İsimler gerçek değildir.
Mehmet yanlarına gittiğim zaman özel bir şey konuşuyoruz deyip git diyor, diğer arkadaş yapmıyor. Ahmet gerçekten özel konuştu, ona eyvallah dedim. Ortamda kızlar, onlarla tanışmamdan mı korktu, özel bir şey konuşuyoruz dediler, saygı duydum karışmadım ama Mehmet sürekli yaptı, benim de sabrım taştı.
Sonra geldim, Mehmet'in yanına gittim, sürekli gönderip duruyorsun, oturuyorum dedim, oturdum, o da çok ayıp dedi, Ahmet'in yanına git dedi, ben de mekâna geçtim.
Mehmet yapıyor sadece, başka kimseyle sorunum yok.
Ahmet'e görüşürüz dedim, çektim, Mehmet sadece baktı.
Başlarda umurumda değildi, her zamanki Mehmet işte boş konuşuyor diye olduğu gibi kabul etmeye çalıştım ama bir yerden sonra rahatsız ediyor.
Mehmet yanlarına gittiğim zaman özel bir şey konuşuyoruz deyip git diyor, diğer arkadaş yapmıyor. Ahmet gerçekten özel konuştu, ona eyvallah dedim. Ortamda kızlar, onlarla tanışmamdan mı korktu, özel bir şey konuşuyoruz dediler, saygı duydum karışmadım ama Mehmet sürekli yaptı, benim de sabrım taştı.
Sonra geldim, Mehmet'in yanına gittim, sürekli gönderip duruyorsun, oturuyorum dedim, oturdum, o da çok ayıp dedi, Ahmet'in yanına git dedi, ben de mekâna geçtim.
Mehmet yapıyor sadece, başka kimseyle sorunum yok.
Ahmet'e görüşürüz dedim, çektim, Mehmet sadece baktı.
Başlarda umurumda değildi, her zamanki Mehmet işte boş konuşuyor diye olduğu gibi kabul etmeye çalıştım ama bir yerden sonra rahatsız ediyor.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar insanı gerçekten çok yorar ve değersiz hissettirebilir 🌿 Birinin sana sürekli bu şekilde sınır koymaya çalışması, onun kendi yetersizliği veya o ortamdaki konumunu koruma çabasıyla ilgili olabilir. Sorunun senden ziyade Mehmet'in kendi içsel kaygılarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Kendi huzurun için bu davranışı kişisel almamayı dene 🧘♀️ Peki, bu gruptaki diğer insanlarla birebir ilişkilerin nasıl, onlarla Mehmet olmadan da vakit geçirmeyi denedin mi? 🌸
Bana niye saldırıyor ben ne yaptım ona
Seninle ilgili değil tatlım, tamamen kendi özgüvensizliğinden kaynaklanıyor. Huzurunu bozmasına izin vermeyip mesafe koymak en doğrusu 🌿🌸