2. Çocuktan tut, Evde varsa yaşlğya kadar ben bakarım.
3. Kadir Ezildi gibi çok iyi bir temizlikçiyimdir.
4. Kadın çalışmaz diyenler olmuş ne alaka nerede cinsiyet eşitliği?
5. Bu soruya niye bu kadar yorum geldi. Yuh😶
şu an da eşim okuyor ben ise çalışıyorum tek maaşla biraz zor oluyor ama eşim bana yardımcı olduğu için sıkıntı yok yaşamayan bilemez yani esimin okulunu bitirmesini bekliyoruz 2 kişi çalışınca ekonomik olarak daha rahat edeceğimizi biliyoruz ☺️
Ne okuyor eşiniz? Ay çok heyecanladım. Bunu kabul etmeniz çok büyük bir hareket👏
Eşim sivil havacılık okuyor 3. Sınıfta 1 yıldır evleyiz yazın iş buluyor ama 12 saat olunca çok yorulduğu için kışın okul ve iş biraz sıkıntı calisamiyor o yüzden bu kışı evde geçirdi zorlanıyoruz gecinmekte ve onu iş bulamazken zorlamanın faydası olmaz aksine ilişkimize zarar yapacak bişey yok mesleğini eline almasını güzelce okulunu okumasini istiyorum bitirince de yine ikimiz çalışacağız Allah izin verirse ☺️👍🏼
Helal olsun sana. EİG hakkım kalmadı olsaydı bunu seçerdim valla
EİG ne dmk?😬
En iyi gorus
İnsallah esin de bitirince cabucak is bulur i😊
Teşekkür ederim açıkladığın için ☺️ @asenamorningstar ve duaların için de teşekkür ederim 😍🙈
rica ederim
Valla ben gece 11e kadar çalışıp otobus dolmuş bulamayıp eve gidemiyordum eşimi arayıp ulaşım aracı yok gel beni al diyordum banane nasıl, gelirsen gel diyordu. Nişanlıykwn hergün gelip alan adam yaptı bunu. Evlendik ilk 5 ay evde yatıp sadece oyun oynayıp film izleyip bana gelirken Cola çekirdek al diyen eve yorgun argın gelip yemek yap diyen alkolik leş gibi içen, tartıştığımızda haftalarca kız arkadaşlarına giden bir adamla evliydim. Siz boş kalınca sapıtıyorsunuz. Yoksa bana uyar ben çalışmadan yapamam zaten evi geçindirebilecekse maddiyatı ben sağlarım ama siz onu bile beceremiyorsunuz.
Herkesi bir tutmanız yanlış olmuş. Eşini yanlış seçmişsin. Ben eşimin ayağını bile yıkadım
Yıkarım*
helal olsun iyi dayanmışsın Allah sabır vermiş
Sevgiliyken Nişanlıyken dörtte dörtlük davranan bir adamdan bahsediyorum. Evlenince değişti. Nişanlıyken olduğu gibi davranmadı ki. Ben nerden bilebilirim yanlış birini seçtiğimi. İyi bir oyuncuydu işte
Kurtulmuşsun. Çok geçti olsun
sağ salim atlatmışsın bu pisliği
Öyle oldu teşekkürler
Kimi sececemizide sapitiyoruz bu yuzden 😞 herkes oyuncu olmus evlenene kadar gül gibi sonra sapitiyor herkes
@korman yaparlar ederler suçlusu biz miyiz sen taviz vermişsin diyosun, valla bravo evet herşeyin suçlusu benim. Git iç sarhoş ol onun bunun karısına sark sokaklardan toplayım dedim ona ben taviz verdim haklısın👏
@mutsuuuuzzzz Tavız derken zaman ıcınde rahatlıga alıstırmıssın. Mısal gelırken cekırdek kola al Dmesı evlendıkten ılk 5 ay oyun oynayıp yatan bır adamın daha dogrusu süt bebesının bunları yapacagını anlamak ıcın cok extra zekı olmaya gerek yok. Sen bence evlenmeden önce önemlı detayları kacırmıssın Sen ıyı nıyetınden kaybetmıssın bence senı suclamak ıcın söylemıyorum
