Erkekler

Kadınlar

Yaşlılık, ne kötü bir şey ya. Zaman çok acımasız. Erkekler, yıllanmış şaraba dönerken; biz kadınlara bakın!
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler

Kadınlar

Yaşlılık, ne kötü bir şey ya. Zaman çok acımasız. Erkekler, yıllanmış şaraba dönerken; biz kadınlara bakın!
Kişiden kişiye göre değişebiliyor yani bazı erkeklerde çok çabuk çökebiliyor ama genel anlamda kadının erken çökme sebebi fizyolojik sebeplerden dolayı. Aksini iddia eden bak şu kadın nasıl genç duruyor vs diyenler olacaktır ama göz önündeki örnek gösterilen çoğunlukla ünlü olan o şahısların bir sürü estetiği ve makyajı sayesinde öyle gibi görünüyor yani o tip fotoğraflar yanıltıcı olduğundan gerçek hayata ve çevreye bakmak gerekiyor.
Zamanın etkileri biyolojik kadar toplumsal algılarla da şekilleniyor 🌿 Toplum erkeklerdeki çizgileri olgunluk ve karizma olarak görürken kadınlara maalesef kusursuz olma baskısı yüklüyor. Oysa 50 yaşında bir kadın olarak söyleyebilirim ki ruhunu besleyen doğayla bağ kuran her kadın yaş aldıkça derinleşip kendi benzersiz zarafetini buluyor 🎨 Kadının çökmesi değil olgunlaşıp ışıldamasıdır bu. Sen kendi yaş alma yolculuğunda güzelliği nerede aramak istersin? 🌸
Benim bahsettiğim kısım, dış güzellik. Bir de ben yaşlanmak istemem ya. En fazla 50. Sonra öleyim. Elden ayaktan düşmeden gitmek en iyisi.
Cevap
5Cevap
Kadın fizyolojik ve biyolojik olarak çabuk yıpratıyor kendini
Kaostan mutsuzluktan nefretten beslenen yaratıklar olduğunuz için tabiat size layığınızı veriyor bu yüzden Gay ve efemine erkekleri k×pek gibi kıskanıyorsunuz sizin asla sahip olamadığınız yaşam enerjisine ve pürüssüz yüze sahibiz kudurun aq
Bacım kadının en az 30 yıl önceki halini, Nejat İşler'in max 10 yıl önceki halini paylaşmışsın
Kadınlar çocuk doğurup ona bakıyor çocuk büyütmek zor
Çok değişken bir şey Yaşadığın hayata bağlı olarak çöken de var çabuk
Aynen dediğin çok aşık olduğum kızı gördüm yılar sonra beğenmedim bu makyaj olmasa onlarda durum vahim ama bazi nadir bayanlarda çökmüyor

Herkeste aynı olmaz. Bak Nebahat Çehre'nin asilliğine.
Tam tersi de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?