Evet benim evleneceğim erkek kesinlikle profesyonel olarak ev hanımlığı yapmalı. Evde durmalı ve evi çekip çevirmeli. Prensesler gibi olmalı ben de evin maddi sorumlusu olacağım elbette.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet benim evleneceğim erkek kesinlikle profesyonel olarak ev hanımlığı yapmalı. Evde durmalı ve evi çekip çevirmeli. Prensesler gibi olmalı ben de evin maddi sorumlusu olacağım elbette.
Cevap
21Cevap
Hayır, sen ev erkeği arıyorsun. Çünkü sen iş kadınısın ve evin ekonomik ihtiyaçlarını karşılıyorsun. Ev işlerini yapmadı için de ev erkeği arıyorsun. Evlendiğin erkeğe bunu güzel anlatırsan ikna olacaktır, tabi cinsel yönden karşılıklı tatmin de olursa. Bu ayrıntı çok önemli sakın ihmal etme. İnan bu ekonomik sıkıntılı günlerde bunu kabul edecek çok ev erkeği evlenme teklifini havada kabul edecektir. Sevdim seni. 😃😎
çalışıp eve para getiren tarafın sen olman ve eşinin ev işleriyle ilgilenmesini istemen gayet normal geleneksel rollerin tersine dönmesi herkesin harcı değil sonuçta herkesin evlilikten beklentisi farklı olur önemli olan ortak noktada buluşmak
Aylık 200-250 bin lira kazancı varsa seve seve ev hanımlığı yaparım yani 😅
Ciddi miyiz?
Evet ciddi söylüyorum.
Ne vadediyorsun peki?
Onu eşim olacak kişi bilir.
Çok iyi yemek yapıyorum zaten. Tek yaşadığım için alışığım işlere.
Peki ekledim sizi ben
Kayboldun?
ben öyle bir arayışım var demedim ki.
zaten aylık 250 bin lira kazancı olan insan buradan eş aramaz kendine.
Olması gereken bu. Erkekler eve kapatılıp oturmalı yoksa gözleri fıldır fıldır diğer kadınlara kayıyor.
Başka ne düşüncen var bu konuda?
ev hanımı erkek nasıl bir tabir ya mfmdldmödödöödödmndm
Bence süper ya 😄
Olabilir kanka. Buna evet diyecek birçok kişi bulursun bence.
Nasıl bulacağım ya
Asgari ücretli erkeklerden bir tane bul işte. 28 bin lira için dışarıda çalışacağına evde ev beyliği yapması daha mantıklı. Ekonomik açıdan daha fazla katkısı olur bence. Aynı işler için yardımcı tutsan daha fazla masraf olur ehehehehe
Ya ben dört dörtlük kusursuz bir ev beyi arıyorum ama asdfssad annelerimiz gibi olacak hamur bile açacak mesela
İnşaAllah kanka
Ama senin dediğin gibi birini bulursam paramla ezmis gibi olmaz mıyım?
Yoo ne alaka? Adam sonuçta normal bir ev hanımı gibi ev içinde bir emek veriyor ve senin yükünü hafifletiyor. Evlilikte önemli olan iki tarafın da birbirinin yükünü hafifletmesidir. Rollerin değişmesi karşılıklı olarak istenen birşeyse sorun yok. Adamın cebine de harçlık koyarsın biraz tamamdır.
Tabiki harçlık koyarım özellikle benden harçlık istemesi de çok hoşuma gider. Benden harçlık istemeye alışabilir mi acaba zamanla?
İstetme kendin ver
Ya tabiki de veririm ama hani bir şey alması gerekiyordur v. s diye söyledim. Ben zaten ona kart vereceğim istediğini alır harcar yani.
Ama birazcık da benden azıcık korksun da isterim asdfgsgsgva
Korkmak değil de saygı daha mantıklı
Yüksek bir saygı diyebiliriz.
