Eski oda arkadaşlarınız arkanızdan kokuyorsun, saçının yağı gözümü alıyor dese ne yapardınız?

Hayatımda 4 sene yurtlarda kaldım kavga ettiğim kişilerden bile böyle bir iddia duymadım son odamdaki çirkin ezik kızlar fesatlığından hep kötü yafta yapmaya çalışacak tiplerdi ve bunu müdüre demişler müdür malı da bana demeden anneme demiş ben ise bana böyle dediklerini yurttan ayrıldıktan sonra öğrenmiştim 3 yıl geçti hazmedemiyorum arkadaşlar adi kız yüzüme de bir kere titiz misin o zaman duş alabilirsin demişti ben de daha dün duş aldım demiştim dün mü hmm deyip şeytan gibi gülmüştü iğrenç tipiyle. Ben de sen kendi saçına bakmadan milletin duşuna laf atmaya utanmıyor musun erkek saçı kadar saçın kalmış iki tutam kalmış, benim ipek gibi saçlarım var herkes hayran kalıyor demiştim. İpek gibi o yüzden gözümü alıyor yağdan parlıyor demişti ne alaka mal ipek gibiyle gözünü alması ne alaka başkasının saçı senin niye gözünü alıyor ayrıca niye o kadar bakıyorsun erkek de değilsin sanane kızdan, ben de ipek gibi o yüzden gözümü alıyor yağdan parlıyor lafına sadece sal@k mısın demiştim şokumdan. Yurttan gittikten sonra öğrendim ki müdür annemi arayıp demiş kızınızı oda arkadaşları şikayet etti o geldiğinde nefesimizi tutuyoruz saçlarına bakamıyoruz gibi şeyler dediklerini iddia etti annem doğru mu bilmiyorum annem de bazen abartarak anlatır ama müdür de ayrı malmış ben o yurtta 3 farklı odada daha kaldım ve o odalarda tartıştığım kişiler bile öyle bir iddiada bulunmamıştı ayrıca bu iğrençler ben geldiğinde nefesini tutuyor gibi değildi hiç de ben mesela kokan oda arkadaşım olunca o odaya gelince odadan çıkardım onlar hiç ben gelince odadan çıkmıyordu hareketlerinde bir değişiklik olmuyordu ki ben o kadar titiz bir insanımdır ki deodoranta falan dikkat etmeyen insanlardan da nefret ederdim hep

Eski oda arkadaşlarınız arkanızdan kokuyorsun, saçının yağı gözümü alıyor dese ne yapardınız?