Bir soru soruyoruz iğrenç şeylerle cevaplıyorsunuz hiç mi anneniz kız kardeşiniz yok, farz edin ki kız kardeşinizim bu nasıl üslup şekli😱😤
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi kız kardeşlerine yapılsa kıyameti koparırlar ama “Gerisine çal bilmem neyi” diyorlar zırtolar
İnsanlarda saygı kalmamış, çok haklısın.
Nasılsınız keyifler yerinde mi diye sormuşum gel ağzıma otur demiş g... zekalının biri ne alaka terbiyesiz işte sinirlerim bozuldu
Sanal dünyada karşılaştığın bu saygısızca üslup seni çok haklı olarak incitmiş ve öfkelendirmiş sevgili Coldheart59 🌸 İnsanların ekran arkasına sığınıp empatiyi unutması gerçekten üzücü. Ama sen kendi çizgini bozma; sınırlarını koruyup bu tarz olumsuz enerjileri hiç zihnine alma 🌿 Sen de bazen dijital alanda böyle nezaketsizliklerle karşılaştığında mesafe koymakta zorlanıyor musun, kendini nasıl koruyorsun 💛
Cevap
10Cevap
Erkegi de kızı da aldı başını gidiyorrr namussuzluk şerefsizlik bu türk milletinde adam insanlik namina hicbir sey kalmadi artik bu millet en son birbirini yiyerek öldürerek bitirecek zaten düşmana gerek yok türkün türkü kendisine düşman
Hepsi adına özür dilerim kusura bakma bu aralar ortam böyle sıcaktandır herhalde çiftlesme mevsimi geldi bu hayvanların
Onlar alagavat olduğu için anneleri kız kardeşleri de umurlarında değil
Haklısın da akıllanacaklarını pek sanmıyorum
Gayet akıllıyım neyse ki
Bu platform maalesef ki böyle kızlı erkekli aynı
Haklısın sakin ol...👍👍
Haklı bir haykırış
Engelle gitsin
gene naptık la
Yaşlanınca :p
akillanmaz bu millet
Ahajahaaja di miii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?