+1 yılHayır, başka bir erkeği övmek ağır bir şey değildir. Başka bir kişiyi övmek, dostça bir davranıştır ve insanlar arasındaki olumlu ilişkileri destekleyebilir. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın, insanların başkalarını övmesi ve takdir etmesi oldukça olumlu bir davranıştır.
Başka bir erkeği övdüğünüzde, bu sadece olumlu bir insan olma ve pozitif enerji yayma şeklinizdir. İnsanların yeteneklerini, başarılarını ve olumlu niteliklerini takdir etmek, birlikte daha iyi bir topluluk ve ilişkiler yaratmaya yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, başka bir erkeği övmek, cinsiyetle ilgili değil, olumlu ve saygılı bir davranıştır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Penis boyu kıyaslaması gibi erkek için onur kırıcı olmuş... Diğer erkeği elbette övebilirsin ama kıyaslama yapmadan... O da sana 'Ayşe' nin memeleri bomba gibi! Seninkiler öyle değil " dese, ya da " falanca kız çok güzel ve zeki. Keşke sen de öyle olsaydın " dese... Sanırım senin de kalbin, onurun kırılırdı
04 Yorumla- +1 yıl
Kırılırdım ama tepkimi bu sekilde koymazdım
- +1 yıl
Ki bana baska kızları anlattı
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıyaslama bu şekilde uygulanmamalı. Gerektiğinde kullanılan eleştirinin geliştirici bir tarafı olduğu gibi gereksizinin de yıkıcı bir tarafı vardır. Yani konu bunu nasıl uyguladığına bağlıdır.
Kendinin veya çevrenin daha kaliteli olması için yapıcı bir dille kıyasta bulunabilirsin ama sen bunu zarar vermek için kullanmışsın. Bu çok kötü bir karakteristik özellik maalesef.10 Yorumla
+1 yılErkekler için bu hakarettir. Bana aynı şeyi söyleseler kıskanırım ama o kadar çok tepki vermem. Erkekler öyle değil ama onlar bağırıp çağırıp hiçbir şey olmamış gibi davranırlar kadınlar aynı şeyi yapınca erkeklik gururuna yediremez 😅
Sen o çocuğu unut damarına basmissin bitmiş her şey geçmiş olsun...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
+1 yılBir erkek için değil bu herhangi bir cins için yerle bir edecek bir cümle. Herşeyden önce ortada bir kıyas var ve karşı taraf resmen teselli ikramiyesi yara bandı şeklinde tanımlanmış. En doğrusunu yapmış kendine değer veren birinin yapması gereken şey. Kimse kendini ödül sanmamalı ilişkide nadide sanmamalı.
200 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 206,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBu, erkeğin kişiliğine ve kültürel geçmişine bağlı olarak değişebilir. Bazı erkekler, başka bir erkeği övmenin kendi erkekliklerinin bir tehditi olduğunu düşünebilir. Bu, özellikle erkekliğin rekabetçi bir şekilde tanımlandığı kültürlerde geçerlidir. Bu erkekler, başka bir erkeği övmek, kendi başarılarının gölgede kalmasına neden olabileceğini düşünebilir. Diğer erkekler ise, başka bir erkeği övmenin, kendi erkekliklerinin bir ifadesi olduğunu düşünebilir. Bu erkekler, başka bir erkeği övmenin, kendi erkekliklerinin güçlü ve destekleyici olduğunu gösterdiğine inanır. Genel olarak, bir erkeğe başka bir erkeği övmek, o erkeğin kişiliğine ve kültürel geçmişine bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanabilir. Ancak, genel olarak, bir erkeğe başka bir erkeği övmek, o erkeğin başarısını takdir etmenin ve onu desteklemenin bir yolu olarak görülebilir.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Erkeği kadını yok herkes için geçerli senin yaptığın karektersizlik. Daha olgunlaşmamışsın
140 Yorumla
+1 yılSakin kalıp, olur böyle şeyler ben de senin yerine eski sevgilimi tercih ederdim ama elimizde olan malzeme bu şimdilik. Diyebilirdi haksız
21 Yorumla- +1 yıl
Ama kaba davranmış
- Aile & Toplum konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıyas yapmaya gerek yok ki. Seni artık istemiyorum dersin biter gider.
