Sahi erkekler yaslari ilerledikce degerlenen canlilar iken kadinin neden 25 inden sonra 30 na dayaninca da bir anlami kalmayarak yasli kategorisine dahil ediliyor.
Cevabın nedir?
Çünkü kızlar 16.18 arası evrimini tamamlar.. sonra kadın 19.25yaş artık bir kadındır o eyer bir kadın evlenmez ise çöker bakımsız bitkin bir hal alır kadın lar bir tarladır su ister tohum ister bakım ister ilgi ister bunları bir kadına verdikce kadın sana çekici gelir çiçek açar meyve verir.. evlenmeyen kadın ne ise yarar istisnalar'ı sanmıyorum yanı kadın üretkendir yeni nesiller getirir dünyaya 30'lu yaşlara geldiğinde kadın artık bir baş yapıt olmuştur... ona bakmaya doyamazsın o kadar çok iş yapar ki hayretle izlersin uzaktan seni hep şaşırtır...35.40 yaşlara geldiğinde artık o bir. Mucizevi bir hal alır bebek gibi olur gençleşir daha da güzelleşir derin okyanuslarda ki bir istiridyenin açarken içindeki incinin verdiği bir ışık gibi ışık saçar aşık eder kendine aşık olduğun kadına defalarca aşık olmak böyle birseydir... artık el üstünde tutulması gerekilir o kadar narindirki nesli tükenmekte olan bir varlık gibidir korumak koklamak ona yanlız olmadığını hep yanında olacağının ona hissettirmen lazımdır artık... tabi öyle bir kadın bulmak... SEVİYORUM kadınları:)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kozmetik faciası diyolar ona 30'lu yaşlarda yıkım başlıyo kadının yüzünde. Daha liseli yıllardan başlıyo hemcinslerin yüzlerine kimyasalları doldurmaya, bununda bir bedeli var tabi..
510 Yorumla- +1 yıl
Bende oyleyim yandim vallahi desene
- +1 yıl
Bu güzeldi
+1 👏👍 - +1 yıl
@AbisininBallisi2 sanirim eksi verrdin yanlislikla☺☺😊😅
- +1 yıl
😂😂😂 Daha vermemişim sabh sabh saflığm üstmde :/
- +1 yıl
Tesekkur ederim ☺☺😊
- +1 yıl
Benimi ilkkez goruyorsun benim issiz oldugumu burdan para kazandimi dusunenler olmustu😂
Kadınların çoğu temizlik, yemek, çocuk büyüt onu yap şunu yap diye diye Zaman ayırmaz kendisine ve haliyle çöker. Ve gençken her gün yaptığı makyaj yüzünü de maf eder zaten daha 30 olmadan yüzü maf olmuş kişiler var dünyada makyajsız bir hiç oluyor onlar. O yüzden makyaj yapmam 21 yaşındayım gören daha küçük sanıyor. Kaç senedir bir büyüyemedim gitti zaten
20 Yorumla
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTatlişkom bunun çökme ile alakası yok tamamen kadının kendine bakması ile alakası var. Bak ben 43 yaşındayım mesela. Kendime çok iyi bakarım. Özen gösteririm. Hiçbir kontrolumu aksatmam. Bakımıma çok çok özen gösteririm. Bu kadının kendi elinde olan birşey yani :) :)
22 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi yerdin mi naptın anlamadım ben şimdi :) :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
67Cevap
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılwww2.pictures.zimbio.com/.../...d+s2IpR9HCEy0l.jpg
Bu ablamız 38 yaşında. Bana gayet değerli geliyor.13 Yorumla- +1 yıl
Avrupalilarla bizimkileri kiyaslamamk lazim:)
- +1 yıl
E o zaman sorun bizim milletin kızlarında oluyor. Kendine bakmazsan 30'una gelince çökersin. Erkekler fiziksel yapılarından dolayı olgunlaştıkça 'güçlü, sakin' imajını daha kolay kazanıyorlar, bu da genelde çoğu kadın için erkeği çeken şeyler olduğundan etkisi fazla oluyor.
