İnternet & Teknoloji Surekli mobilini kapatan gunde birkacdefa acan biri gizli birseyler mi çeviriyor olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Surekli mobilini kapatan gunde birkacdefa acan biri gizli birseyler mi çeviriyor olabilir mi? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı. internet paketi çok az olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla u tenedos 1 yıl rica Yorumla
BaşkaZamanOldu Takip Et Xper 5 Yaş: 124 1 yıl İnterneti az demişlerde ulan 500 MB ile bir ay açık kalsa bir şey olmaz video izlemedikce en baba yiyeceği 300 0 0 Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Be de öyle yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Net paketiyle alakalıdır 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama sen iletişimini kes Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçten içe güvenini kırmış ki böyle düşünüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hayır merakimdan soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. evlidir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır bekar Yorumla tt_Escape_tt 1 yıl sevgilisi vardır o halde Yorumla Soran 1 yıl Evet gunu birlik değiştirir 😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 367 cevap paylaştı. evlidir kesin :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
internet paketi çok az olabilir
Teşekkürler
rica
İnterneti az demişlerde ulan 500 MB ile bir ay açık kalsa bir şey olmaz video izlemedikce en baba yiyeceği 300
Be de öyle yapıyorum
Net paketiyle alakalıdır
Olabilir
Ama sen iletişimini kes
Neden
İçten içe güvenini kırmış ki böyle düşünüyorsun
Hayır merakimdan soruyorum
Sen bilirsin
bence interneti az olabilir :D
Mantikli😂
evlidir
Hayır bekar