özür dileyince
O nası işmiş ya?
Vermeye kalktılar
Tüm okula karşı tek başıma direndim
Ben kazandım
Koca koca hocalar özür diledi benden
Yok almadım, örnek sayılabilecek öğrencilerdendik ama o haylaz öğrencilere de özenmediğimiz olmadı değil 😄
Çok aldım, hep kavga ederdim. Çok kavgacıydım djfkgk. Hatta polise bile şikayet etmişlerdi beni lisede
Her sınıfın bir yeri varken sadece benim için ayrılmış alan vardı :D
Biz sınıfca okulun daha 3. gününden 2 tane sıra kırdığımız için almıştık zosmzpsmzlsms
Almadım tabi her zaman örnek bir öğrenci oldum ben jskxnsnx
orta okulda okuldan atılmak üzereydim lisede değil
O niye öyle oldu?
bende kalsın , hocam s... önünde gideydi neyse hatırlamak istemiyor o kadını
Almadım, kıyısından köşesinden döndüm.
1 kınama 2 yazılı uyarı 2 tane ekon kağıdı
Disiplin ne ki mahkemelik bile oldum
Aldım maalesef
Sigara içerken hep beni yakalıyordu moruk müdür yardımcısı
Tuvaleti mi basıyordu?
Evet
Hiç almadım.
hayır almadım
Sende o tip yok ztn
Çook aldım
hayır
Evet..
Almıştım fkdmflfm
Anlatsana xlsmxlsks merak ettim
Kıza küfür etmiştim sevmiyordum durmadan kavga ediyorduk sonra beni küfür ettim diye disipline vermişti
Kınama almıştım
Kınama cezası 😔
Evet aldım
Almadım çok şükür
Hayır almadım
Direkten döndüm