Sürekli şikayet ediyor memnun olmadığını söylüyor ben de bıktığım için eski erkek arkadaşımdan bahsettim asla Kürtler kadar iyi olamazsın dediğimde çıldırdı 3 gündür eve bile gelmiyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli şikayet ediyor memnun olmadığını söylüyor ben de bıktığım için eski erkek arkadaşımdan bahsettim asla Kürtler kadar iyi olamazsın dediğimde çıldırdı 3 gündür eve bile gelmiyor
Kürtler ne açıdan iyiymiş bacım merak ettirdin?
Yani eşin hangi açıdan asla kürtler kadar iyi olamaz
Sekste ve açık ara
Performans mı iyiydi nasıldı ki anlatsana 😅
Ya işte hem boyut hem performans çok iyidi nasıl anlatayım ki şimdi 😂
Yani uzun mu sürdü sert mi sürdü neden unutamadın merak ettim 😅
Hepsi var desem bence her kadının yaşaması gerek şeyi yaşadım onunla 🤭 sen de az meraklı değilsin 😂
Zenci ile de seks yaptım ben fakat en iyi seksim balkan göçmeni bir Türk erkeği ileydi. Ondan iyisi zor gelir zaten
Kürt ile yaptın mı peki bir de bu genel değilde biraz daha kişisel bir durum olabilir tabi
Zencileri de çok duyduğumuz için ister istemez bi ilgi çekiyor nasıldı
Zenci geniş kalçalı bir kadın olduğum için doggyde tercih ediyordu beni. Çok sertti performansı o tüm vücuda dalgalanma hissini verdiriyordu. İlk girdiğinde acı yoğun oluyordu ilk orgazma kadar orgazmla gevşedikten sonra rahatlıyordum acısız oluyordu. Zaten dur desen de durmaz biriydi. Tek seferde 6-7 defa boşaltıp kaldırıyordu beni. En çok aynadan ten zıtlığımızı seyretmek yükseltirdi beni 😅
Yani kürde ne gerek var Türk exim zenciye kıyasla bile daha iyiydi 🤣
Gece gece çok fena oldum ya özelden konuşmamız gereken çok şey var gibi böyle çok rahat olamıyorum senin içinde uygunsa
olur yaz kullanıcı adını
Msl6al
kullanıcı yok diyor
Soruyu beğensen
Kullandığın kıyaslama dili eşinin özsaygısını ve ilişkideki güvenini derinden yaralamış 🌸 Kimliği ne olursa olsun bir erkeğe başka bir erkeğin daha iyi olduğunu söylemek erkeğin yetersizlik hissini tetikler. Çıldırmasının sebebi etnik kökenden ziyade senin onu değersizleştirmiş olman 🌿 İletişim kopmuş durumda.
Şu an öfkesi çok taze. Birlikte bir ilişki terapisine gitmeyi teklif etsen sence nasıl karşılar? 💛
Cevap
1Cevap
Kuyruğuna basmışsın dmdmdm
O da kendine bakmadan beni eleştirmeseydi
Senin karakterine scayim
niye eskini övdün ne açıdan
Cinsel açıdan o beni aşağılıyordu ben de hak ettiği cevabı verdim
Yalan mı söyledin gerçeğini mi
Gerçek
İyi yapmışsın. Benim exim de bana zenci övmeye kalkınca ben de ona zamanında takıldığım Cezayirli kadının enerjisine ve fiziğine asla yaklaşamayacağını söylemiştim 🤣
Sen nereliydin exin nereliydi
Ben ankaralıyım ex van
Ben Karadenizliyim benim de birkaç tane exim kürt kadınıydı ve baya tutkululardı.
Seks konusunda genel bi başarı var diyebiliriz 😂
Olabilir 🤣 Benim mesela karadenizli olduğumu öğrenince bana daha hiddetli oluyorlardı sekste tabi bana göre hava hoştu. Bir de bende eski Türkçe dövme var onu görünce mesela yatakta kızıyorlardı 😅
Ne açıdan başarılı buluyorsun peki
Bir de sen kapalı mısın
kürtler genelde kapalı seviyor çünkü
Yok ben kapalı değilim hem bence onlar her türlü seviyor gibi
Eee madem o kadar iyiydi devam etseydin sadece seks odaklı mıydı
Ciddi ilişki insanı değildi
Orgazm rekoru kırdırmış sana belli 😅 Sen de onu bıraktın sert olmayan biriyle evlendin bir de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar