Kişilik & Karakter Ne zaman bir seyden NET EMIN olursunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kesin net bu dersiniz Güncellemeler+1 yıl O kadar eminsinizdir ki Güncellemeler+1 yıl . ncncncn Ne zaman bir seyden NET EMIN olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl İçime gerçekten sindiğini anladığım zaman. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olamazsin boş ver git hadi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl cümlen direkt kibir kokuyor Yorumla Soran +1 yıl aslinda kücüklügün verdigi bir büyüklenme duygusu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi isine ya naş Yorumla Soran +1 yıl skajdksjdklajkdjkdjslksadks Yorumla Soran +1 yıl bu soruyu kafandaki hangi derdinle algiladin acaba Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Mantığımla kabullendiğimde 1 6 Yorumla Soran +1 yıl mantik sinirlidir Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Bu yüzden nihilizm diye bişey var Yorumla Soran +1 yıl yo o da canım birsey Yorumla Soran +1 yıl slkca Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Herkesin kendi fikri Yorumla Soran +1 yıl kalbinki ise sonsuz Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bana musade beylül kaçar ist bul ,,, 0 5 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Birine eşim dedim oise zeytin gözlüm dedim O bana şarkılardan bahsediyor o bana tarkan diyor 🤔 Yorumla Soran +1 yıl neyin kafasini yasiyorsun dayi Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Yaa birde o var bak simdi uyuduk Yorumla Soran +1 yıl anlasilir konusmuyorsun krdsm Yorumla Soran +1 yıl deli derler aslinda insanlar anlamadiklari kisilere Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. En son gününde hatta verilen saatte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İçime gerçekten sindiğini anladığım zaman.
Olamazsin boş ver git hadi
cümlen direkt kibir kokuyor
aslinda kücüklügün verdigi bir büyüklenme duygusu
Hadi isine ya naş
skajdksjdklajkdjkdjslksadks
bu soruyu kafandaki hangi derdinle algiladin acaba
Mantığımla kabullendiğimde
mantik sinirlidir
Bu yüzden nihilizm diye bişey var
yo o da canım birsey
slkca
Herkesin kendi fikri