Kimseyi küçümsemiyorum ama evde oturup gündüz kuşağı izleyen kızlardansa mesleğini yapıp kendi parasını kazanan, karşıdan beklemeyen kadınlara daha çok beğeni oluyor mu
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseyi küçümsemiyorum ama evde oturup gündüz kuşağı izleyen kızlardansa mesleğini yapıp kendi parasını kazanan, karşıdan beklemeyen kadınlara daha çok beğeni oluyor mu
Cevap
13Cevap
Hayır tanımadan kimseyi beğenmem
Eğitim ve sağlık sektöründe ki kadinlar ilgi çekici oluyor sadece
Sağlık sektöründeyim
Teşekkürler
Tabiki kendi ayakları üzerinde durabilen çalışanın kıymetini bilen kadın her zaman 1 0 öndedir
Kesinlikle
Saydıklarını güzellik, hizmet davranışları ve sadakat kadar umursadıklarını sanmıyorum
erkeklerin umurunda degil bunlar iceriden bilgi veriyorum… kadin bunu umursuyor ama erkeklerde boyle bi sey yok
Bazıları umursuyor ama beğeniyor
cok az sayida ya oyleleri erkek hoslandiysa starbucksta baristaysa veya mcdonaldsta kasiyerse umursamaz yani
Öyle bir iş değil zaten
mesele bu isler olmasi degil diyorum ki bunlar olsa bile umursamaz yani istersen bi sirkette ceo ol fark etmez (sadece erkekten daha yuksek statulu bi is yapiyosan biraz ezik hissedebilir bazi erkekler o ayri)
Kadın güzel olduğunda ister mesleği olsun ister çalışmasın her yerden begeneni isteyeni çıkar. Birde Şu ekonomide ve eğitim sisteminde artık okuyup meslek sahibi olmak insanların elinde değil bazen şans bazende torpil işi. Etraf üni mezunu işsiz genç dolu tıp okumassan onun haricinde hiçbir bölümden atanıp meslek sahibi olma garantin yok onun dışında çalışan kendi parasını kazanan bir kadın olmak en iyisi kasiyer ol garsoniyer ol vs ama kendi parani kazan erkeğe muhtaç olma
Bu bence erkeğin tamamen kişisel özelliklerine göre değişiklik gösterir. Bazı erkek eşinin başarılı olmasından mutluluk duyar ve onu destekler. Bazı erkekler ise ona muhtaç olunmasını ister maddi manevi
birine ilgi duyarken cv sine bakmıyoruz en azından ben bakmıyorum
Cvye bakmiyorsn zaten muhabbet başlıyor sonra öğreniyorsun mesleğini hoşuna gider miydi diyoruz
Bizdeki begeni fizik ve karakter sadece
Basitsiniz
Kişilik önemli kariyer değil
Evet kesinlikle
Evet öyle kadınlara saygı duyuyorum
Eyvallah haha
Evet kesinlikle
En mantıklısı
Hangi sektör
Sağlık
Kesinlikle okumuş ve kendi ayakları üstünde durabilenlere saygı duyuyorum ama sağlık sektörüne maalesef önyargım var.
Niçin
İnsanlar değil ortamın sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ama rahat ortamlarda da çoğu insanın içindeki bozukluklar ortaya çıkar.
Evet dogru tabiki sekreter ve doktor ilişkisi çok maalesef
Ama sekreter kadın doktor erkek olursa, ben kadın doktor olarak daha güvende sayılırım kolay kolay cesaret edip yanaşamazlar
Bizzat hemşireyle sevgili olan arkadaşlarım oldu. Kadın evli, hastaneye cagiriyor uygun odada sevişiyor. Neler gördük neler. O yüzden çokça öneri olmasına rağmen hiç sağlıkçı ile görüşmedim
Valla duyup gördüklerim koşulsuz at gözlüğü takmama sebep oldu. Bu arada tekrar ediyorum sorun kişisel değil, sorun çevre faktörü. Örnek veriyorum temelinde bozukluk olan biri öğretmen olursa korkar, çekinir. Bu yüzden açığa çıkaramayabilir. Aynı kişi sağlıkçı olunca çevre faktörü cesaret verebilir vs.
Yani hastanedeki bozuk diğer dairelerdeki temiz niyetlidir demiyorum, haddim değil
Yo anladım ben sizi evet gece nöbetleri vs. Hastanede maalesef daha fazla müsait ortam var bu işler için. Temizlikçi ve personel grubu en fenalardan olur genelde her yere girip çıktıkları için neresi ne zaman boş bilirler maalesef
Maalesef
Evet varsa basıcam nikahı
duyulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi ayakları üzerinde duran, hayatın içinde aktif rol alan ve emeğiyle var olan kadınların duruşu her zaman çok etkileyicidir 🌿 Bu durum sadece erkeklerin beğenisiyle ilgili değil; bireyin kendine olan saygısı ve özgüveniyle de doğrudan alakalı 🌸 İnsan kendi hayatını inşa ettikçe çevresine de çok daha sağlıklı bir enerji yayıyor 💛 Peki sen bu bağımsız duruşun kendi ilişkilerine ve özgüvenine nasıl yansıdığını hissediyorsun? 🧘♀️