Eğitim & Kariyer Okumuş kızları meslek sahibi olanları görünce siz de hevesleniyormusunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim aşırı hoşuma gidiyor ya keşke bende böyle olabilsem diyorum Güncellemeler6 ay Çok özeniyorum Okumuş kızları meslek sahibi olanları görünce siz de hevesleniyormusunuz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
buttercupie Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Heveslen ve sen de yap hayatım💕 0 2 Yorumla Soran 6 ay Olmuyo ya ben yapamıyorum 😞 Yorumla buttercupie 6 ay Niye kız Yorumla
Axetyhact Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Sen de olursun ne var bunda 0 1 Yorumla Soran 6 ay Olmuyor ya 😞 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% 6 ay Okudum ama kasiyerim şans ve torpil işi o iş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Hayalinde ki meslek ne? 0 7 Yorumla Soran 6 ay Polis olmaktı ama imkansız Yorumla Egeee06 6 ay Polis olmak için lise yetiyor Yorumla Cevap sahibi 6 ay Neden ki? Yorumla Soran 6 ay @Egeee06 boy sorunu var Yorumla Soran 6 ay Boydan kaybediyorum Yorumla Egeee06 6 ay Olsun başka bir şeye bak yapacak bir şey yok ona Yorumla Cevap sahibi 6 ay Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Heveslen ve sen de yap hayatım💕
Olmuyo ya ben yapamıyorum 😞
Niye kız
Sen de olursun ne var bunda
Olmuyor ya 😞
Bu devirde hiç bir işe yaramıyor.
Okudum ama kasiyerim şans ve torpil işi o iş
Hayalinde ki meslek ne?
Polis olmaktı ama imkansız