Bir tanıdığımız var öyle gayet mutlular. Ben iki kişinin çalışması taraftarıyım ama ev kadını olabiliyorsa ev erkeği de gayet olabilir. Kimse yadırgamasın
👏👏👏
Aaaa ruh ikizim 😲 böyle düşünen erkeklerin olması ne güzel , gelecek için bir umut var demek ki , düzen değişiyor 💪
Cevap
53Cevap
Öyle bir kadın ülkemizde pek kabul edecek yoktur. Açıkcası bende ev erkeği olup nafaka alan taraf olmak isterdim ama yok işte :D
Cinsiyet farketmeksizin kisinin eli ayagi tutuyorsa, saglik sorunu yoksa çalışabiliyorsa çalışması taraftarıyım. Ben cok çalışmak isteyen biriyim ama 1 yıldır bir rahatsizligimdan ötürü çalışamıyorum. Önceden çalışıyordum ama o calisma duygusu insana cok baska seyler öğretiyor. Kendi ayaklari uzerinde durmak, kendi parani kazanmak müthiş bir haz. Sagligim elverse de gidip çalışsam diyorum. Kadinda erkekte calismali. Ev islerini de bir cinsiyete yuklememeli. Evde isler beraber, ortak yapılmalı. Saglik elverdigi surece insan calismali, okumali,öğrenmeli diye düşünüyorum.
:) Hacı bızı bozar bu işler. Erkek erkeklıgını kadın kadınlıgını bılecek. Ben şu an bekarım buyuk bır evım var yanı ukalalık olmasın ama 10 odalı 5 oda alt katta 5 oda ust katta neyse hersyını kendım yapıyorum ve oldukcada yogun bır ısım var 15 gunde bır kadın gelır ust katları temızler evlenırsem elımı surmem hıc bırseye fakat dagınık bırı degılım yanı derlı toplu oldukca duzenlı bırıyım karım arkamdan bırsey kesınlikle toplamaz cok ıyıde yemek yaparım fakat evlenırsem sadece mutfakta kısmi olarak yardım ederım ama kadın oturup kadına hızmet etmem asla herkes yerını bılmelı ama mıgdeme cok duskunde bırı degılım fakat ben genel oladarak kadın ver erkegın görevlerını karıstırmamasından yanayım
Kimse istemez seni çalışmayan kocayı kim napsın.
Bu devirde her kadın çalışıyor kendine yetiyor zaten.
Birde seni alıp eve sanamı bakacak öyle bir enayi var mı acaba?
Sen kendine bir eş değil köle hizmetçi enayi arıyorsun. Kadınlarımızda hiç saf enayi değil bu boş hayalleri bırak. Zaman kaybı:)
@everkeğii evet yıllardır bana bakıyorsun sanki ne hizmetin dokundu bu zamana kadar söyle🤣
Kabul eder mi sen bilirsin. Ama ben olsam zaten yemek yapmayı bulaşık yıkamayı hiç sevmediğimden belkiiii kabul edebilirdim 🤭
Hadi tanışalım o zaman?
😂 Noluyor sen evli değil misin?
Ne evlisi be😀😀 Dediğim gibi bir eşi Türkiye de bulmak kolay değil ki😥
Başka ülkelerde kolay mı 😂
Herkes adami nie evli sanmis ben anlamadim 😅😅😅
Soran bence guncelle not= evli degilim falan yaz
Baska ulkede daha normal kabul ederler kanka ondan Tukiyede zor die yazmis
@asenamorningstar eşim diye sormuş ya soruyu 😂 o yüzden herhalde.