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden. Genç kızlar, daha babacan, ekonomik durumu daha iyi, bazı performanslarda daha sakin oldukları için süreyi uzatan, değerli hediyeler alabilen (evlide olsalar) olgun erkeklerden hoşladıkları için o olgun erkeklerde yoklukta kahırlarını çeken elinin altındaki kadınlara daha bir buruk bakıyor. Böylece erkekler için taze olan değerli, kadınlar için olgun olan, güçlü, paralı, çekici algısı bilinç altımıza işliyor.
10 YorumlaHayir ya ne alakasi var onlara da olgun kadin diyoruz iste. Benim icin karizmatik erkegin yaninda olmasi gereken kadindir. Okulda oturup konustugum kadınlarla bu yaslar da konuştuğum kadinlar arasinsa cok fark var. Ve bir kadınının güzel yaslari 30lu yaslaridir... Bakarsan bag, bakmazsan dag...
10 YorumlaAhhaha. hakikaten çoğu kadında oluşan bir durum. Bir kaç senedir bana şarap gibisin diyor millet. Gururum okşanıyor :D
Muhtemelen kullanılan kozmetik ürünlerinin etkisidir. Cildi olumsuz yönde etkiliyordur.12 Yorumla- +1 yıl
Sanirim makyaj malzemeeleri ama makyajida yaslaninca yapinca ne anlami kalio ki
- +1 yıl
Bence makyajı yaş ilerledikce kusurları örtmek için yapmak gerekir. Gençliğinde çok hafif makyaj zaten kurtarır diye düşünüyorum. Ama bizde tam tersi. Gençliğinde makyajdan farklı biri oluyor kızlarımız. Evlenip yaş ilerleyince kendini güzel hissetmek için makyaj yapmıyor. değişik bir durum.
- Diğer konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılHele bir de kemikleri gittikçe olgunlaşıp daha da erkeksi şekiller alınca o yüzleri ne yakışıklı oluyor dimi?
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen vallahi tam olarak oyle
- +1 yıl
Bir de parası varsa of anam beee :)
- +1 yıl
30larda talebin cok olcak😂
- +1 yıl
30'u beklemem ben. Yeter ulan..
+1 yılbünye ile alakalı olabilir, veya yaşantılarından dolayıda olabilir. mesela ben abimegöre daha kalıplı ve daha iri duruyorum. ayrıca boyumda uzun :D benim yaşantım onun kimden daha ileri. o sigara içer, alkol kullanır, sabah yatıp akşam kalkmaz, tam uyuyamaz, yemek ayrımı yapar, ben tam tersi olduğum için hem vücut olarak hemde bünye olarak ondan daha güçlüyüm :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz. şarap gibi yıllandıkça tatlanırken siz karpuz gibi bekledikçe içiniz geçiyor 😆
32 Yorumla- +1 yıl
Hahaha benzetmeye bak ya 😅
- +1 yıl
Hayatın gerçekleri 😆😆😆
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. senin görüşün bu aksine kadınlar eğer kendne bakıyorsa 25 yastan 40 yasına kadar çok daha guzelleşiyor ;)
41 Yorumlaeski filozoflardan ankaralı namık cevaplamış bunu
https://www.youtube.com/watch?v=A1gVAZar45k21 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oyledir, kadinlar yaslandikca coker, erkekler yaslaninca Sean Connery olur :D
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya bu haksizlik😒😐
+1 yılKadinda cokmez kisiden kisiye degisir coken de vardir yillanmis şarap misali de bak soyle 30 undan sonraki unlulere genc hallerinden dahada güzel olanlar var bakimla da alakali tabiki
20 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bu yüzden erkeklerin kıymetini bilin
yaş ilerledikçe daha çok kısmetleri açılıyor :)
Sitede bile ne çok olgun erkek seven varmış...11 Yorumla30 yaşında erkek de karizma mı oluyor :D ulan saç kalmıyor ki adamda kelleşiyor göbek bağlıyor :D neyin karizması bu?
