öncelikle kendimden başlamak istiyorum, Adım lara, isveçte yaşıyorum stockholm diye bir şehirde. Ben çok bakımlı olduğumu dusunuyorum. Yüz bakımı, saç bakımı falan hepsini yaparım. Arkadaşımla aynı sınıfa gidiyorum. Bu arada arkadaşım yunanistandan geliyor ve benimle ayni yaşta aynı zamandada kiz. Biz arkadaş olalı 5 ay olmuştur. ilk aylarda çokta kötü kokmuyordu ama sürekli bi koku vardı onun üzerinde. Saçları hiç bakımlı gözükmüyordu. Kokusunu tarif ediyim; hani spora gidersiniz ya, 3 gün ardı ardına düş almadan gidersiniz, onun gibi kokuyor. bide saçları dediğim gibi aşırı bakımsız. Çok yağlı gözüküyor. bide benim en sevdigim bir canta markasi var bi keresinde onun konusunu açmıştım, sonra böyle birden bire "aaa bende onun parfümü var" falan dedi. Sanki böyle koku ondan gelmiyormuş gibi gizlemeye çalişiyor gibiydi. Bende "ne güzel" falan dedimde üstünde parfüm kokusu bile yoktu.
Herneyse. Gecen hafta cumada B*K kokuyordu yemin ederim g3b*riyordum nerdeyse. Dedim ki bu böyle bu kadar ağır ter kokmazdi belki başkasından geliyordur dedim. ama yanılmışım. Arkadaşımla aynı tuvalete girdik elektronik sigara icmek icin (bizim okulda yasak) bi kilitledim tuvaletin kapisini, dedim bundan geliyor %101 eminim. Çok kötü kokuyordu. bir şey demedim kırmamak icin.
Neyse, sonradan biz sınıfa girdik ders vardı. Hoca daha adımızı ezberlememisti yoklama alıcaktı ama yoklama kağıtı bi öğrencinin elindeydi o sorumluydu yoklama alma şeyisini. Sonra biz ikimiz kalktık, ikimiz aynı yere gidiyoruz ben telaşlanıyorum benim koktuğumu sanıcaklar diye korkuyorum falan filan. bi anda böyle öğrencinin yanına vardığımızda ben burnumu tuttum ıy falan yaptım. arkadaşımda noldu falan dedi bende b*k kokuyor biri duş almamış dedim. Arkadaşım bir şey söylemedi tabi. Bence onu biraz kırmış olabilirim ama benim sorunluluğum degil ki? ben ona duş alma falan demedim ki? bakımsız olan o, onun düşünmesi lazim. sizcede haksız miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbula tatile getir arkadaşını hamama sok iyice bi yıkansın paklansın
valla öyle yapicam. hatta kendi ellerimle yikicam ndpskdğwkeğekrşwk
Ona bireysel olarak en başta güzelce söylemedin de başkasının yanında kendini de onu da rezil ettin 🙂
ben nasil kendimi rezil ettim? rezil olmamak icin öyle yaptim yoksa koku benden geldigini sanacaklardı
Bu durumu hiç yaşamamış olabilirdin bunca gün buna benzer şeyler yaşarken onu uyarıp
uyarsam daha cok bozulurdu. sen kokuyu bilmiyosun ki bilsen beni anlardın
Ya sakıncalı olmanı anlıyorum rezil olacağına sana düşman olsun dostluk bunu gerektirir pıtırcık
Hıhım
sen ne anlatiyon lan git beslenme çantani hazirla hadi
niye alındınmı? sendemi duş almadan spora gidiyon yoksa :d
bak seninle isvec vatandasligi almak icin evlenir vatandasligi aldiktan sonra terk ederim beni sinir etme
b*k kokanlarla ilgilenmiyorum kusura bakma. arkadasimla evlenceksen evlen yakışırsınız, koka koka aşk yaşarsınız KDĞSKDĞSKDÜSKDĞAKD
testesteron kokuyorum ben
ıy uzaklaş
killi goğsumde uyutayim seni
ne Çok kötüsün ya midem bulandi sktr git
Nasil miden bulandi mk sen nasil karisin
iyice gay oldunuz hepiniz
pislik sensin gay
killi gogsumden neden tiksindin erkekte kil var zaten kiz miyiz biz ağda yapalim sensin gay
goguste kil olmaz diye biliyodum ben
olur hemde orman gibi
ya dmwlfmwojdğekc
Gostereyim mi
nolur yalvarırım gösterme
göstercem banane
gösterme nolur
bak baska seyler gosterrim yoksaa kabul et bence
susta gogus kıllarını aldır
gel sen al
yapamam ben baskasi alsin ben parasını veririm
yok mememi senden baskasina gostermem
ya MFĞDJDĞWJDWLNDW
bana ellerini ver, hayat sen killarimi yolunca güzel, yolunu gözledim ben nazli güzel
kafayı yemissin sen kfğskdğwkdğwjdow
yedim ama doymadim bir yanak isirikta senden alsam nolur
uf sus
uflayip puflama haşin erkek tarafimi görmedin daha
haşin ne demek
Sert demek vahşi demek
ha anladim
Offf benim ol artik
gec yaziyom birazda sen kimsin
Gelecekteki kocan
sanmam. gogus killari olan biriylede olmaaamm
olacaksin yeter artik dayanamiyorum sensizliğe, bende sana sarilip uyumak istiyorum sicakliğini hissetmek istiyorum
Uzaklaş bence temizsen temiz kişilerle arkadaş ol.
soğuk yapıyorum şu an ona.
Çok kötü ya
yemin ederim okulda depresyona girdim. sence benmi hakliyim yoksa omu?
Sen haklısın
heh, demiii
Kim okuyacak bunu ya