Aynen Türkiye de zor olur
aynen o biraz yanlış sormuş herkes eşi var sanmış gelecekteki kadın eşi olcak ya anlam oymuş yani :)
@asenamorningstar güncelleme hakkım kalmadı. Bileydim yazardım ya. Valla çoğunluk evli sanmış beni😀
Evli sananlara esim yok de de belki seni de alan cikar kskfkkfkf
Lan biz ev işinden kaçıyoruz ev hanımlığından kaçıyoruz. Sen ev erkekliği diyorsun.
Ev hanımlarının ne sigortası var ne izin günü var ne maaşı var ne mesaisi ne de emekliliği var ne primi var.
Sabahtan akşama kölelik yapıyor kadın enayi misin git çaliş.
Valla iyiymiş senin gibi erkek.
Çocuğa 18 yıl bakan kadın çocuğu yyediren içeren banyo yaptıran kadın. Ev temizliği yapan kadın
Yetmezmiş gibi bide yaşlanınca eşinin anne babasının bakıcılığı yapan kadın.
Enayisin herhalde şimdiki kızlar bile çalışıyor.
Gerçi eski kadınlar bağda bahçede tarlada bizden fazla çalışırmış ama neyse. Valla ev hanımlığı boş iş beleşe kölelik
Bedavaya işcisin valla
Eşler birbirlerine menfaat gözüyle bakmamali. Fedakarlik, samimiyet olmadı mı, evlilik ev arkadasligina dönüşür.
Aynen kardeşim öyle yazdığıma bakma benim eşimin ailesinin başımın üstünde yeri var. hertürlü bakarım.
sadece ev kadınlığı küçümsediğini hissettiğim için öyle yazdım.
Hepzini bem yaparım o çalışsın
Yaa kadını erkeği yok kadın olmayı küçümsüyırsun aklınla sen ev kadınlığı yapamazsın bunu bil şimdiki nesil kızları zaten evlenmiyor bile az bile size
İsteyen çalışır isteyen ev erkeği olsun valla ben günümüzde evlenip erkeğe kölelik yapmam.
Var tabi ki. olmaz mı.. hatta bununla ilgili bir olayı dinlemişyim... Kadın bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.. laf arasında eşinin evde çocuğa baktığını söylüyor.. gerçi nasıl bakıyorsa. Cocuk mutfaktan yağ tenekesini alip bir güzel yere boca edip her yeri yağ içinde bıraktığını dile getiriyor.. Erkek adam çocük bakabilir mi? buda ayrı bir mesele
İlle erkek olarak çalışıcaz biz karıya bakçaz. Ne diye? 250gr var diye 😅 o bana baksın lan o zaman napiyim yani 😅 çalışıyorum evet, ama valla umrumda değil, kesinlikle bakmam anca karnını doyururum harçlık falanda vermem. Benimde bir hayatım var ulen. Fazlasını istiyosa çalışsın. Adam olmak kimsenin kölesi olmak değildir. İlle adam görmek istiyosa aynaya baksın, adam olan eşine dahi olsa yük olmak istemez.
Adam olan karısını yük olarak gormez. Doğrusu budur. 😉 Kusura bakma da sen pek aile reisi olacak ve bir kadına da soyadını verebilecek kalıpta değilsin.
E diyoruz sana işte. Kız verilecek adamlar değilsiniz. Evlendiği kadını sadece 250 gram olarak gören biri olarak evlenmemen daha iyi.
@everkeğii Asil sizin gibi gevşek erkeklerin aklınca kezban diye hakaret etmesi çok da ciddiye alınacak birşey değil merak etme. Sizi erkek diye kabul edip evlenen kadının niyeti de başkadır. Boynuzu yiyip ağlamayın sonra.
