Ya bi yiyin cidden çok güzel la. Kokusu ve görüntüsünden dolayı bende aşırı önyargılıydım ancak benim önyargılı olduğum şeyleri merak etme huyum sağolsun bir gün gaza gelip denemiştim ve tek kelimeyle bayılmıştım, sonra müptelası olmuştum. Hele bide limon, pul biber ve kinyon yardımıyla o kadar yumuşak oluyor ki damağım bayram ediyordu. Ama Adana dışında bir yerde yiyince size de hak verdim şimdi, Adana şırdanı yemeyecekseniz hiç yemeyin, şırdanla uzaktan yakından alakası yoktu nerdeyse.
Aynen kağıt üstünde olmayan şırdana şırdan demem ben görseli rastgele koydum zaten dikkat etmedim bile ona :d ben kokoreçi pek sevmem ama şırdanı severim.
Kokoreç benim alışık olduğum yöresel damak tadıma uymuyor pek, ondan sevmiyorum muhtemelen. He yine yerim ama öyle büyük iştahla falan değil. Ben akdeniz lezzetine alışmışım, şu an egede yaşıyorum kokereç'de bir ege lezzeti ama ege lezzetine alışamadım bir türlü.
Mumbarı ben sadece 1 kere yedim, onu da arkadaşımın annesi zorla yedirmişti hiç sevmemiştim. Ev yapımı kötü oluyor ama lokantalarda falan güzeldir muhtemelen :D
O zaman arkadaşımın annesi yapamamış ya da ilk kez yediğim ve görüntüsü beyaz lahana sarmasına benzediği için o tarz bir tat bekleyip beklediğimi alamadığımdan sevmemişimdir belkide