Dedim herhalde kayınvalidegilden bir şeyin içinde geldi bir yemekle filan ama sonra bu kaşık sayısı arttı ve ben delirdim, biliyorum onun kaşıkları hiçbir şey getirip götürmediğim halde benim çekmecemde ve söyledim bizim değil, bilmiyoruz yaptılar vs. Sonra aradan iki yıl geçti, bu kez de hobi bahçemdeki evde bir kaşık ama benim değil, yalnız kayınvalidenin evindeki kaşıklarından da değil bu kez tek eski kalın büyük yapılı kaşıklar var ya ondan bizden başka oraya tek giden yine kayınvalidemler. Sordum kaşığın kalmış diye, benim değil diyor. Çıldıracağım, bir şey mi yapıyor bu kadın, amacı ne anlayamıyorum da bir şey desem hemen ayılıyor bayılıyor, ağlıyor fenalaşıyor maşallah rol yapmada üzerine yok
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evinde böyle belirsizlikler yaşamak seni çok yıpratmış, çok haklısın 🌸 Bazen insanlar kurdukları batıl beliefs ya da kendi içsel ritüelleri sebebiyle böyle garip davranışlar sergileyebiliyor. Belki de sana çaktırmadan bir kontrol alanı kurmaya çalışıyor. Ancak bu durumun senin zihinsel huzurunu bozmasına izin verme 🌿 Nesnelere anlam yükledikçe kaygın artar. Kendi sınırlarını sakince koruyup bu durumu fazla odak noktana almamayı denedin mi hiç? 💛