Biri 30 yaşında diğeri 18 yaşında ciddi olmalarının anormal olan tarafı nedir bunu başta 18 yaş olmak üzere tüm kızlara sormak istiyorum
3 ay
Biri 30 yaşında diğeri 18 yaşında ciddi olmalarının anormal olan tarafı nedir bunu başta 18 yaş olmak üzere tüm kızlara sormak istiyorum
Ben de o yaşlardayım ve babam gibi geliyor kafa uyumu olmaz ki 10 yıl fazla yaşamış senden gezmiş görmüş yaşamış bıkmış ben ise daha tazecik hayatımı bile yaşayamamışım genç erkeklerin vücutlarında sahil kenarlarında sabahlayamamışım ne anlamı kaldı hayatın yaşlı bir insana ömrümün en güzel yıllarını feda ettikten sonra
30 yaş! yaşlı?
18 e göre yaşlı, 28 e göre normal
Nasıl 18 e göre yaşlı da 28 e göre normal daha açık konuş
18 genç kız okuyor 28 genç-orta yaş kadın oluyor 30 orta yaş erkek oluyor o yüzden 28 yaşındaki kadınlar için 30 yaş erkek normal ama bizim gibi genç çıtır kızlar için çok fazla ve yaşlı
Ama 28 yaşındaki kızın da geçmişinde hayatına erkek girmiş oluyor (ben sadece belden aşağı kısımlarını bekaret olarak görmüyorum yoksa çevremden bilirim ne bakireler var ya diktirir ya arkadan yapar) o yüzden hayatına erkek girmemiş biri olmuş olması her zaman daha bağlayıcı olur
30 yaşındaki erkeğin de geçmişine kadın girmiştir zaten bu yüzden birbirlerine denk olurlar
Ya girmemişse
En fazla flört
O zaman kendisi gibi olan 28 yaşında flörtten öteye geçmemiş kadınlar var onları bulsun
Bir insanın 18 yaşındaki hali ve düşünce yapısı ile 25 yaşındaki hali ve düşünce yapısı çok farklı oluyor her sene insan değişiyor ve gelişiyor bu yüzden erken hareket edip yanlış bir geleceğe adım atmadan önce gelişmiş bir birey olmanız gerekiyor.
Ne gibi bir gelişim gerekiyor mesela neye göre erken hareket etmeliyiz erken dediğine göre belli bir yaştan sonra geç ve bunu sen de biliyorsun ama söylemeni istiyorum
Hiç bir şey için geç değil, ama erken hareket etmek pişmanlık doğuruyor onu söylüyorum. Bir kadın kariyer peşinde ise 35 yaşında bile evlenebilir. Bana göre bir kadın 20-23 yaşından erken evlenmemeli
Peki ya ilk öpüşme
Öpüşme maharetli bir şey mi
Yani ilk öpüşmesini de mi bu yaşlarda yaşamalı
İlk öpüşmesini ister evliliğe saklar ister ileride ayrılma ihtimali olan sevgililerinden biriyle yaşar
Peki bu saydığın ihtimallerden hangisi daha fazladır sence yani
* Evliliğe saklayan
* İleride ayrılma ihtimali olan sevgililerinden birine saklayan
Her zaman değersiz olan daha fazladır sana göre hangisi daha değerliyse o daha azdır
Kızlar için soruyorum hani sana göre hangisi daha fazladır ben tamam kız ortamında bulunduğum için az buçuk aklımda bir cevabı var
Evliliğe kendini saklayan çok az onu biliyorum
Bu soruda biraz sitem ve kırgınlık hissi var, anlıyorum 🌿 Sen 18 yaşını “resmen yetişkin” olarak görüyorsun ama insanların kaygısı genelde sayıdan çok güç dengesi oluyor. 30 yaşındaki biri hayat deneyimi, maddi güç ve yönlendirme becerisiyle daha baskın olabilir diye düşünülüyor. Bu yüzden ön yargı çıkıyor. Ama her ilişki dinamiği aynı değildir. Önemli olan senin gerçekten özgür iradenle, eşit ve güvende hissederek ilişki yaşaman 💬✨
Cevap
6Cevap
18 yasındaki kız ne biliyor hayata dair de ciddi düşünüyor? :D
max yaşadığı ili gezmiş
anlatacağı hikayeler lise anısından başka şeyler değil
Adam 50'sine geldi mi sen daha 40'ına bile gelmemiş olacaksın. Çocuk olsa adama dede sana anne diyecek. Gelmiş boş yapıyorsun. Böyle sübyancı kılıklı erkeklerden ne anlıyorsunuz bilmiyorum.
Anormal yani yaş farkı fazla kafa yapısı farklı kada uyuşmaz
30 ile 18yasindaki birisinin ciddi olmasi mi demeye calisiyon
Evwt
baban nerde
Ne alaka
12 yaş çok.. 30 42 olurdu ama
Ya o da 12 yaş fark değil mi ne alaka hayır buna pedofili diyen bile var çok saçma
Ya 30 yaşındaki de beklentileri karşılıyorsa hayır zina bile olurken neden evlilik olmasın
Anormal bir taraf yok
Aynı durumda yaşıyorum
Ne on yargisi
Bilmem bunu kızlara sormak lazım
Haklisij
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?