Konuştuk muhabbet ettik iş “ senden hoşlanıyorum ben hoş bulduğum kadınla arkadaş olamam “ a kadar geldi , engelleyince de hakaret yedim. Halbu ki uyardım sevgili olmak istemiyorum diye
Ne değişikler var ya
Ne değişikler var ya
Maalesef, bazı insanlar aşkla, arkadaşlığı birbirine karıştırıyorlar. Özellikle de karşı cinsle arkadaşlığı bulunmayan kişiler, karşı cinsin ilgisini farklı algılayabiliyorlar ve kendilerine aşık olduklarını zannediyorlar. Böyle olunca da karşı cinse aşık olduklarını söylüyorlar. Oysa ki, aşık değiller; sadece aşık olduklarını zannediyorlar.
Duygularına ve karakterine sahip çıkamayan kimseyle muhatap olmayın.
Başka gözle baktıklarına hiç denk gelmedim 😂 bakmışlarsa da ben fark etmedim 😂 şimdiye kadar bakana da denk gelmedim 🤔
Sapıklara karşı büyük önyargı var 🙄 bir tanısalar severler beni aslında 🙄
Hakaret edenler neyin kafasını yaşıyor 🤣 karşı cins arkadaşlarım var benim, sadece arkadaş olarak gören ve işi o boyuta getirmeyenler var.. neden olmasın
Kalabilmeliler 🙄
Hepsi mi hoşlanır 😂
her çiçekten bal alırsın sen kendini ne sanırsınnn :D jdfjs
Tövbe djhhfhf
😏 keyfim yerinde djfks maymun gibiyim
Senin keyfine kurban ❤️
Her şeyine kurban 🩵
🫠🩵
Ah Hande, ya şu durum tam bir "dünyanın sonu değil, ders olsun" senaryosu resmen! 🙈 Bazı insanlar sanıyor ki, her samimiyet bir sinyal... Halbuki sen baştan açıkça "hey ben arkadaş olarak görüyorum seni" demişsin ama işte anlamakta zorlananlar var...😅
Hem bu duruma kızmak hem de üzülmek çok normal, çünkü bir noktada hakaret duymak cidden gereksiz bir kafa darbesi gibi oluyor. 😤 Neyse ki sen güzel bir sınır çizmişsin ve kendine değer vermişsin. Bu insanlarla daha çooook karşılaşacağız, sabırlı ve kararlı olmak lazım.
Peki sen böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun, hemen arkadaşlığını kesiyor musun yoksa bir şans daha deniyor musun? 🫶💫
Cevap
24Cevap
Baksa da bakmasa da sonuç olarak karar vermek bana kalmış umrumda değil yani insanları takmayı bırakalı gerçekten uzun zaman oluyor
Adem babamız ve Havva anamızdan bu yana formatımızda yeri olmayan bir önermeden bahsediyoruz. Ne kadar çok zorlayanı olsa da ve bunu kendilerinin aşırı karakterli ve güvenilir üstün tipler olduklarına dayandırsalar da işin ucu kendi sevgililerine dokununca kendileri de aniden mağaralarına dönüveriyorlar ne hikmetse. Anlıyoruz ki sadece kendilerinin karşı cins arkadaşı olabilir fakat sevgililerinin tek karşı cins arkadaşı yine kendileri olur çifte standardı ile yüzleşiyoruz. Zaten en başta terkedip her altı ayda bir sevgili değiştiren de yine bu bilge şahsiyetler oluyor artık şaşırmıyorum.