@Sunnyanswater boynuzlamayı hiç bir zaman hak görmedik. Gördük şimdi bana namus vereni. 250gr kaşarmışsın hepsi bu. Biz kimseyi evlilik vaatleriyle kandırmıyoruz. Kimseyle evlencezde demiyoruz. Sorun sizlersiniz. İnsanların malına mülküne 250gr ile konmaya çalışıyorsun. Ama sana bir makul teklifim var. Sana malımı vermem ancak cebine para koyabilirim. İkimiz içinde adil olanı bu
Boynuzlanirsin derken benim boynuz takacak biri olduğumu mu dusundun? Bu kadar kit olacağın aklıma gelmezdi. Ben onu sizin gibileri kabul edecek kadın tipleri icin söyledim. Paranla malını annenle kız kardeşinin cebine koyabilirsin.
Kari parasi mi yicen milelet yuzune demesede arkadan hep bunu konusacak kendini simidden alistr ozmn
Banane milletten. Kimseyi takmam ben hasta mı edeyim kendimi milleti takıp
Caninida ne kadar cok seviyorsun bunlar ne bicim kelimeler hastami edeyim kendimi faln bunlari ben bile demiyorum kadin oldigum halde sen erkeksin bence biraz erkek gibi davrann
böyle bir konuya 79 tane kız yorumu. kadınların en cok ilgisini çeken konular bunlar sanırım. kadın ruhu düşüncesi nasıl merak etmişimdir hep. anlamakta zorlanmışımdır. tüm yorumları okumadım. ama klasikçilerde var. erkek adam calısmazsa adam saymam diyen. ya da ay tam benlik diyenlerde. ne diyelim. öyle erkek nadirdir. bence soru sorana fotolarını atsınlar beğeni olursa kaçırmasınlar
paran veya gelirin varsa güvendiğin.. çalışmak zorunda değilsin. benim bir kaç arkadaşım var.. ömürleri boyunca mesaili bir işte çalışmadılar.. ya kira geliri var , ya bankada parası vs... bu hariç hiç bir kadın kaşına gözüne seni evde oturtmaz.. kapının önüne koyar.. eşim çalışsın eve baksın ben evde onun yemeğini yaparım.. zorunlu şartlarda bir dönem olabilir , bunda yanlış bir şey yok.. ama sosyal rolleri değişip baştan sonra bunu istiyorsan , olmaz o iş pratikte..
erkek ailesine bakmak ile yükümlü
kadinin böyle birseyi yok ister calisir ister calismaz ev hanimi olmak istiyorum diyen kadina kalk calis da diyemezsin
o yüzden mecbursun calismaya malesef
@Guseeee kadin evde coluguna cocuguna bakacak
bebegi sen emzirecek degilsin ya dimi
@Guseeee zengin kocaya ihtiyacim yok
ayaklarimin üstünde dura bilirim cok sükür ama evde cocuklarima bakmak istiyorum calismak istemiyorum deyince beni zorlamayan es adayi lazim. Erkegin boyle lüksü yok. Ha isden cikartilir vs. ayri konular ama eli ayagi tutuyorsa calisacak mecbur tas mi yiyelim.
@Guseeee tartismak inan istemiyorum herkes kendine uygun birini bulup evlenecek nasilsa ve en sonunda yine calisacaksiniz. Kacisiniz yok.
Niyeymiş kadın da çalışsın
hayatta herseyi para degildir kafayi bosa bunlara harcamayin
nasipde ne varsa o gelir basa
ben calismasin demiyorum zaten ama kadin calismaya mecbur degil diyorum
@Guseeee cokmu sıkılıyorsun sen evde
@Guseeee uzattinda ondan dedim
Böyle erkeği koca diye alacak kadın var mı ya? Erkek her bakımdan koruyup kollayacak kanatlarının arasına alacak kişi olmalı kadınında evde olmasına karşıyım ben kadında çalışmalı destek olmalı.
