Kişilik & Karakter Beraber çalıştığın / okula gittiğin birisinin rahatsız edecek derecede ter koktuğunu ya da ağzının koktuğunu ona söyler miydin? ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Rahatça söylerdim Söyleyemezdim İma ederdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Şu oy kullananlar yorum da yapsaymış keşke, anket açmak kötü oluyor.Güncel. Beraber çalıştığın / okula gittiğin birisinin rahatsız edecek derecede ter koktuğunu ya da ağzının koktuğunu ona söyler miydin? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Rahatça söylerdim 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Tam söylemesemde ima ederdim dicemde ailemle çalışıyorum rahatça soylerim 1 2 Yorumla ztrmax 1 yıl Ama yabancı biri olsa zor olur değil mi Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Evet ima ederim sadece Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hocam bir erek erkeğe direkt söylerse cinayet sebebi olur 😆 kadın kadına söylerse bir sorun çıkmaz sadece morali bozulur o kadar 1 0 Yorumla
slnksvn Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl ya bi insana gidip direkt ter kokuyosun be kanka diyemezsin ki cok kabaca olur 1 1 Yorumla ztrmax 1 yıl Evet bence de zor bir durum. Ama sürekli olunca bir yerde söylerim gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rahatça söylerdim
Tam söylemesemde ima ederdim dicemde ailemle çalışıyorum rahatça soylerim
Ama yabancı biri olsa zor olur değil mi
Evet ima ederim sadece
Hocam bir erek erkeğe direkt söylerse cinayet sebebi olur 😆 kadın kadına söylerse bir sorun çıkmaz sadece morali bozulur o kadar
ya bi insana gidip direkt ter kokuyosun be kanka diyemezsin ki cok kabaca olur
Evet bence de zor bir durum. Ama sürekli olunca bir yerde söylerim gibi
Pat diye söylerdim.