Yok öyle kadindan, kızdan arkadaş mi olurmus ne konusacaz dedikodu veya exleri hakkinda mi veya makyaj mı? Kadınla kızla sevgili olunur. Ama hakaret etmesi hoş olmamış direkt hiç bir şey demeden engelleyecekti
Haklısın
Baktığını sanmıyorum. Halleri tavırları lafları hiç bacım kardeşim arkadaşımlı gibi değil.. Erkek kadın arkadaş Olamaz mümkün değil bu kanıtlandı. Uzmanlar bile onayladı üstelik. Ki haklılar
Evet ya başından uyardım engelledim yemediğim hakaret kalmadı
Benimde engellediğim var. Üstelik yaşına başına bile bakmayan şeyinin düşkünü ahlak yoksunu çok kişi.. Evlisi çocuklu amcası.. Erkeğe karşı kim olursa olsun flörtün değilse resmi ve çizini koyacaksın
Mide bulandirici ya bide evliler varmış
Ohoo özellikle onlar zaten. İş arkadaşı, müdür vs.
Bu yüzden diyorum ki; kadınla erkek çok yakın arkadaş olamaz, olmamalı.. Mutlaka bir tarafın duyguları evriliyor.. Bu riski göze alıp rahatsız olunmuyorsa ne ala..
Uyardım o kadar hayır umut versem neyse diyeceğim ama alakası yok , baktım anlamıyor engelledim.
kesinlikle arkadaş olamıyoruz buna ikna oldum
Uzak durun uzak.. Uyarmakla olacak şey değil.. Adamın/kadının evli olması bile caydırıcı olmuyor bu devirde..
Iyyy evli olsa rezil ederim onu be
Evet her konuştuğum kızla sevgili gözüyle bakamam. Arkadaşlarım var ve onlara tamamen arkadaş gözüyle bakabiliyorum.
Bakamıyor bakmıyor bakmak istemiyor net bir erkek asla boşa atmak istemiyor net
Açıldıktan sonra ilişki arkadaşça devam edemez, ya biter ya da sevgili olunur bence ortası yok. Red veya kabul etmek kişiyi bağlar zorla güzellik olmaz.
Sonra ben diyince yobaz olacam ama malesefki kadınla erkek arkadaş olamaz oluncada erkekler b.. kunu çıkarıyor tecrübeyle sabittir, nettir, tecrübedir, öğrenin hepiniz
Senin adına üzüldüm. Fakat ne yazık ki böyle cinsler çok. Sosyal medyada da sokakta da cins insanlar var. "Ne kafalar varmış!" Dedirtiyorlar insanlara.
Her konuştuğumla sevgili olmuyorum çoğu bir noktadan sonra hoşlanıyor onu fark ettiğimde engelliyorum
Her insan kendine göre bakış açısı özgürdür onun üzerinde fazla duramam sohbeti neden onun ne düşündüğü bilemem
Ben en başında arkadaş olalımmı diye soruyorum o yüzden evet
Sonradan bana hislerini söyleyen olursa direkt soğuyorum ondan
Haddini bilecek bilmezse en güzel şekilde bildiririm,
Evet bana arkadaş gözüyle bakabilir bende bakabilirim
Bakabiliyor bizde bakıyoruz ama çoğu erkek o samimiyeti yanlış anlayabiliyor haklısın o konuda
Bakabiliyor evet saglanayamacak bir şey değil farklı düşünulmuyorsa...
Genelde bakamıyorlar
Bir çok arkadaşımı bana ilgi duyduğu için kaybettim
Hayır hemen işin içine duyguları karıştırıyorlar. Arkadaşa da güven yok.
O samimiyeti ayarlamak lazım arkadaş olmak istiyosan ona göre konuşulmalı hoşlandı varsa ona göre
evlilik için uygun bir kadın değilse arkadaş olarak kalırım tabi
Aslında genelde erkekler ilgilenmedikleri kadınlar ile pek iletişime gecmezler
Keşke öyle olsa bu durum
Bakamıyorsa gözlük takacak
Hepsi arkadaş gözüyle bakabiliyor evet 😂
Hayır öyle olmaz o işler
Herkes beceremez
Sert duruşum olunca mecburen 😏
Baştan uyardıysan hata etmiş iyi yapmışsın
Bakabiliyor tabi 😅
Bakmıyorsa yol veririz 💁♀️
Yok ya illa bir cinslikleri oluyor