süpersin
Her türlü iddaya girerim ki o dediklerinin hiçbirini yapmazsın
Yine işten gelip karın yemek temizlik yapar
Erkekler böyledir, başta söz verip sonra tutmazlar
Kesinlikle güclü bir erkek profili değil. Bence kadın da erkek de çalışmalı. Sen baya tembelsin anlaşılan. Kötü bir durum
Ben öyle bir şey istemem açıkçası , hem eşim çalışsın hem de ben çalışayım, eve gelince yemeğimizi birlikte yapar yeriz, masayı birlikte kurup toplarız. Bir insanın çalışması, kendi parasını kendi kazanması gibi güzel bir şey yok ve büyük özgürlük bence. O yüzden kimsenin eşinin vereceği parayı beklemesini tercih etmem
Kadın eline bakmak karlı görünmüyor sonuçta bir playstation almak istesen ne gerek var diyecek bu yüzden erkeğin kendi parasını kazanması kendisi için daha iyi ama erkeklerimiz salak altta kadın ister çalışır ister çalışmaz falan demişler bunu dedirttiysek salakolusalağızdır bu net. Erkek çalışsın kadın gezsin tozsun keyif çatsın yok öyle dünya bunu kabul etmeyin.
Kadının Gidip çalışıp para getirmesi haramdır Çalışıtıgı ortam erkek doluysa Günah dır yani Ama Çalışıtıgı yer kadın varsa Erkek yoksa hiç bir sorun olmuyor Birde Erkek dururken Neden kadın çslışssım ki?
Keşke benim kocam öyle olsa temizlik yapsa ben çalış sam inşallah ilerfe snein teklifini yapar bana çünku evde olmak tan bunaldım bence mantıklı eşinle bir kere konuş bak ne diyor☺️
nereye kayboldun
Benimde hayalim öyle olmak ama türkiyede şanslı birisi değilseniz öyle anlayışlı bir eşe sahip olacağımızı sanmıyorum. Burada YouTuber olan bir abi var enbaba adında. Onu gördükten sonra hayalimin gerçek olabileceğine olan inancım arttı :)
Babadan zenginde olsa eşimin çalışmasını isterim. Calısmak istemıosan bence sen hiçe evlenme otur anan baksın sana
😂😂
:D Buda yenı trend sanırsam ev erkegı neymıs iki gözüm benım. Erkek adama evde oturup kadın beklemek yakısırmı sen o kadının gozunde nasıl saygı göreceksın yanlış yoldasın.
@everkeğii İlerde evlen Evde otur kadın sana baksın ev işlerı yap sonra o kadın senı adam yerıne koyarsa benı haberdar edersın buradan;)
Kabul etmemesi normal
Sende çalışacaksın oda
Eşitlik söz konusu
Bana sorarsan ben eşimi el ğstünde tutarım o ayrı
Erkek kadın kadın erkek yolundaki ilk adımlar atılıyor
Birlikte yapılması daha iyi olur.
Calismak ya da ev işleri.
İster anlasıp 1 calısan 1 ev işi olsun.
İster 2sde calısıp. Snrada 2 side ev isiyle ugrasır
ANLAŞIN yani..
Ananla yaşa o zaman.Ölene kadar o sana baksın. Sonra da bir aileye iç güveysi olarak git.
Şöyle birini bulsam canıma minnet hfjsjfjd nefret ediyorum ev işlerinden bele birini bulsam nikahi basarım bfks
Aday hazir bak bas nikahi kacirma
@asenamorningstar henüz meslek sahibi değilim büyüyünce denk gelen biri olursa basarım hdjnghd
Skkgkgfk iyi o zaman basarsin ne okumayi dusunuorrsun ki?
@asenamorningstar okuyorum zaten aplam hfjsbf pdr okuyom
Başarılar 😊
Bu senin gelecekteki halin 😀
https://www.youtube.com/embed/Li_BElXgdb0adamın birikimi bir ömür yetecek kadar fazlaysa neden olmasın :D
ben ev kuşuyem çihhkk çihk çihhkEşiniz hangi halinizden menmun acaba Ama evde kalmanız onun yanında olmanız onun haşuna gider bence.