00 Yorumla
+1 yılEvet tabiki ağır gelir. Bu durum empati kurarak da anlaşılabilir. Sizin yanınızda başka bir kadın övülse kendinizi yetersiz hissetmekle kalmaz bu davranışı kendi şahsınıza karşı bir saygısızlık olarak düşünürsünüz.
Bendeniz Fikret Doğan, hiçbir kadının yanında başka bir kadını övmem. Örnek veriyorum. Eğer muhatap olduğum bir kadın bana dese ki; """Shakirayı güzel buluyor musun?""" dese benim ince ruhlu bir erkek olarak cevabım şu olacaktır. """"Senden güzel değil ama Shakira'nın da hakkını yememiş olmayayım o da güzel."""" şeklinde olacaktır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çok haklı. Seni başka kadınla kıyaslasa hoşuna gider miydi?
70 YorumlaAşırı irrite olduğum bir davranış öyle ki eski flört ettiğim kızın bana "Eski sevgilime benziyor huyların iyi birisin" demesiyle flört etmeyi kesmişliğim var. Neymişmiş dediği kötü bir şey değilmişmiş. Bunun alt mesajı ben hala onu unutamadım senide ona benzediğin için dikkat çekici buldum demektir. Kızlar erkekler böyle aptal insanların elinde oyuncak olmayın manipulasyon manyağı ederler sizi sonra siz kötü olursunuz akıllı olunuz böyle kaşarlara yol vermeyiniz
20 YorumlaAşık olduğun biri sana "Senden daha iyiydi onla barıssaydım senle olmazdım" dese tepkin ne olurdu?
Adam sinirlenmekte kesinlikle haklı. Ve bir kadını arabadan atmak bence çok büyük bir hakarettir ama sen haketmişsin bunu.
Sana şiddet uygulamamış, arabadan atmış... Çocuğun gözünde yerin dibine inmişsin o derece yani. Dövmekten beter etmek denir buna.
(Şiddete karşıyım, anladığım kadarıyla çocukta karşı, eğer hareket halinde ki arabadan atmadıysa)10 Yorumla
+1 yılöncellikle erkeğin yaptığı da doğru değil bana bu yapılsa sesimi çıkarmadan gider evine bırakır öyle engellerim, erkeğin yaptığı etik değil, bana gelirsek bana birisi gelecek başka erkekle karşılaşırsa direkt bitiririm gitsin o karşılaştırdığı erkekle birlikte olsun o zaman.
10 Yorumla
+1 yılBence her şeyden evvel çok saygısızca bir davranış. Empati kurunca bile insan kendini kötü hisseder. Zaten sağlıklı bir ilişki yaşayan kişi sevdiginin üzülmesini istemez. Bu davranışı sergiliyorsa kasıtlı bir kıskandırma ve bundan zevk alma sezerim. Ki, öylesiyle işim olmaz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler bedensel cinsel ve parasal olarak doğuştan tüm erkekleri kıyaslamave sıralama güdüsüne sahiptir. Bu sıralamada gerilerde kalanlar yalnızlığa alışmalı orta sıradakiler yükselmeye çalışmalı üst sıradakiler de kendilerine yaklaşan hanımefendilere iyi davranmalıdır.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma.
Yaristirmak.
Karşılaştırmak.
Afedersiniz ama at yarışına sokmak.
Bu sadece erkek için değil , kadın içinde.
Sonuç olarak her insanın bir kişiliği ve sonradan oluşan bir karakteri var.
Hayata bakış açısı.
