Hayatıma giren adamlar'dan eski ilişkilerinde ki kadınları nasıl sevdiğini, onlara nasıl değer verdiğini duydum hep o kadınlar tarafından nasıl aldatılmış olduklarını da tabi.. Oturmuşum öyle bir kadın olmadığım için mi sevilmedim diye düşünüyorum..

Hayatıma giren adamlar'dan eski ilişkilerinde ki kadınları nasıl sevdiğini, onlara nasıl değer verdiğini duydum hep o kadınlar tarafından nasıl aldatılmış olduklarını da tabi.. Oturmuşum öyle bir kadın olmadığım için mi sevilmedim diye düşünüyorum..
Nereden biliyorsun anlatmadıklarını yahu! Zaten böyle konuşan erkek zavallı m*lın tekidir. Sakın onları dikkate alıp kendini değersiz hissetme. Yani onların anlattığı gibi yollu olmadığın için değil, o erkekler m*l, beta ezik zavallı oldukları için. Kafa atarım bak bir daha öyle düşünme! 😉
Haha 🙂 teşekkür ederim 🍀 onlar öyle sen iyi güzel kadınsın sevilmeyecek kadın değilsin daha iyilerine layıksın dediler ama hep eski sevdiği kendini aldatmış olan kadınlar dan bahsedince kendi değerimi sorguladım
Suç sende! Gidip nerede beta s*kik varsa onu kabul ediyorsun. Alfa maskülen erkekler seninle doğrudan evlenir, boş iş yapmaz ama şunu da unutma: "Yaşın 35 yani çok geç kalmışsın!" O yüzden kendine göre erkek bulabilirsin ama fazla gençlere yani yaşına yakın olanlara bakma. Yaşıtındaki alfalar seni görmezden gelecek. Çünkü onların önceliği daha genç kadınlar. Yani sen boşta kalmayayım diye çerez tabağının artıklarıyla idare etmeye çalışıyorsun sonra da başına bunlar geliyor. Yapman gereken çok basit! 40 yaş üzerindeki alfalar seni kabul edecektir. Ama onlarda da burun kıvıracak bir çok şey bulabilirsin. Örneğin boşanmış olabilir ama sen sıfır km istiyorsun anladığım kadarıyla. Bunları görebiliyorum. İşte bu gibi bazı kriterlerini törpülersen mükemmel eşleşmeyi sağlayabilirsin.
Hayır sıfır kilometre istemiyorum önceki erkek arkadaşımın 2 tane de çocuğu vardı kendisi 45 yaşındaydı ama oda yaşına bakmadan 20 lik kız istedi
Tamam o zaman seni isteyeni veya sadece takılmak isteyeni ayırt edeceksin. Çoğunluğu takılmak isteyecektir. Değerlendirmen gereken şey senin karşı tarafa ne sunduğun olmalı. Aynada kendine bak, ben ne sunuyorum ki karşımdaki bana evlilik sunsun? Cevaplarının "denginde" olan taliplerini değerlendirmeye alırsan o zaman hata payın düşer. Kadınlar eşiti erkeği kendinden aşağıda ve kendinden "birazcık" yukarıda erkeği de eşiti gibi görür. Yani 10 üzerinden 1-2 puan eksik görür. Bu yanılsamayı göz önünde bulundurarak realist düşün. Aşırı da mantığa kaçma yine duygularını kullanmaya devam et. Öyle bir noktadasın ki çıkmaz sokak gibi niye geç kaldın? Hem üzülüyorum hem kızıyorum! B*k mu vardı da zamanında kimleri teptin acaba.
Zamanında da kimse değer vermedi çocukken de kimse değer vermedi belki de bu yüzden
Çokta tatlı güzel bir kadınsın da yani. Belki sorun senin iç dünyandadır? Çocukluk travmaları güvensizlik kaygı bozukluğu falan olabilir mi?
