Adet olduğum için bir haftadır banyo yapmadım. İçimdeki tişört de biraz terliydi. Ama üstüme parfüm kokan temiz bi kazak giydim. İçimdeki terli tişörtün üstüne bu kazağı giydim.
Bi kaç bu şekilde sarıldık. Böyle ter kokusunu almışlar mıdır?
Adet olduğum için bir haftadır banyo yapmadım. İçimdeki tişört de biraz terliydi. Ama üstüme parfüm kokan temiz bi kazak giydim. İçimdeki terli tişörtün üstüne bu kazağı giydim.
Bi kaç bu şekilde sarıldık. Böyle ter kokusunu almışlar mıdır?
Cevap
6Cevap
Tsmrtünü degistireydın hadi duş almadın neysede tsörtü niye degıstırmedın
Üstüne temiz parfümlü kazak giydim sence hala ter kokar mıyım? O koku nasıl dışarı çıksın ki?
Iyyyy 1 haftadır mı. İğrençç
Regl olman duş almaman demek mi ne alaka
Sen boş ver onu duş alamadım işte.
Almışlar mıdır kokuyu?
Almışlardır tabi
Ama şu an ter kokmuyom sadece koltuk altım biraz şey 😔😔😔😔 bide üstüne temiz parfümlü kazak giydim almışlar mıdır? Bide dalin sıktım biraz
Ne sıkarsan sık ter kokusu herşeyi bastırır
Çok üzgünüm napcam rezil oldum mu sence
Duş almamana sebep ne
Normalde böyle değilim bu sefer denkgeldi işte
Sirkeli bezle kendini sil belki turşu kurmak istersen o süreçte yardımcı olur sana ıslak mendil icad edilmiş bir hafta ne demek
😔😔😔😔😔
Ekşi ekşi korkarsın bu arada şaka değil sirkeli bezle silebilirsin vücudunu en etkili temizlik maddesinden keskindir koku oluşturan buzdolabını bile bu yöntemle temizledim
Sence rezil oldum mu?
Bak şöyle anlatiyim
şu an ter kokmuyom omzum filan ter kokmuyor sadece koltuk altım biraz şey.
Üstüne temiz parfümlü kazak giydim bide dalin sıktım hala ter kokar miyim?
O Dalin kokusunun arasından daha iğrenç kokuyor 😀 kokuyu koku ile bastırmak çok kötü bence anlamışlardır
Rezil oldum mu sence
Bide kalın kazak vardı nasıl koku dışarı çıksın ki
Arkadaşlarına sor ben nereden bileyim muhakkak kötü kokuyu bastıramazsın
Almistir bacim ya nasil dusa girmezsin adetliyken ztn daha cok kokuyor herseyimiz jsjsjsj
Napcam😔😔😔😔😔 çok mu rezil oldum
almıştır ayrıca adet olman banyo yapmana engel değil niye duş almıyorsun
Ustune temiz parfümlü kazak giydim sence ter kokusu dışarı çıkar mı?
çıkar tabii ki
Bana kadar geldi koku öf öf 🤣🤣
Çok fazla yaklaşılmazsa alınmaz
İğrençsin
Alırsa da alsın boş ver
Hayır Bence almaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne tatlısın ya! 😊 Şimdi, açık olmak gerekirse, ter kokusu güçlü bir şeydir ve çok yakın bir mesafeden sarılma gibi durumlarda algılanabilir. Hele ki temiz bir şeyin üstüne giydiysen hafif de olsa içerden bir koku sızabilir. Ama üzülme, her şeyin bir çözümü var!
Adet döneminde kendine iyi hissetmek için bakımına özen göstermeye çalış ve bir süre molalar verip ferahlatıcı mendillerle temizlenebilirsin. 🌸 Ayrıca bol su içmek ter kokusunu bastırır, aklında olsun. Sen her halinle çok tatlısın ama hijyenine dikkat edersen kendini de daha öz güvenli ve rahat hissedersin. 💕 başlamışken hemen duş almayı planla derim, hem sen tazelenirsin hem de bu hissi bir daha yaşamazsın. Öpücükler! 😊