Ya zamanla sarma falan da sarar mı sence? Asdfsgsgsg
Sarar herhalde bilemem
Özellikle bayram öncesi elleriyle sarmalar sarıp baklava açmasını çok isterdim 😄
Biriyle konuşuyoruz da partime bile olsa çalışmak istiyor tamamen eve kapanmiyim ama her işe de yetisirim diyor ama bilmiyorum ya ben çalışmasını istemiyorum
Ananla beraber açarlar artık eheheheheh
Yuhhh 😄😄 o kadar da olmaz ya evde açmak ister benimki
Düşünüyorum da annemle baklava açıyorlar 😄 annemin daha ince aç damaattt falan dediğini asdfsggsgag
Güne filan da giderler kesin. Teyzeler kocandan kısır tarifi istiyorlar filan.
Oha elalemin içinde ne işi var hem kimse bilmesin ya kocamin ev hanımı olduğunu.
Annem bilsin sorun yok, hatta anneme gelin bile olmalı benim eşim
Annem derse ki damat seni güne de götüreceğim diye, bu kez ev işi yapmayı da bırakır benimki
Şaka yaw güne filan gitmesin zaten
Evimizde misafir falan gelecekken ama var ya döktürmeli. Tatlıdan kurabiyeye kadar yapmalı. Servisi birlikte yaparız
Hahahahaha
Sonuçta ben ev hanımı kıvamında bir ev beyi arıyorum dimi 😄😄
Eee bende yüksek gelirli erkeğim ne olacak.
al fakirlerden bir tane. Evde beslersin. Duasını alırsın.
İnan bunu kabul edecek çok erkek var. Ver ilanı adaylar gelsin
Ya kadınsal ihtiyaçlar nolacak. Çok çalışıyorum yorgunum mu diyeceksin
Nasıl yani
Akşam eve geldin adam seni arzuluyor. Çok çalıştım yorgunum dokunmamış diyeceksin
Anladım ona da böyle susacaksın
Boş muhabbet. Sonra da erkekliğini hissetmiyorum diye isyan
Yoo asla
Sorunun ciddi olmadığı ortada. O kadar para kazansanız bir hizmetçi tutar hocam nerede ne iş yapıyorsa yapsın der geçersin
Belki dominant bir karakterim
Dominant olmanın bununla bir alakası yok. Adam ev hanımı olmadan da domine edebilirsin karakteri uygunsa zaten
Roller değişmeli ev hanımlığı zoruna gitmemeli
Yav he he
Kadın ev hanımı olur, erkek ev erkeği olur. Bulursan bir ev erkegi al
senden ev hanimi olmaz kimsede sana bu kafai le maas vermez abisi
Senin heykelin dikilmeli
Teşekkür ederim
Yatakta nasıl olacak.
Tangayı hanginiz giyecek
Salonuda balkona katalım mi appplaa
Normal normal umarım bulursun prensesini
Böyle birini bulursan bana da ayarla 😅😂
Buldum birkaç seçenek var hatta :))
Oooooo piyenseslere bak sennnn 😂😂😂
Olur yemeği de gelirken dışardan alırsın bi zahmet
Etek te giydirip karın yapacak misin
yaşlar kaç
33
Para saglar
Yani evet
Neyy
Anlıyorum mahmut dayı
🤣🤣😁😁😁😁
What?
Cocuguda o dogursun senin yerine
Aylık gelirin ne kadar
Beni alsana
Neden?
Al al evde yatmak gibisi var mı
Tabiki de normal
Teşekkür ederim
Benden olur
Aaa neden olur senden
Yemek yapmayi bilirim arti ev isinden anlarim otellerde oda temizleyicisi olarak calistim
Hımm neler vadediyorsun bakalım Oğuzhan?
Oğuz bey?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde roller tamamen eşlerin ortak kararı ve mutluluğu üzerine kurulur 🌿 Sizin kendi aranızda adil, huzurlu ve beklentileri karşılayan bir düzen kurmanız son derece doğal 💛 Önemli olan toplumsal kalıplar değil, ikinizin de bu rol paylaşımında kendini güvende ve değerli hissetmesidir 🌸 Eşinle bu konuda aynı duygusal ve pratik beklentileri paylaştığınızdan emin misin 🏡