onu her gördüğümde içim acıyor kendimi çok kötü hissediyorum babamı çok seviyorum onsuz nasıl olur hiç düşünemiyorum of
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babana hâlâ bağımlı olduğun için normal onsuz nasıl yaşayacağın üzerinde düşünmeye başla üzülmeyi bırakırsın. Eskiden onsuz ne yaparım diye düşünür üzülürdüm artık o duygu kayboldu. Bir gün ölecek nasılsa diye kendimi alıştırıyorum. Kaza falan olur aniden ölür buna üzülürüm ama hastalık, yaşlılıktan ölürse üzülmem o kadar
Bitanem babana bir şey olmadı merak etme yaşlılıkda güzel bir şey nolacak yarın birgün bizde yaşlanacaz gerçek şu bir baba 10 evladına bakar bir evlat bir babasına bakamaz biz onlardan olmayalım
babam beni besledi buyuttu ben bakmayacagim da kim bakacak elbette ona bakacagim bu can bedenden cikana dek ona guller gibi bakacagim cok sukur hicbir sorunu yok ama eskisi gibi enerjik, dinc ve hayat dolu olmadigini hissediyorum ve uzuluyorum
Babanı bu kadar derin bir sevgiyle sevmen ne kadar kıymetli 🌸 Sevdiklerimizin yaşlandığına tanık olmak ruhumuzda büyük bir çaresizlik hissi yaratabilir. Ancak bu duygu tamamen çaresizlikten değil, ona duyduğun yüksek sevgiden kaynaklanıyor 🌿 Şu an geleceğin kaygısına odaklanmak yerine, babanla geçirdiğin anların tadını çıkarmaya çalış 🎨 Ona sarıl, anı biriktir ve sevgini hissettir 💛 Babanla birlikte yapmaktan en çok keyif aldığınız şey nedir? 🧘♀️
Cevap
5Cevap
Ölnce insana şuursuzluk gibi bir şey geliyor. O kadar acı cekmiyorsu. Yasliligi sana ayrılığı olmu hatırlatıyor ondan üzülüyorsun muhtemelen
olumden korkmuyorum onsuz olmak beni korkutuyor
Tamam olum yani. Onun olmesinden korkuyorsun
evet...
Ben de senin gibiydim. Ölünce inanılmaz bir sakinlik vardi üzerimde. Daha ölmeden olur diye o zaman nazarım diye ağlıyordum. Ama hiç öyle olmuyor. Allah sabirjni o kişinin sevdiklerine fazlasıyla veriyor
kabulleneceksin yapacak bisey yok bi gun ayrilcaksiniz
İnançla , azimle, sabırla
Her Nefis Ölümü Tadacaktır, Doğanın Kanunu Bu.
oyle ama ben daha kucugum babamın golgesi bile yetiyor babamdan baska kimseye guvenmiyorum bazen ondan once olehim de olumune sahit olmayayim diyorum
Rabbim büyüklerimizin acısını göstermesin.
amin
Böyle dua edilmez.
Bu ettiğin duanın açılımı şudur, büyüklerimiz ölmeden önce biz ölelim ki görmeyelim manasına gelir.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🤲 aminn
rabbim her şeyin hayirlisini versin amin 🤲🏻
@ggoodvolunteer Bilakis, ele ayağa düşürmesin manasında demiştim ben.
O zaman detay vererek böyle dua et.
Üstü kapalı düşünülmeden edilen dualar tehlikelidir.
İnsan bazen kendi eliyle ettiği dualar sebebiyle başı derde girer.
@ggoodvolunteer Anlıyorum, haklı olabilirsiniz ama siz hiç tanımadığınız insanlara ne zamandan beri emir vererek konuşuyorsunuz? Sosyal toplumlarda büyük problemlere yol açar bu. Dahi İslamiyet'te, nerede gördük duyduk bu üslubu? Allah lafzı diye önünüze geleni azarlamayın rica ediyorum. Siz destursuz bir giriş yaptınız, sebebini yazdım. Dakikalarca düşündünüz, sonra bir azar daha geldi, tanışmayız etmeyiz. Buradaki tavrınızdan ötürü küçük düşürme çabanız var yahut yok, ben hakkımı helal etmiyorum Allah katında size. Şimdi ne olacak?
Baban bir gün ölecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?