Arkadasim çok pis kokuyor, yaptigim sey sizce onu kirmis midir?

öncelikle kendimden başlamak istiyorum, Adım lara, isveçte yaşıyorum stockholm diye bir şehirde. Ben çok bakımlı olduğumu dusunuyorum. Yüz bakımı, saç bakımı falan hepsini yaparım. Arkadaşımla aynı sınıfa gidiyorum. Bu arada arkadaşım yunanistandan geliyor ve benimle ayni yaşta aynı zamandada kiz. Biz arkadaş olalı 5 ay olmuştur. ilk aylarda çokta kötü kokmuyordu ama sürekli bi koku vardı onun üzerinde. Saçları hiç bakımlı gözükmüyordu. Kokusunu tarif ediyim; hani spora gidersiniz ya, 3 gün ardı ardına düş almadan gidersiniz, onun gibi kokuyor. bide saçları dediğim gibi aşırı bakımsız. Çok yağlı gözüküyor. bide benim en sevdigim bir canta markasi var bi keresinde onun konusunu açmıştım, sonra böyle birden bire "aaa bende onun parfümü var" falan dedi. Sanki böyle koku ondan gelmiyormuş gibi gizlemeye çalişiyor gibiydi. Bende "ne güzel" falan dedimde üstünde parfüm kokusu bile yoktu.

Herneyse. Gecen hafta cumada B*K kokuyordu yemin ederim g3b*riyordum nerdeyse. Dedim ki bu böyle bu kadar ağır ter kokmazdi belki başkasından geliyordur dedim. ama yanılmışım. Arkadaşımla aynı tuvalete girdik elektronik sigara icmek icin (bizim okulda yasak) bi kilitledim tuvaletin kapisini, dedim bundan geliyor %101 eminim. Çok kötü kokuyordu. bir şey demedim kırmamak icin.

Neyse, sonradan biz sınıfa girdik ders vardı. Hoca daha adımızı ezberlememisti yoklama alıcaktı ama yoklama kağıtı bi öğrencinin elindeydi o sorumluydu yoklama alma şeyisini. Sonra biz ikimiz kalktık, ikimiz aynı yere gidiyoruz ben telaşlanıyorum benim koktuğumu sanıcaklar diye korkuyorum falan filan. bi anda böyle öğrencinin yanına vardığımızda ben burnumu tuttum ıy falan yaptım. arkadaşımda noldu falan dedi bende b*k kokuyor biri duş almamış dedim. Arkadaşım bir şey söylemedi tabi. Bence onu biraz kırmış olabilirim ama benim sorunluluğum degil ki? ben ona duş alma falan demedim ki? bakımsız olan o, onun düşünmesi lazim. sizcede haksız miyim?

Arkadasim çok pis kokuyor, yaptigim sey sizce onu kirmis midir?