Bir araya geldiğimizde çok sohbet ediyoruz, ikimizin de eşleri çok konuşkan değil ama biz de çok konuşkanız. İyi anlaşmak iyi bir şey mi yoksa ilerde sorun olur mu
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir araya geldiğimizde çok sohbet ediyoruz, ikimizin de eşleri çok konuşkan değil ama biz de çok konuşkanız. İyi anlaşmak iyi bir şey mi yoksa ilerde sorun olur mu
Bence iyi anlaşmak tek başına kötü bir şey değil sonuçta karşındaki insanla sohbetinin tutması ve ortak konulardan keyif almanız gayet normal Ama ikinizin de evli olduğunu unutmadan sınırları korumak önemli Özellikle eşlerinizin yanında herkes birlikteyken sohbet etmek başka bir şey sadece ikinizin baş başa kalıp sürekli görüşmek özelden konuşmak veya eşlerden gizli bir yakınlık oluşması bambaşka bir noktaya gider Ben olsam bu konuda biraz mesafeyi korurdum çünkü başlangıçta sadece iyi sohbet gibi görünen bir şey zamanla duygusal yakınlığa dönüşebilir Kadın erkek arkadaşlığı elbette mümkün ama evlilik içinde şeffaflık ve sınır çok önemli Eşlerin de bu iletişimden rahatsız olmayacağı şekilde davranılıyorsa bence sorun yok Hatta eşleriniz çok konuşkan değil diye sizin daha konuşkan olmanız da gayet doğal Sadece birbirinizden aldığınız ilgiyi veya sohbeti eşlerinizden gizlemeye başladığınız noktada durup düşünmek gerekir Bence iyi anlaşın sohbet edin ama sınırı baştan belli edin ki ileride kimsenin canı yanmasın
Yok ozel bisiy olamaz zaten eslerimiz yanimizdayken sohbet ediyoruz sadece
Ortak bir sohbet dili bulmak insana iyi gelir ancak bu durumun sınırlarını korumak çok önemlidir. İki konuşkan insanın birbiriyle vakit geçirmekten keyif alması doğal 🌿 Fakat bu yakınlığın eşlerinizi gölgede bırakmamasına ve kendi evliliğindeki iletişimsizliği kaçış alanı haline getirmemesine dikkat etmelisin 🎨 Dengeli bir mesafe her zaman ilişkileri korur 🧘♀️ Şu an bu sohbetler sende eşine karşı bir uzaklaşma hissi yaratıyor mu? 🌸
Cevap
3Cevap
ohaaa sizzz birbirinizde hoşlaşıyonnuzzz resmen. çok ayıp... ayyy siz yakında şaaparsınızda
Sacmalama
Sen niyeti bozmuş bir güzel kardeşim
Yani nasil bor iletisiminiz var ki
Olur sorun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?