20 YorumlaTek yönlü beslenen anadolu kadını için söylenebilir. Avrupa kadınları böyle değil. Çalışan e çalışmayan arasında da farklar var. Bilimsel açıklaması illa mi vardır. Bu sadece benim zannım.
10 YorumlaAslında bana göre tam tersi
Kadının her yaştaki güzeliği bambaşka
Tabi ruhsal çöküntüleri saymazsak10 Yorumlakadının en güzel cağıdır 30-35 arası.. hayatı tanımıştır artık.. kendısınıde! değer yargıları rayına oturur elındekının kıymetını bılır
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşıma gelince yaşlı kategorisine giren kadınlardan olmayacağım.
Bazı kadınlar doğuştan şanslıdır 8)10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiçte öyle değil . kadının en karizmatik yaş dönemi35_45 arasıdır
112 Yorumla- +1 yıl
Oyle olsaydi cogu adam esini 18 lik 20 liklerle aldatmazdi
- +1 yıl
kadın gibi kadın diyorum. evlendikten sonra kendını salanlardan bahsetmıyorum. hanı derler ya adam gibi adam işte öyle. anlatabildimmi
- +1 yıl
Anladim ama ne kadar cabalasada kaporta gitmjs oluyor😅😅
- +1 yıl
kesınlıkle değil ..5 yıl boyunca beraber oldum..34 tum 44 tü.. bakmaya kıyamıyodum..49 oldu ve hala muhtesem..10 yaş buyuktu
- +1 yıl
Hadi ya evliymiydiniz
- +1 yıl
hayır o evliymiş.. ve ben bunu 5 yıl sonra duyabıldım...
- +1 yıl
Hadi ya yuh😮 ama sahsen 44 e kadar kim bekar kalir☺
- +1 yıl
ayrılmış biliyordum.. gercı ayrı yasıyormuş 7 yıldır. bana yalan söylemesıni kaldıramadım.. kızı üniyi bitirdi.. düşün arkadasları bile annesıne asıktı oderece kaliteydi... umrumda değil .. ben ondanda kaliteyim.. içim gitmiomu.. çoşuo ama. af etmem
- +1 yıl
Sanirim yeni ayrilik yasandi bayani cok merak ettim simdi ya
- +1 yıl
merak edilmeyecek gibi değil ki.. işte kadın her yaşta kadındır.. hep 18 lıkler olsa ne olur.. kimseyi incitmek icin söylemiyorum.. tek başına hepsini tartar. ama diyorum allah onu böyle yaratmış.. bir adamın böyle eşi olsun gözü başka bişey görmez... işte kadınlar böyle olmalı.. yüz göz boy pos güzelligi değil bu sadece. baştan aşa herşeyiyle
- +1 yıl
Bence siz sevdiginiz icin abartiosunuz bide bana gosterin ftosunu ben aynisini dusuncemi sanmiyorum:)
- +1 yıl
yo sevmiiyorum.. abartmıyorumda. sevdigim kız var benim.. onu sadece tanımalıydınız.. anlatılır gıbı deıl ki.. onu yaşamak lazım.. bu konularda çok tecrubelıyım.. ınanın adamın 50 tane eşi olsun.. böyle bir kadını tanısın anında boşar hepsiini. fotosu yok.. hepsini sildim.. sosyal medyada kullanmaz
Hayır canım yok öyle birşey :)
Ben hiç öyle düşünmüyorum bayan her yaşta ayrı güzeldir. Ayrıca desene son 5 senem kaldı :D :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30lu yaşlarda erkekler çocukluktan çıkıyor gibi daha adam gibi adam oluolar aslında kadınlar içinde öyle ama malesef kadınlarımız bir vakit sonra kendilerini saliyolar
20 Yorumlabence hiç öyle bir durum olduğu yok bazı kadınların kendi düşüncesi öyle yaş ilerledikte çirkinleştiklerini düşünüyolar psikolojik olarak kendilerini mahvediyolar
10 Yorumla
+1 yılSen öyle san. Bir kadının en güzel çağı, 30 ile 40 yaş arasındaki 25 yıldır ;)
27 Yorumla- +1 yıl
içerden hissedilen ama aslında olan...
