Eşimle ev arkadaşı gibiyiz?

Eşimle Bi kaç gün önce çok ciddi bir şekilde kavga ettik konu ailesi.. Ailesi gelince yüzümü asıyormuşum çay koymuyormuşum falan. Ailesine aynen öyle davranıyorum çünkü bir yıllık evliyim burnumdan getirdiler. Soyadımı alıcam dedim kıyameti kopardılar, düğünde toplanan parayı aldılar, evimize eşyamıza karıştılar, eşimde bende çalışıyoruz bizden para istediler her ay vereceksiniz dediler. Vermeyince hain kötü olduk. Engellendik her yerden. O yüzden ben onlara karşı evet öyle davranıyorum ama içimden gelmiyor başka. Bayramda aileme gitmeme bile laf ettiler. Düğünden sonra covid oldular kız tarafından bulaştı dedi durdular herkese. 21 günlük doğum yaptım ve sadece bebek için gelip gitmeye başladılar. Bebeği öpmeyin diyorum inadıma yüzüme baka baka öpüyor kaynanam ve ben öpecem diyor ne olursa olsun. Bi kaç gün önce eşim sezeryan ile doğum yapan doğurmuş olmuyor sen ameliyat oldun sadece dedi diye küstüm ve konuşmadım gönlümü alsın diye beklerken o üste çıktı sen zaten öylesin böylesin özentisin senin benden önce sevgilin vardı vs neler neler tutmuşsa içinde hepsini döktü. Kızımı ver boşan dedi. Aileme artık öyle davranma dedi. Konu ailesi ise eskileri niye açtı herkes tatile gidiyor dedim diye özenti oldum onu niye dedi? Şimdi evde sanki ev arkadaşıyız konuşmak gülmek yok aramızda muhabbet yok. Ayrı kalalım dedim kızımı vermiyor daha 21 günlük. Annem geldi kavganın ortasına mı geldim niye suratlarınız böyle dedi. Konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor ki ben sezeryan lafından dolayı ona tavırlıyken şimdi o tavırlı oldu sizce durum ne olur?
Eşimle ev arkadaşı gibiyiz?