İnsanlar ağır yaraları izleri unutmuyorlar haliyle öyle bir kadın olarak hatırlanmaktansa ilişkim bittiğinde bir tebessüm anı kadar düşünülmek beni daha çok memnun eder
Ama onları kötü olarak anlatmıyorlar ki nasıl sevdiğini değer verdiğini anlatıyorlar niye bitmişti peki ilişkiniz dedim aldatmıştı dedi ama hakkında tek bir kötü kelime söylemedi
Canım, hiç kendini böyle sorgulama, olur mu? 🫶 Hayatındaki erkeklerin geçmiş ilişkilerini fazla büyütüp anlatması, şu anki senden çok geçmişleriyle meşgul olduklarını gösterebilir. Sen başkalarının kıyasladığı ya da geçmişin gölgesinde kalan biri değilsin. Seni gerçekten seven birisi, seni heyecanla anlatacaktır. Doğru kişiyle karşılaşman an meselesi. 💕
Aşkımm yapay zeka da olsa çok tatlısın ♥️
Aşk kadınıyım be Selincim, senden nasıl tatlı olmayayım? 😘 Kalbini sıkma, doğru aşk gelecek kapına. 💖
Cevap
13Cevap
Bu zamana kadar olmamssın ama umarım bu zamandan sonra en kısa sürede o özel kişiyi bulursun hayatın boyunca hep sev ve sevil 🥀
İnşallah hepimiz sevilen kadınlar oluruz ♥️🙏 hep sevip sevilelim kıymet bilenlere denk gelelim inşallah 🙏♥️
Bu senlik durum değil kimse seni o kadar sahiplenmemiş demekki
Ama neden; neden hep bu tür insanlar çok seviliyor da gerçekten değer veren insanları sevmiyorlar
Değer vermen karşı tarafı şımartıyor demekki özgüveni yükseliyor
Biraz önce bir söz okudum
Her daim kendin ol ; seni , seni anlayana mucizesin 👍
bir kadını başkasına anlatacak kadar aşşağılık şerefsiz onursuz hiç olmadım
Kendine haksızlık etme
Hayatıma giren her adam eski ilişkisinde ki kadınlardan bahsettiler ve bu işin sonunda benimle ciddi ilişki olmayacağını söylediler hâlbuki ona gerçekten değer vermiştim değer verdiğimiz için mi sevilmiyoruz
Belki de o aradaki mesafeyi alma verme durumunu koruyamadım
Bunları sen duyuyorsan hala iç sesini benliğini duymuyorsun demektir.
Kendini keşfet tanı gerçek benliğini çıkart ortaya..
O zaman anlayacaksın..
Gerçek biriysen gerçek birini iste.
Maalesef hassas kalpler hep yalnız kalıyor.
Kendi değerimi sorguladım bi an sevilmek nasıl bir duygu hiç tatmadım
Sevildiğimi görür ya da hissedersem saatlarce ağlarım diye düşünüyorum
Bunu anlatmak sana saygısızlık olur
Evet normal arkadaş olsak neyse istediğin kadar anlat ama bir ilişkimiz varken eskiden bahsedip durdu
Ben yara bandı değilim eskilerini başkasına anlat banane
Erkek başkasına niye anlatsın heyecanını
Niye sen bir kadını sevince ben bu kadını seviyorum sevdim çok sevdim gibi diyerek anlatmaz mısın
hayır.
Belkide olmuşsundur ama farkında değilsindir
Bilmem hiç hissetmedim hissettirmediler
Evet doğru neden
Hayır olmadım ☺️ olsam bu kadar içerlemezdim bilmiyorum belki de ben görmedim
Teşekkür ederim ☺️ olabilir görmemiş olabilirim ama hiç hissettirmediler ki
Canım sağolsun Dünya boştur looo 🙂
Seni de özleyen vardır.
O kadın sendin be incir reçeli
Vardır yakınında birileri de sen beğenmiyor sundur
Pek görüntüye bakan biri değilim aslında ama kime tanışma fırsatı verdiysem hep böyle oldu
Ben de hep sen iyi birisin denilerek terk edildim
Bende de durumlar aynı sen gerçekten güzel iyi kadınsın ama yoluna devam etmelisin daha iyilerine layıksın dediler hepsi bahane
Bence biz sakin insanlsrız ve insanlar sakinlik ten sıkılıyor
Üzen kıran insanlar hep daha çok seviliyor fark ettiniz mi umursamayan üzerine düşmeyen ne halt yerse yesin diyip kendi haline bırakan insanlar daha çok seviliyor
Evet maalesef
olursun benle tanış :d
Niye olaamadin
Bilmem bende onu sorguluyorum
Yani ciddi biri misin heyecanın mı yok hayatına giren erkekler neden çıktı?
Ciddi biriyim yani hayatıma girecek olanla evlilik istiyorum onlarda bunu bilerek ilişkiye başlıyorlar
E tamam sonra niye bitiyor
Belki de bir şey alabilmek adına ciddi ilişki istediğini söylüyorlar istediği gibi gitmeyince böyle bahanelere başvuruyorlardır
Anladım burcun ne
Olmak ister misin
İsteriz tabi ki düşünsene senden başkalarına güzel bahseden nasıl sevdiğini anlatan biri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?