Karantinanın yan etkisi dicem ama o tam tersi ev hanımlarının gercekte yaptıkları görüp daha cok kaçman gerekirdi valla seni tuttum ben tam benlik
@everkeğii kolaymı 😳😳😳çalısmak daha kolay bence
@everkeğii evlenmeyi düşümöüyorum çünki öyle bir erkek yok
@everkeğii hanimiş nerdeymiş
@everkeğii titizlik hastası filanmısın sen
@everkeğii bir kaç sorum olucak o halde
@everkeğii dm ye bak
Birkaç kere duydum öyle kadın ama gerçekten çok kazanan ve evi geçindirebileceğine emin olan varlıklı kadınlar istiyor bunu
Kabul ederse kork. Sana pek saygisi olmayacagindan eger cirkin bir Kadin da degilse arkandan cok is cevirebilir.
Ben olsam kabul ederdim o yapsin ben yiyim 😂 ben calisirim
Öyle mi salak karı Nursan şayet Akşamları gelince süs köpeği gibi git kapıda karşıladı sahibim de hoş geldin de
güzel kardeşim msn be krdsm... bir kadına bakamayan erkek de ne bileyim... Benim babam anneme 1 kere çalış demedi
Kocan bakar sana merak etme sırtından sopayı karnindan sipayi eksik etmez 😃😃
En güzeli valla mis. Kıskanacak biri de olmaz böylelikle hahaha. İnş. kabul eder
Böyle birşeyi erkek olarak ben istemezdim. Ama eşimin evde oturup benim paramı yemesini de istemezdim. Her birey çalışmalı.
Olmazmı. Erkek çocuğa baksın yemek evle ilgilensin kadın çalışsın hayat müşterek
Almanya da cok örnegi var bunun buraya tasinman gerekli Türk kadini bunu asla kabul etmez
İyi de bir erkek çalışmazsa erkek başka ne işe yaracayacak.
Kadın çalışmazsa kadın başka ne işe yarayacak :D
@Kadirsalih4 ev işleri çocuk vs. siz çalışıp para getiriyorsunuz. kadınlar ev işleri çocuk yemek vs. vs.
Çocuğa ben bakarım evi temizlerim silerim süpürrüm
şahsen ben böyle kocam olsun istemem. ben çalışabilirim evet ama o da çalışmalı. evin erkeği derler reisi derler çalışıp para kazanması ve ailesine bakması gerek. stajyer diye bir film var onu izle. kadın çoook çalışıyor erkek evde. daha sonra adamın ne yaptığını gör
Saçma bir düşünce bence her iki tarafta çalışmalı duruma göre
Teyzem var enayi 😂 12bin kazanıyo kocası yiyo evde
Kocası da tam bir çakal mia
@Koçerkeği34 takip ettiğin de benim 😂 aynen ya buldu öyle kızı ama salaklık bizimkinde
Belkide enişte de birşeyler vardır ne bilirsin ki 🤔😉😂
Takip ediyorum seni birde aaaa merak ettim bak şimdi
@Koçerkeği34 bir şey olduğu yok boş hava 😄
Teyzen cirkin o zmn
Ben seni takip mi ediyorum 🤔🤔🤔😜isminin son iki harfini söylesene kim olduğunu bulayım 😜😃😃
@Koçerkeği34 hostes çok güzel yüzü de fiziği de
Sen kimsin peki soylesene adının son iki harfini
@Koçerkeği34 yazıyosun şu an zaten😂😂
Laaa😜😜
niye mesleğin falan mı yok işte çalışmak daha eğlenceli
Koca parası yiyen kadın oluyor erkek neden olmasın?
Karşılıklı anlaşırsanız bu konuda, neden olmasın.
Sevgilin var mı?