Eğer biri beni başka biriyle olumlu olsun ya da olumsuz bu gibi bir duruma sokuyorsa o kişiyle bir daha görüşmem.
Kimse mükemmel olamaz, fakat mukmmel olmayı isteyebilir.
Çabalamak , özen göstermek, emek harcamak güzel şeyler.00 Yorumla
+1 yılHayır ağır gelmez. onun yanindaki değerini düşürmekle kalmaz sonsuza kadar mezara gömersin. O anlarda sana ihtiyacı olduğu için başka erkekten bahsetmene göz yumup ayrılma sürecini uzatabilir. Ama gerçeği sen başka erkekten bahsettiğin saniyeden itibaren zaten erkek seni kalbinden çıkarmıştır.
00 Yorumlaİnsan ilişkiye mutlu olmak için girer. Hayat bir al ver dengesidir. Her ne olursa olsun ne verirsek onu alırız. Kıyaslama yaparak karşı tarafa sen eksiksin, yetersizsin, hatalı yanların var bak bu adam daha iyi ( onun gibi biriyle olabilseydim e daha iyi onunla olurdum ama elde var sen sana kalmışız bari sen adam ol ) mesajını vermiş olursun. Yani adama olumsuzluk vermiş oldun karşılığında adamın sana gül uzatmasını beklemek en hafif tabir ile cahillik olur.
00 Yorumla____Bir erkeğin görüştüğü kıza, başka bir kızı (eski kız arkadaşını) övmesi ağır mı gelir?
____Bir erkek , yeni kız arkadaşına , eski kız arkadaşım senden daha iyiydi onla barışsaydım senle olmazdım dese , kız cok kızsa ve heryerden engellese :-) :-) :-)Bu normal mi?
Sizce haklı mı? :-) Beyin yakan mantık soruları serisi 99999999998..00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklılık payı var bence. Asla başka bir karşı cinsi ovmemen lazım özellikle de o kişi sevgilin flortun vb ise. Arabadan uygun bir yerde indirmiştir umarım. 😂 O da sana başka bir karşı cinsi övmüş, onunla barışsam daha iyi falan demiş, sen ne hissettin yani, biraz empati kurabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılBana bunları söyleyecek kadınla bir saniye durmam evli olsam boşanırım nişanlı olsam atarım bu ne seviyesiz bu ne çirkin bir laf geçmişinde yaşadıklarını geleceğine taşırsan geleceği hiç bir zaman yaşayamazsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Çok iyi yapmış. Lakin ''haklı mı sizce'' diye sorman sorunun trol olduğunu düşündürüyor. Yok haksız ı m k eskisiyle aranı yapmalıydı senin kabalık etmiş lskjfs
30 Yorumla
+1 yılBenim gibi gamsız ise koymaz çünkü wc gidiyom diyip arazz-i olduğum çok olmuştur. Hesabı kitlediğim vs. Çok iyi ise gitsin adamla vakit geçirsin , benim zamanımı harcıyanın gözünün yaşına kanmam 😎😙
00 Yorumlaşöyle kezbanların hak ettiği erkek modeli;
keko, hapçı, uyuşturucu bağımlısı ve hırsız. Bir araba sopa yiyecek sonra hastaneden darp raporu alacak.
Evlerden ırak böyle kşarları Allah düşman başına vermesin
00 Yorumla
+1 yılDangalalıktan başka bir şey değil birine bunu yapmak arabadan atmak falan yanlış ama karşındaki insana saygın olması gerekir hiçbir bünye bunu kaldıramaz kolay kolay kaldırsa bile karşılık verecektir ve derin izler bırakır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGurur ve ego dengeleri daima önemlidir. Kadın, erkek hatta çocuk tüm canlılar için. Riyakârca övmeyi de gurur yaralayıcı hitapları da tasvip etmiyorum. Samimi ama gurur okşayıcı olmak en güzeli bence her daim.
