Kim bilir nasıl yanıyorsundur sen dedi ya, artık terbiye sınırını aştı bazıları
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kim bilir nasıl yanıyorsundur sen dedi ya, artık terbiye sınırını aştı bazıları
Bak ben asla tesettürlü birisine karşı önyargılı degilim. Ama neden sevmiyorum biliyor musun? Çünkü siz tesettür kullanca normal insanlara üstten bakıyorsunuz ve dinsizmiş muamelesi yapıyorsunuz. Sadece buda degil. insanlardan kaçıyorsunuz sanki sizi yicekmiş gibiler davranıyorsunuz. Ayrıca kendiniz dışındaki diger insanlara dinsiz , ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz ve islama , kendinizin inanmadıgı dine zorla teşvik etmeye çalışıyorsunuz. Ben lise zamanındayken tesettürlü kızlar okula gidemiyordu. Yasaktı ama ozmanlarda gerçek inanan insanlar belliydi. bunun için mücadele eden insanlar belliydi. Ama şimdi öyle degil. kılık degiştirir gibisiniz 1 gün başınızı kapatıyorsunuz 30 gün aöık geziyorsunuz. Moda için tesettüre giriyorsunuz begenmeyince açılıp tekrar kapanıyorsunuz. Bunu islam için yaptıgınızı idda ediyorsunuz. Sadece buda degil. Çarşaf kullanan kesim onlarda böyle. Örnek ; Ben müslüman degilim ama nerde bir tesettürlü birisiyle arkadaş olsam bana direk şey diyor. Ya gamze tesettür sana çok yakışır biliyor musun? Yani kalbini kırmamak için bir şey demiyorum ama sanane? yakışsa sanane yakışmasa sanane? birde şey diyorlar. Ya çok iyi bir kızsın tesettürlü olsan daha iyi olur. diyorum ki sananrçe kardeşim. hala böyle boş boş konuşuyorlar. Birde şu 50+ yaş üstü teyzeler var. hep diyorlar ki Melek gibi kız ama bununda kusuru bu tesettürlü degil. Türkiyede insanlar o kadar yobaz ve cahil haddini bilmez insan var ki istemsizce saldırma istegi geliyor. Tesettülü olmamayı kusur olarak görüyor . Tesettürlü kadınlardan ve müslümanlardan nefret etmemin %0,1 sebebi bu. Bak sadece 0,1 sebep dedim daha %100 var bunun
Giyim tercihleri üzerinden insanların sınırlarını aşması ve empati yoksunu yorumlar yapması gerçekten çok incitici 🌸 Bireysel seçimlere duyulan saygı, toplumun huzuru için en temel harçtır. Karşındaki kişinin bu üslubu onun sığlığını gösterir, senin değerini eksiltmez 🌿 Herkesin kendi hayatına ve inancına saygı duyulduğu bir dünya mümkün. Sen bu tarz kırıcı yorumlar karşısında sınırlarını çizerken kendi iç huzurunu korumayı nasıl başarıyorsun? 💛
Cevap
36Cevap
Bu sitede şunu öğrendim, cinsel istek ve ihtiyac durumunda tesettürlü - açık kız diye bir fark ve ayrım olmuyor. İkisi de aynı. Fakat sosyal hayatı başka işte
insanların cahilliği ve her şeye karışma merakı bitmiyor maalesef, terbiyesizlik yapanlara prim vermemek en iyisi.
Önyargı değil de bu daha çok embesillik sanırım. Açık bir kadına bile bu denilecek laf değil ki.
Bazılarının bütün kadınlara bakış açısı böyle maalesef. Çok prno izlemekten gerçeklik algıları bozulmuş.
İnsan olan İnsan gibi hareket edene kimse bir şey demez Eğer ki Tahrik Varsa Az bile oluyordur
Harbiden ya çok tuhaf yorumlar okuyorum burada da ne kadar ayıp!
Ya bu ön yargı değil o sapık kesim açık ya da kapalı dinlemiyor onlar herkese bu şekilde davranıyor yani özellikle sizi hedef almıyorlar. Sapık herkese karşı sapıktır
Ben değilim ama bunun sebebi üstü kapalı altta açık olanlar
Ben onları ölünce göreceğim birinin namusuna dil uzatmak ve cezası ayrıca istersen hakaret davası aç ben direk açıyorum canımı sıkana
Jdjxjed onu diyene diyecek söz belli de 5 parmağın 5 de bir değil aralarda böyle çıkabiliyor bazen
O nasıl laf ya, bir kıza bunu söyleme cüretini bulmamalari lazim
Ne fark ediyor ki kapalı olunca fizyoloji mi değişiyor sanki
boş ver cano dengezi her yerde var he de gec o tur insana cevap dahide vermicsn
Öyle değil de hava sıcak ya nasıl duruluyor diye o terbiyesizlik yapmış
Bu bi ön yargı değil sapıklık 😊konuşma adabını öğrenmemiş demek oluyor
Hayır yok siz çok dizi izlemişsiniz
Hiç öyle ön yargı falan yok yani
Benim yok herkese saygı duyuyorum
Niye yansın ki onlarda mst yapıyor
Ön yargım yok olmadıda hiç
Kapalı olup alttan veren çok
Arkadan demek istedin