- +1 yıl
@yinemigeciktim hakkında bilgi sahibi olmadığın bişey için önyargılı olma derim.
- +1 yıl
senin için konuşmadım genele söyledim
- +1 yıl
@yinemigeciktim bende genel konuşmaman gerektiğini vurguladım zaten.
- +1 yıl
neden? böyle bir kısıtlama yok ki genel hakkında insan görüşünü dile getirebilir yüzde yüzden bahsetmiyoruz
- +1 yıl
@yinemigeciktim genel dediğin zaman, %100 'ünü kastetmis olursun.
- +1 yıl
emin misin? yanlış biliyor olmayasın sakın
Kızlar 18ini doldurduktan sora her yıl bir daha 18ine basarlar
15 Yorumla- +1 yıl
O nasil
- +1 yıl
Fazla bir olgunlasma oluyor sanirim yuz goz burusuyor
+1 yıl20 İle 29 yaş arasına kadar yolu var benim için 30 olmaz :D
10 Yorumla
+1 yılkadınlar evlendikten sonra kendilerini bırakıyorlar.. ondan sorun bu tam olarak :))
10 Yorumla
+1 yılEğer kadın çocuk yapmamışsa, yapsa bile kendine baktıysa bayanlarında karizması oluyor
10 YorumlaKadınların çoğu 25-30 ve sonrası evlenip çocuk yapıp kendilerine bakmadıkları için böyle bir söylenti var. Sağlığına dikkat etmeyen insan (kadın erkek farketmez) çöker 30'dan sonra
10 Yorumla
+1 yılBence kadında 30 undan sonra daha çekici oluyor yeterki kilosuna ve giyim tarzına dikkat etsin benim bundan on yıl önceki halimden kat kat daha iyiyim ben
10 YorumlaDiğer konusunda 464 cevap paylaştı. allahım bana ömür boyu kırışmayan bir yüz, fit bir vücut, dökülmeyen saçlar nasip etsin aminn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstisnalari vardir. Annem 42 yasinda 30 saniyorlar. Minyon ve kucucuk yuzlu. Keza Evrim Akın da 36 yasindaymis şok olmustum duyunca 25 anca gosteriyor..
20 YorumlaSakal yok kimse yüzüme bakmıyor boyığın ortası çıkmıyor 30 u beklemeliyim sanırım karizma 0 hiç beğenmiyorum kendimi
11 Yorumla
+1 yılkadının 30 da olması bir bakıma defalarca öpüşmüş sevişmiş olması ya da çirkin olmasına bakılır 30 da bekar kadın olmaz cunkü her zman kızlara sulanır
10 YorumlaDiğer konusunda 517 cevap paylaştı. Ben oldum 27 bak bakım o karizmatiklik var mı bende :)
12 Yorumla- +1 yıl
Var gibi:))
Hhahah desene 1 ay sonra 29 a giricem bana iyi şeyler olmaya başlıyor :)
10 Yorumlayooo niye insin ben kırkında bile gördüm öyle kadın
20 Yorumla
+1 yılben katılmıyorum buna,40 na gelmiş çok güzel bayanlar var 20 sinde gibi :)
10 YorumlaErkeğin bayandan bayanın erkekten olan beklentileri o dönemlerde daha iyi karşılanıyor o yüzden
20 Yorumla
+1 yılErkek ile kadın bu yüzden eşit değil kadınlar daha hassas anlayın artık bunu
20 YorumlaBence hiçte öyle değil kadın da o yaşlarda olgunlaşiyor
10 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. bır zamanlar peşinden koşturanların iç çekmesi gibi
20 YorumlaDiğer konusunda 409 cevap paylaştı. Kadına bağlı öyle kadınlar var ki yaşlandıkca 30 lu yaşlarda daha da çekici oluyor
10 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Coktummu simdi ben tuhhhh
25 Yorumla- +1 yıl
Coktunmu bacim sahi nasil hissediyorsun kendini☺
- +1 yıl
Buna sevindim gordugum ornekler beni korkuttu dunde bir arkadasim en fazla 10 yil daha guzelsin sonra bir anlamin kalmayacak dedi ben coktum o an☺☺😊