00 Yorumla Kıyaslama yapmışsın adam sana kalkıp x kişisi senden daha güzel kadın gibi kadın sen yetersizsin dese zoruna gitmez mi gider tabii ki sana hak ettiğini yaşatmış ben olsam söver öyle atardım arabadan seni
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. At mı yarıştırıyorsun? İnsanların duygularını zedeleyen hor gören karaktere bunlar az olmuş ama yapabilecegi tek şey buydu.. En azından kurtuldu senden tabi buda bi iyi yanı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kavgada her söz söylenmez. Insan söylemeden önce düşünür ve yutkunur. Kıyaslama kimse için doğru değil, eski eskide kalmalı, durup durup lafın içine sokmaya gerek yok. Tamamen haklı.
10 Yorumla
+1 yılİki soruyu da soran sizsiniz.
Yanıt gayet açık:
Bir erkeğe başka bir erkeği övmek ağır mı gelir?
Neden her seferinde terk ediliyorum?
:)
00 YorumlaNasıl insanlarsınız? Eski sevgililerimden bi tanesi şöyle bi cümle kursaydı arabadan felan atmzdım. Gideceği yere hala bırakırdım. orada bütün iletişimim kopardı ve Ölse mezarına dahi gitmezdim.
00 Yorumla
+1 yılBi erkeği övebilirsin bu kıskandırır. Ama kıyas kötü ve yapılmaması gereken bir şey. Sen baya abartmışsın açıkçası o da konduramaz tabi. Baya boka sarmış her şey g o
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin hassas noktasından vurmuşsun. Kim bilir nasıl ses tonuyla söylediysen? Kötü niyetle konuşmuyorum o ayrı.. Sadece çok zoruna gitmiş o belli.
10 YorumlaYa Ben öyle koca karı yönlendirmesi cahil kadın olarak görürüm böyle ben de evliydim bu adam ne kadar güzelmiş ne kadar iyiymiş dedim Dalga mı geçeridm. Allah'tan çok sevdiyse kadını kıskanır ve vücudu o kadından kurtulmak için kodlanmaya başlar.
10 YorumlaDoğru olanı yapmış, yatağa seni alsa eski sevgilim çok daha iyiydi size dese deliye dönersin. Bazı şeyleri içinde sakla. Dilinin fazla uzaması tehlike yaratır. Adamı tebrik ederim.
10 YorumlaEvet.
Konu ve şahıslar ne olursa olsun hiçbir zaman bir insanı başka insanla kıyaslamamak gerekir.10 YorumlaTamamen haklı. Bana bu laf dense aynı şekilde otobanin ortasında bırakıp giderim. Tirci dayılara dert yanarsın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı.
Başka bi kızı övmüş olsaydı sen napardın?
Ağır gelmezmiydi. Bi nevi kıyaslamak gibi bişi.20 Yorumla
+1 yılYeni bir ilişki başladığınde eskiden olanlar unutulmalı. Sen hata yapmışsın o da doğru olanı yapmış.
00 YorumlaSadece övseymişsin belki telafisi olurmuş be reis. Bana söylense ben de aynı tepkiyi verirdim.
00 Yorumla
+1 yılTroll soru sorarak ana sayfada yer etmişsin ya büyük başarı. Adminler böyle bir soruyu öne çıkartmak neden?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsiyette de deli edebilir, ettiği çok olur. Bir de yer zaman da önemli. Arabadayken söylersen olacağı bu.
00 Yorumla
+1 yılElbette çok incitici kendimi onun yerine koyarım ve hiç hoşuma gitmez bu o yüzden onada yapmamaya calisirim kıyas hiç kimse için iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadına başka kadını bir erkeğe de basks erkeği ovseniz ağır olur tabi sen onu seviyorken bir başka erkeği övmek yanlış oda haklı sinirlenmekte bence sen yapsa nasıl olurdu üzülürdün gururu var sen onu incittin
00 YorumlaBu her insan için geçerli. Sadece erkeğe değil, erkeğin bir kadına başka bir kadını övmesi de ağır gelir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı. Aynısının kendine yapıldığını düşün, başka bir kadınla kıyaslandığını. Hakaret sayılır.
