Var mı alanlar?
Elleri göreyim. jsjsjs
Selamlar olsun detay ve KS ahalisi.
Elleri göreyim. jsjsjs
Selamlar olsun detay ve KS ahalisi.
İleri geri konuşuyordu. din bilgisi hocamı tokatladım. Sınıfın önünde ağzına sı*tım . Tutanak tutmaya kalktılar mahkemeye veririm hepinizi dedim. Ailem de geldi yanımda durdu. Atatürk hakkında böyle konuşan bir it için bana ceza vermeye bir tarafları yemedi
Kız Arkadaşıma Sarkmıştı Manitama Sarkanı Sallarım Ulan Dedim Çocuğu 2. kattan pencereden sarkıttım :D müdür dövdü hoca dövdü sonra ben sinirlenip yine dövdüm :D
Manyak :D
yanımdaki kıza kimse dokunamaz koç burcuyum ben yamulturum
Peki. Koç Bey jsjsj
sağ ol abim :D
Okul değiştirme cezası aldım siyasi suç bahanesiyle malum partili olmadığım ve karşı olduğum için sırf.
Almadım, du bakalım bu sene birilerinin kafası kopcak gibi :D
Cevap
35Cevap
Oglanın birini feci şekilde dövdüm kafatası çatladı savcıya ifade verdim okul sadece kınama cezası verdi sene sonu cezayı kaldırttım :)
Nasıl :D
Çok kavgacı degilim ama zorluyorlar neyse Oglan okulda hocalar tarafından pohpohlanan bir tipti derste önümde oturuyordu pislik pislik sesler çıkardı uyardım sesleri kesmedi hocada bişey demedi ders sonu bana efelenecegi tuttu sırt çantasıyla bana 1-2 defa vurdu :D kendimi korudum sonra bunun kafasına kafasına bir geçirdim ne oldugunu şaşırdı hoca geldi ayıramadı vurdukça vurdum en son ayırdılar işte bizi bunu kafadan agızdan burundan kan akıyor ambulans çagırdılar geldi aldı bunu benide polis aldı :D Giderken dedim beni hastaneye götürün götürdüler aldım darp raporunu :D Karakolda polisler tanıdık çıktı bir iki kızdılar sonra savcıyla konuşmuşlar falan kendin savunmuş gibisinden ilk o saldırdı bir sınıf dolusu şahit var :D işte olayı anlattık tamam gidin kavga etmeyin bir daha dedi bıraktı :D Hocalarada polisler baskı uyguladı önce göstermelik bir kınama cezası daha sonra sildip attılar :D Şu an tertemiz bir sicilim var :)
Ya yazık olmuş çocuğa :D Tamam sevmeyebilirsin ama her insan hata yapar be jsjs
Ha doğru sana vurmuştu js o detayı atlamışım js tamam kendini savunmuşsun bu güzel de çatlak yapmısın ya :D :) Neyse ya haketmiştir belki..
Beni disipline veren hocanın okul hayatını bitiririm nereye mafyaydik biz zamanında okulda gardaş
taaaaaak tak tak iyi sık iyi :D
:D ciddiye almadım da garip geldi :D :D hahahaha
Vay vay jsjsjjs
:D hahahhah
Hayatımda sadece bir tane hocadan azar işittim oda arkadaş istiklal marşını gözüme baka baka ezbere okumuştu güldüm diye onun haricinde tüm hocaların sınıfta en sevdigi erkek öğrencilerden oldum ama müdür yardımcıları da tam tersi nefret ederler benden
O soruyu almayan var mı diye sor be. Sınıfta sigara içerken yakalandım kınama yedim belge alamadım sene sonu ya
8. sinifta cocugun biri anneme kufur ettigi icin kafasini duvara vura vura bayiltmistim. Sonra mudur annemi babami cagirmisti.8 in ortasinda baska okula nakil olmustum.
Ben çok akıllı ve terbiyeli bir öğrenci olduğum için ceza almadım hiç
Okulda aldim son senenin karne donemi, askerde daha fazlasini aldim:) okuldaki hicbisey degil emin olun askerde tutanak yemeyi deneyin okulda tutanak vs bir hic umursamayin bile :))
Postayim ben :) dokunamazlar :) sukur olmadi
Uzaklaştırma aldım ilkokulda. Ama yinede gittim. Sinirlendiğim godoşun donunu indirdim psikolojisi bozulmuştu😂
Disipline gitmiştim ama hiçbir şey vermediler kınama bile vermediler
Hiç bir zaman ceza almadım. Çünkü hep bir yahudi çocuğu olarak disiplinliydim.
Lisede 16 sayfalik disiplin dosyam vardi
2 sayfa haric full sigara cakmak 😆😆
torpilli olunca
orta okuldayken
hocalar hep korkutmak için
disipline attık sizi derlerdi okadar bizde tamam derdik hocam :D
Almadım ama Şu an pismanım keske alsaydım diye sjs
Tutanak çok aldım ama disiplin cezası hiç almadım :D
Yedim hemde kaç kere ortaokuldayken hergün yiyiodum :D genede sınıfımı bile değişmediler
Almadım, 5 tane onur belgem var :)
Bir kere olmuştu çatlak kari yüzünden😂
Hayır, örnek öğrenciydim
Hep son anda kurtuldum djdjdj :D
Uzaklastirma almistim.
Sinifta sigara ictigim için disiplin cezasi aldim
Hayır ama kaç kere eşiğinden döndüm.. 😅
Az kalsın disiplinlik olacaktım ama ucuz yırttım.
alıyordum ki almadım tanrı beni seviyor imiş
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn
lise hayatım sınıftan çok müdürün odasında geçti
Her hafta örnek öğrenci seçilirdim lanet olsun
Disiplin mi kadrolu elemaniydim disiplinin :D
Alıyordum onun yerine açık liseye geçtim.
almadım her sene onur belgeleri aldım. :)
yok almadım örnek öğrenciyim
Almadim aksine takdir gördum
3-4 defa köşesinden döndüm 😄
Evet 2 kere kavgadan dolayı.
2 kere disipline gittim :ddd
Evet. Sacma bir sebepten
Hiç almadım.
Almadım ☺
Disipline gittim
yok hayır almadım çalışkan öğrenciydim ben
3 tane. Okuldan atıldım lisede
Okuldan atilmistim