Eşimle ev arkadaşı gibiyiz?

Birinden soğudum mu geri ısınamıyorum. O kadar zıt karakteriz ki ben toplu o dağınık 4 buçuk senedir huyumu bir öğrenemedi çıkardığı kıyafeti bile alır katlar sandalyeye koyar dolaba koymaz. Gönül almayı bilmez , sürpriz yapmaz sevgililet gününde dışarı çıktık 2 tane pantolon aldı maviden neymiş efendim o sevgililer günü hediyemmiş. Ulan ben haftalardır pantolon bakıyordum zaten. Uyanık hemen sevgililer günü hediyesi yaptı onu. Kutlamadı bile. Şaka gelecek belki ama artık kanka falan diyoruz birbirimize. Yataklar ayrı zaten. Resmen ev arkadaşıyız. Oturup sohbet etmeyi bile bilmez cevap vermek için cevap verir. Eğlenceli bir insandım ben durgun insan haline geldim. Hal böyle olunca eski sevgilim geliyor aklıma bana onun gibi kimse değer veremezmiş onu anladım. O kadar eğleniyordum ki onunla. Tanımadan mı evlendiniz diye sormayın öyle olmuyor evlilikle bir olmuyor sevgili hayatı. Eski sevgilimin profillerine bakar oldum fake hesap açıp bakıyorum sürekli. Beni bu hale getiren şu an ki eşim. Geri ısınamıyorum
Eşimle ev arkadaşı gibiyiz?