10 Yorumla Bunlar düşmana söylenmeyecek cümleler.. Benim için biterdi, engel atmış gitmiş umurumda olmazdı. Benim için hiç olurdu.
10 YorumlaTam tersini yapsaydı. Bir karşıt cinsi övseydi. Yani aynı şey. Sadece aklınız yok. 😃 İyi yapmış atmakla...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle hakli. Birini baska biriyle kiyaslamak çocukçadir. Hatta çocuklar bile bunu yapmaz. Hele soyledigin cumle çok ağir. Engellemekle akillilk yapmis. Zaten gercekten sevip deger verseydin bu cumleyi soylemeden once 10 kez dusunurdun
10 YorumlaSadece erkek için değil, her iki cins içinde ağır bir cümle olurdu arabadan indirmekle çok haklı kim olsa indirir patavatsız konuşan birisin o zaman
00 YorumlaEvet haklı. Bir erkek sana senin söylediğin gibi bir söz söylese sen ne yapardın? Bunu düşün ona göre haklimi değil mi anlarsın :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes arabası olan erkekleri savunuyor zaten hep onlar haklı benim gibi gariban erkekleri savunmazsınız embesilleri savunursunuz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNefret ediyorum var olan bir ilişkin var ve, kalkmış eski sevgililerinden bahsediyor.. ama iyi bahsetme ama kötü bahsetme olsun. Yapmayın şunu
01 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma yazık ya
Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı. Sen de haklısın o da haklı.. ama bundan sonra bosuna ondan bisey bekleme asla mutlu olamazsiniz bu laftan sonra...
00 Yorumladelikanlı adama bu yapılır mı be size deseler hoş mu yani?
04 Yorumla- +1 yıl
Neyi delikanlı aq bana sktg kızları anlatırken iyiydi
- +1 yıl
Bulustuk söz verdi 2 saat kalıcam diye yanında 1 saat zorla kaldı ve gidelim dedi yani anlayacagın beni skne takmadı vakit ayırmadı bende haklı olarak kırıldım ve eski konustugum 5 saat vakit ayırırdı kızardım ona hak verdim degerini anladım sayende dedim zaten onla olsaydım senle asla olmazdım dedim
+1 yılSeni seven bir erkeğe bunu yaptıysan, yapabileceğin en büyük hatayı yapmışsın, tebrikler.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyodu ki beni kullanıyodu
- +1 yıl
O zaman tamam.
Bi erkeğe başka erkeğin konusunu aç deliye donerler
03 Yorumla- +1 yıl
Bir başka erkeği anlatmak farklı bir başka erkekle karşılaştırmaya kalkmak çok farklı.
- +1 yıl
Valla o bana kızları anlatırken ben tepki vermedim kırıldım ama o ben haklı olmama ragmen bana saygısız davrandı
+1 yılKudururlar resmen. Sürekli kıyaslama yaparlar eski sevgililerinle. Erkek doğası bu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynısı sana yapılsa tırnak geçirirdin herife.. Normal bir olaymış gibi anlatıyorsun. Kavat mı bu adam?
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklı. Açıklamada yaptığın her şeyi ben de yapardım.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı*
Empati yap kendin için düşün yeterli olur anlamana
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBurada önemli olan senin saygısız ve nezaketsiz olman bence konunun onunla ilgisi pek yok
10 Yorumla Baya ağır. Yanında bir erkek varsa öncekinin adını bile anmamak gerek.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendini eşine saklayan ilişkisi olmamış kız kalmadı biz ne yapalım herkes herkesi kıyaslıyor eski ilişkileriyle
- Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne