Tanışalım sadece uyumlu olup olmadığımıza karar veririz çok az insan var sizin gibi bende öyleyim bemi kırmayın lütfen. Ekleyim olur mu baktınız olmadı yazmam.
Vakit alma değil sadece tanışmak istiyorum vaktimin bir önemi yok gerçekten dediğiniz gibi ise ben olacağını düşünüyorum lütfen olumsuz bakmayın içimde güzel bir his var sadece tanışmamıza fırsat verelim olur mu
Ortamı sanal olduğuna ya da internet üzerinden olduğuna bakmayın anlaşırsak gerçek hayatta da tanışmak isterim zamanında bir önemi yok Lütfen düşünün dediğimi
Kızlar Ne Diyor
Edepli terbiyeliyim düzgün de mesleğim var 😂
Ciddi misin peki?
?
Kabul ederseniz tanışmak isterim
Size diyorum niyetim ciddi eğer doğruysa söyledikleriniz tanışmak isterim ne dersiniz?
Söylediklerim doğru ama internetten sağlıklı olmaz, teşekkürler yine de mutluluklar 👍
Bence olur lütfen bir şans verseniz
Tanışalım sadece uyumlu olup olmadığımıza karar veririz çok az insan var sizin gibi bende öyleyim bemi kırmayın lütfen. Ekleyim olur mu baktınız olmadı yazmam.
Yok teşekkürler. Olmayacağını bildiğim için vaktiniz almanın gereği yok. İyi geceler
Vakit alma değil sadece tanışmak istiyorum vaktimin bir önemi yok gerçekten dediğiniz gibi ise ben olacağını düşünüyorum lütfen olumsuz bakmayın içimde güzel bir his var sadece tanışmamıza fırsat verelim olur mu
Ortamı sanal olduğuna ya da internet üzerinden olduğuna bakmayın anlaşırsak gerçek hayatta da tanışmak isterim zamanında bir önemi yok Lütfen düşünün dediğimi
Lütfen yazar mısınız hanfendi?
Size diyorum?
Hayır kardeşim
Neden bir düşünseniz kçtü bir amacım yok
Neden hala yazmadın tanışalım saygı çerçevesinde olur mu?
Merhaba aktif msiniz?
Hâlâ yazmadınız niyetim ciddi bir düşünseniz.
Öyle birinin burada ne işi var
Belki vardır öyle demeyin :(
Siz öyle değil misiniz?
Yok k
Siz?
Ben edepsizim
Tövbe estağfirullah
Neden öyle dedin ki