Erkek arkadasima gecmisimle ilgili yalan soyledim ayrildik?

Merhaba , Sevgilime bundan 1bucuk yil once, yeni sevgili oldugumuz zaman, yeterince yakin hissetmedigimden ve daha sonra soylerim diye dusundugumden eski sevgilimle olan cinsel hayatimla ilgili yalan soyledim ve kac kez sorarsa sorsun hicbisey yasamadigimizi soyledim, sevgilimin hisleri cok kuvvetlidir ve yalan soyledigimi hissetti bu isin pesini birakmadi bu arada eski sevgilimle birlikte olmadik ama onun disinda biseyler yasamistik. Bunu sevgilime soyleeyemedim, iliskimizin ciddi oldugunun farkindaydim cunku birbirimizi 10 yildir taniyorduk, cocukluktan beri en yakin arkadasimdi, ve birbirimize asik olmustuk.. Ilk basta bana herseyini anlatmisti, tum cinsel hayatini, tum sevgililerini falan. Bazilari icin gecmisini soylemek gereksizdir, benim icinde oyleydi ama sevgilim bizim herseyimizin ortada ve yalansiz olmasini istiyordu, ki ona hak veriyorum.. Yalanimi ogrendikten sonra sevgilim benden ayrilmak istedi ama bir sekilde 1 bucuk yil daha birlikte devam ettik.. Hersey muhtesemdi, onun uzgun oldugu anlar disinda.. uzgun olunca tum yalanlar aklina geliyordu ve kavga ediyorduk, onu uzen ben olmasam bile , annesiyle tartismis olsa bile yine sonucta bizim iliskimiz yalanimin aklina gelmesi yuzunden dahada zarar goruyordu ve zorda olsa ayrildik.. Anlayacaginiz uzere bana deli gibi asik oldugundan 1 bucuk yil dayandi, bu arada panik atak bile gecirdi.. Stressten basina kotu olaylar geldi.. Gercekten tek istedigim herseyi duzeltmek.. simdi ayriyiz.. Bana hala bazen yaziyor konusuyoruz ama gunluk seylerden bahsediyoruz.. Asla ask konusu falan acmiyoruz.. Gercekten onu kaybettigime inanmak bile istemiyorum, birbirimizi cok seviyoruz ama ask bazen cozemiyor.. Bu iliskiyi bitiren benim.. Arkadaslarim bana “bir hata yaptin cezasini cektin yeter.. Onunda hu kadar abartmamasi lazim seni taniyor ve neden boyle yaptigini biliyor” diyorlar.. Ne yapabilirim, psikologada gitmeyi dusundum ama ilk sizlere soruyorum.. Cevaplarinizi bekliyorum cok tesekkur ederim..
Erkek arkadasima gecmisimle ilgili yalan soyledim ayrildik?