Aslinda kokmuya sade bakimsiz... ayni şeyleri giyo...
Bir kere kadin kulagni eliye kaşidi... herjes iğrenc dedi...
Bir kere kadin kulagni eliye kaşidi... herjes iğrenc dedi...
Bakımlı olsa yeter fakat alay eden insanlar aptaldır. Kulak kaşımak nasıl iğrenç olsun kaşınmış ki karıştırmış sanki keyfinden yapıyor. Anlamıyorum cidden bu insanları. Bu insanların akıl sağlığı yerinde değil. Bu kadının ise tek yapması gereken bakımlı olmak. Bu kadar.
Cevap
4Cevap
Kendine çeki düzen versin. Biraz bakım yapsın hepsi morarsın
Bir kere adi cikti
.
Ne olarak çıktı? Biraz bakım yapsın. Buna neler olmuş böyle derler
Bu seferde derler biz dedikde böyle deyişti.. iyice gülerler...
Kanka yaş kaç? Cidden soruyorum bak. İnsanları biraz olsun tanıyorsam ki baya iyi tanıyorum. Söylemek isteyen herşeyi söyler. Hiç bir şey bulamasa bile çok değişse bile kıskansa bile birşeyler bulur. Her söyleneni ciddiye almamak ve onların yapmak istediği şeyi onlara vermemek lazım. Bir iki kıskanç dese ne olur diğerlerinin görüşü değişince.
50 kişi dışlıyo..
Herkesin ortak konusu o..
İş yerinde oluyor öyle şeyler ama bunu değiştirebilirsin. Sen biraz çeki düzen ver kendine herkesin lafını kafana takma.
Yaşın kaç cidden merak ettim
Doğal şeyler ya herkes kokuyo zaten terleyince filan kulağını da burnunu da kaşıyo gaz da çıkariyo boş demiş diyen insanlık hali herkes yapaar zaten bunları kii
Ama canım kizin biri dedikodu herkese yaydi igrenc diye...
Kiz adı cikardı, artık güzelde olsa boş
Ben de yaparım hepsini açıkçası o zaman ben de mi iğrencim diyen desin bana ne ahaha
rahatsız oluyosan ya kendini değişirsin ya da görmezden gelirsin. sen hangisini yapabilirsin düşün
Mobbing yapiyolar kadina... alay ediyo... herkes...
Kadin ne yapsin... cile cekiyo ekmek parası...
Hangi şehirdesin ne iş yapıyorsun?
bişey yapmam
Banada en mantıklı geliyo görmezden gelmek..
Anlamadım
Mobbing yapiyolar... dışlıyo tum herkes.., kadin mecbur işi var ne yapsin..
Azerimisin abla
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?