+1 yılSaçma Ayşe Çakar diye bir youtuber ve makyak fenomeni var kadın 33 yaşında ama 22 gösteriyo
00 YorumlaDiğer konusunda 437 cevap paylaştı. o sizin çökmüşlüğünüz pembe hanım..:D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaa:))
+1 yılYüzde yüz haklısın. Büyük konuşmayayım ama 25 yaş üstü bir bayanla hayatta evlenmem 20 yaşında ki genç kızlar varken
10 Yorumladoğru tespit.. yaşıtlarım teyze kategorisine girdi görüntü olarak
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu yüzden yaş farkı olmalı denmiş ya.. 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ama tutupta bizim denyolar bunu yanlis anlayip 35 e 17 sanar olmuslar
+1 yılKadınlar erken çöküyor o yüzden erkekler hep genç kızla evleniyor kendinden yaşlı durmasın diye
11 Yorumla
+1 yılIyıde oluyor gencken yuz vermedı erkeklere neşer verıor sonra
20 Yorumla
+1 yılKim demiş kendine bakmayan çöker ama 30 yaşlardaki kadın baldır bal
10 Yorumlabütün kadınlarda erkeklerde bir değil bazen erkekte fena halde çöküyor
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. kadına da iniyor o karizma
124 Yorumla- +1 yıl
Goremedik bir turlu inen karizmayi :))
- +1 yıl
30 lulari goruyorum ama😅
- +1 yıl
Dun bulustugum birisi en fazla 10 yil daha guzelsin sonrasinda bir anlami kalmayacak dedi bana ben iptal ben sok😢
- +1 yıl
Evet evlenme teklifi ettiydi dedim buldun ben gibi kizi edersin tabi oda dedi ne yani en fazla 10 yil daha guzelsin sonra bir cokuntu olcaksin dedi zaten eve gelene kadar coktum o an😅
- +1 yıl
Belkide ama ne biliyim bir kadin geldi hastaneye kac yasindasiniz diye soru yonetildi hamile ama en az 50 duruyor. Kadin dedi 36 biz sok olduk sesimiz cikmadi yani galiba gordugum kadin ornekleri kotu. Keske anama ceksem oda yasi ilerledikce guzellesenlerden ama zerre benzememisim kadina
- +1 yıl
Tesekkurler bekleyelim bakalim nasil bisey cikcak ortaya cok endiseliyim😢😢
- +1 yıl
Tesekkurler ama benim boyum minyon yuzum aslinda pek degil 😅
- +1 yıl
Iliski insani degilim ki benim olan herseyi mundar ediyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@phantasoadonis kelimeyide cinsiyet odakli yaptiniz ya aferin
- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapma bazısı güzelleşiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Çok şanslıyız bu konuda. 😂😂
10 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. yo ben hala maymunun dötüne benziyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğanın kanunu bu diyebiliriz :)
11 Yorumla- +1 yıl
Cok cirkin bir kanun😅
+1 yılHep yercekimi
25 Yorumla- +1 yıl
Bu yer cekimi bitek kadinami var bacim😑😑😅
- +1 yıl
Tabiki ne sandın.
- +1 yıl
Kısaca totosu yere yakın olandan korkacaksın turticiğm :P
- +1 yıl
@Tassarrdur can kesinlikle
30'lu yaşlara doğru erkeğe karizmatiklik inmiyor. O erkek zaten karizmatikmiş.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk, yemek, temizlik, iş, güç.
10 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Böyle bir genelleme çok yanlış
20 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?