Köye gelin geldim, kayınvalideyle altlı üstlü yaşıyoruz; bu tempoya dayanamayıp boşanmayı mı düşünmeliyim?

Şehirde doğup büyüdüm, evlendim köye yerleştim, buraya gelin geldim.. Eşimin evi, düzeni, ailesi burada, kaynanam ve kayınpederim ile altlı üstlü oturuyoruz. Bekarken anne evinde elimi bir işe sürmezdim, her şeyimi annem yapardı, rahat büyüdüm. Evlendim, her işi kendim yapıyorum ama keşke kendi evime, düzenime yapsam. Kaynanamın evinde yiyip içiyoruz, yatmadan yatmaya evimize gidiyoruz. Kaynanam çalışıyor, emekli olmasına 1 yıl var, o işten gelene kadar evini toplayıp yemeğini yapıyorum, çamaşırını yıkıyorum, seriyorum, topluyorum derken çok yoruluyorum, ağır geliyor, gelin değil sanki hizmetçi gibiyim. Bir de tipik köy insanı, her şeylerini kendi yapıyorlar, reçel, turşu, zeytin; bir şeye para vermiyorlar, kendi yetiştirdikleri sebzeleri yiyorlar. Kadın işten geliyor, yetmiyor turşu yapıyor, zeytin basıyor, domates sosu yapıyor, biber diziyor ipe. Ben bu kadar tempoya alışkın değilim, pertim çıkıyor. Eşim bu konuda arkamda değil ne yazık ki, "Benim karım bilmez öyle şeyleri, yapamaz" diyeceğine "Gör, öğren sen de" diyor. Boşanmayı düşünüyorum, bilmiyorum.

Köye gelin geldim, kayınvalideyle altlı üstlü yaşıyoruz; bu tempoya dayanamayıp boşanmayı mı düşünmeliyim?