Konumuz bu değil. Ama iş hayatımdan memnunsam ve çalışmak istediğimden eminsem kabul ederdim ben👍🏻
Tamam abla. Saol
Harika bence ben kabul edebilirdim hele birbirinden güzel yemekler yapıyosan bayılırım
Bende yapıyorum yemek ama aynı zamanda çalışıyorum
Ben ev erkegi fikrinden yana değilim. Eekek dediğin çalışır. Ailesine bakar. Aynı zamanda ailesinede yardım eder.
şunlara anlam veremiyorum yok kadın çalışsın yok erkek çalışsın ikinizde çalışın kardeşim şu an yaptığın işten mennun olmaya bilirsin ama evden de net üzerinden para kazanabileceğin çok iş var
Çalışmayı sevmiyorum
Şekil hayatını nasıl idame ettiriceksin bunu kabul edicek kaç kadın var ki
Sevmeyerek çalışıyorum zaten. Mecbur kalırsam çalışırım. Şimdi çalışmamak için zengin eş ya da sadece kadının çalıştığı eş modeli arıyorum
Bulursan ne mutlu sana insanın sevmediği işte çalışması çok zor bir durum
Hocam ne içiyorsanız valla aynısından istiyorum. Çok güzel kafa yaptığı belli
Kadınların kendini ezik gördüğü falan yok. Sadece kadınlar ev işlerine ve evde kalmaya daha uygundur. Kısacası ecçv erkeği deyişi çok saçma olmuş.
Kadının soyadını alıp kütüğüne geçip kendisine itaat edeceksen olur.
Bu sitede ne acayip adamlar var yahu? Sizin gibi erkekleri kabul eden kadınlar muhtemelen feminist filandır. Modern görünümlü olduklarından boynuzu da takarlar arada. 😂😂
@everkeğii Bagnaz değilim hayatin gerçeklerini söylüyorum. Sizin gibiler de aklınca bağnaz olmayıp her türlü pisliği meşru gösterirler. Seninle evlenecek kadın da ona göre biri olur.
Sonuna kadar katiliyorum sana @Sunnyanswater
Ben eşimin soyadını kullanırım. Ne var ki bunda
Hahahahaha 2 erkek eksilemis. Zorlarına gitmiş belli ki. Insanlar hep kazanmak ama hiç bedel ödememek istiyorlar. 😂😂😂😂
Evdeki bütün söz hakkın bitsin istiyorsan yap kardeşim şahsi düşüncem ben Bir kadının eline bakmak istememe
Var Pinar Altug ve esi boyle... Ama ben kabul etmezdim
Eşi de oyuncu Pınarın
Ama esi evlendikten sonra hic calismadi evi hep pinar gecindirdigini soyledi programda
Benim ailem çalışmayana vermez yani gerek 2 kişi çalışırda bunu kabul etmez.
Ay sen tam bana göreymişsin. Ben de evlenince eşim evi çekip çevirsin isterdim 😂
Kız saf olma nerde görülmüş evi erkeğin çevirdiği, yardım eder o ayrı, ama evi kadın çevirir hakkını vererek*, bak demedi deme en fazla ilk bir kaç ay çevirir sonra😂😂😂
@Akademisyennnn haklısın aslında yardım etse daha iyi olur 😂
Kadınlar daha zevkli cnm😄😄😄
Erkekler çocuk bakamaz ev işinden kadınlar kadar anlamaz. Yuvayı dişi kuş yapar lafı boşuna gelmedi. Bu yüzden
-Noooo 😄
Yumurta kıramayan kızlar var bu devirde 😏
Ne alaka yumurta kırmak için kitap okumaya 25 yaşına gelmeye gerek yok
O nasıl nick ya
Oldu sen ağdaya git kadın da kahveye gitsin Nasıl fikir ama?
Evinden homeoffice şeklinde çalışan bir eş tabi ki olabilir
Sende ev temizliği mi yapcaksin evde doğru mu anladım

Çekerek rahatlatan bir şey daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?