seeelaaammm, şimdi şöyle. bi arkadaşınız varmış ve her buluştuğunuzda sadece erkekler/kadınlar hakkında konuşuyormuş. başka hiçbir konunuz olmuyormuş. sabahtan akşama kadar konuşma içerisinde 50 tane karşı cinsi anlatıyormuş size, korkunç 😱💖🌸🧚🏻🪽✨
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
seeelaaammm, şimdi şöyle. bi arkadaşınız varmış ve her buluştuğunuzda sadece erkekler/kadınlar hakkında konuşuyormuş. başka hiçbir konunuz olmuyormuş. sabahtan akşama kadar konuşma içerisinde 50 tane karşı cinsi anlatıyormuş size, korkunç 😱💖🌸🧚🏻🪽✨
Olabilirim ama bir süre sonra sıkılırım. Her buluşmada konu dönüp dolaşıp karşı cinse geliyorsa arkadaşlık tek bir başlığa sıkışmış gibi olur. Ben farklı şeylerden konuşabildiğim, gerektiğinde ciddi gerektiğinde boş yapabildiğim insanlarla daha rahat arkadaşlık kurarım.
asla olamam o ne öyle sürekli dedikodu dinler gibi insan kafayı yer ortada başka konu kalmamış gibi hep aynı muhabbet çekilmez kafalar şişer beş dakika sonra masadan kalkasım gelir
Öyle bir arkadaşım var maalesef ama o da atsan atılmaz satsan satılmaz türden. Allahtan kafası çalışıyor da başka konularda sohbet edebiliyor, geride kalmıyor.
iyi bari secenek varmis en azindan
Vardı böyle biri ve hayatımdan şutladım. Vizyonsuz insanlar ya. Biz de konuşuruz o problem değil de tek derdi karşı cins olan insan bana itici geliyor
Cevap
15Cevap
Hayır olmam ben.
Olurum ne var bunda ki sonuçta 7/24 saat arkadaşımın toksik ilişkisini dinlediğim için bu koymaz bana
Sürekli olduğunda evet, acayip şekilde rahatsız eder. Oysaki konuşulacak başka konular da olmalı.
hayır olmam genelde ilgi meraklısı oluyor bu tipler
O tür insanlardan nefret ederim o yüzden o tür insanlarla takılmam
Hayır cidden tahammül edilemez
Iyyy benden uzak allaha yakın olsun
Hayır imkansız
Yiok o ney öyle ya feministle gibi
Can sıkar yav ayrıca o ne yani cjgmj
Olurum da canım sıkılırsa buluşur konuşurum
Hayır kadının da erkeğin de abazası çekilmiyor
Bayar bir noktadan sonra
Bırak arkadaşlığı, sıçmaya gitmem
Beni darlar o tür kişiler