Birinden soğudum mu geri ısınamıyorum. O kadar zıt karakteriz ki ben toplu o dağınık 4 buçuk senedir huyumu bir öğrenemedi çıkardığı kıyafeti bile alır katlar sandalyeye koyar dolaba koymaz. Gönül almayı bilmez , sürpriz yapmaz sevgililet gününde dışarı çıktık 2 tane pantolon aldı maviden neymiş efendim o sevgililer günü hediyemmiş. Ulan ben haftalardır pantolon bakıyordum zaten. Uyanık hemen sevgililer günü hediyesi yaptı onu. Kutlamadı bile. Şaka gelecek belki ama artık kanka falan diyoruz birbirimize. Yataklar ayrı zaten. Resmen ev arkadaşıyız. Oturup sohbet etmeyi bile bilmez cevap vermek için cevap verir. Eğlenceli bir insandım ben durgun insan haline geldim. Hal böyle olunca eski sevgilim geliyor aklıma bana onun gibi kimse değer veremezmiş onu anladım. O kadar eğleniyordum ki onunla. Tanımadan mı evlendiniz diye sormayın öyle olmuyor evlilikle bir olmuyor sevgili hayatı. Eski sevgilimin profillerine bakar oldum fake hesap açıp bakıyorum sürekli. Beni bu hale getiren şu an ki eşim. Geri ısınamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 yıldır evliyim 17 yıldır da tanışıhorum eşimle çocukluk aşkım allah razı olsun diyorum eşime borçcumuz çok hrdiyr istemedim en güzel hediye o daha dün eşine en pahalı telefonu alan arkadaşım yazdı eşi çevreye şirin gözüküyor ama hrrgün kavgalılar bir aydır ayrı yatıyorlar bence hediyeye gerek yok mutluluk başka inşallah eşinde düzelir sana karşı
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çocuk olduğu için bosanmamak yaptığın hatalı evliliğin üzerine yapacağın ikinci ahmaklık olacak. Çocuk mutlu bir aile ister. Bu şekilde o çocuğun hayatını da mahvediyirsunuz. Belki de kocanın aklında da başka bir kadın var. İkiniz de ayrı ayrı mutlu olacakken hayatı kendinize zindan ediyorsunuz
00 Yorumla
1 yılabi siz yanlış burçlarla evleniyorsunuz.
sen yengeç kocan yay burcu. komple birbirine zıt alakasız 2 burç.
yaylar zaten gamsız dünya yansa umursamazlar. senin evleneceğin adam su veya oğlak hariç toprak grubu olması gerekirdi.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
u 1 yılboşanmalısınız o zaman
00 YorumlaŞöyle bir şey yaşarım diye ödüm kopuyor evlenme fikrini sevmiyorum
40 Yorumla
1 yılAyyyy çok üzüldüm neşen öyle ki burada bile belli ediyor sun seni üzen o eşin taaa neyse şimdi küfür etmek istemiyorum bırak gitsin boşan
00 Yorumla
1 yılYani diğeri ile de aynı evde girip yaşamadın evlenmedin sonuçta. Ona olan hırsın ve kızgınlığınla aklın seninle oynuyor işte
00 Yorumla
1 yılBoşanın o zaman. Bu noktaya geldiyseniz kurtulacak bir durum da yoktur.
00 Yorumla
1 yılYakında eski sevgililerinle temasa da geçersin heralde
00 Yorumla
1 yıl4.5 senede bişe örenememişmi harbi kazma bişeymş seni bile hayattan sogıtmus
00 YorumlaYanlış anlama ama ilişkiye sık girin canım. Daha çok bağlanır ısınırsınız
00 Yorumla
1 yılSeni çok iyi anlıyorum bende ay ısınınyasadım cünkü
00 Yorumla
1 yılİyi de niye birden sogudun herşeyi sana batmaya vaşladi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşanmak sanırım sizin için en hayırlısı yataklar bile ayrılmış
32 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olmasa bir saniye bile durmam
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum zor bir durum ama bu sefer de sen yıpranacaksin
1 yılZararsız el sorunsalı … ikinci el az kullanışmış doğru tabir mi?)
00 Yorumla
1 yılBoşanmayı düşünmüyor musun
00 Yorumla
1 yılHiç mi birlikte olmuyorsunuz
00 Yorumla
1 yılBoşan o zaman sevmiyorsan
00 YorumlaOyle boyle nice senelere💫😊
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl gidiyor
00 Yorumla
1 yıl, seni yakından tanımak istiyorum,
00 Yorumla
1 yılcok kotu bu ısın sonu baska erkekle seks olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleski sevgiliden medet umuyosun. yenisini bul😞
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYatakta hiç mi iyi gitmiyor işler?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada maalesef eski sevgiline yakınlaşacaksın gibi duruyor. Seni baya ilgisiz bırakmış. Farkında mı peki bu durumun?
Cevap sahibi1 yılDeğişen bişey var mı?
1 yılBoşanın
12 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olmasa bir saniye bile düşünmem
- 1 yıl
Hadi ya çocuk konusunda haklısın ama sanada yazık resmen kadınlıgından sogutmuş seni bnce boşan çocuga rağmen
Koç burcu musun?
01 Yorumla
Soran1 yılBen yengeç eşim yay
1 yılBunu şu an ben de yaşıyorum çok kötü durumdayım
01 Yorumla- 1 yıl
Boşanmak en doğrusu
Ya hiç evlenmeyin abi o zmn
00 Yorumla
1 yılHalden anlamayan , duzensiz tembel biri cok uzucu
00 Yorumla
1 yılBoşan
00 YorumlaÇocuk var mı?