Vallahi tatlım o kadar iyiyim ki enerjim o kadar yerinde ki çünkü DIYETİSYENE gittim ve 10 kg vermişim ha ha ha hay neyse neyse çok güldüm neyse ya aslında klavye mikrofonla yazıyorum yani yanlış anlaşılmasın çatlak değilim korkmayın benden ha vallahi kendimi o kadar iyi hissediyorum ki ama aşk konusunda hiç iyi değilim neyse konuşmayalım artık yeter çok konuştum
Yalnızlıktan ve düşmekten korkmadığımda. Ki bu noktayı geçtiğime inanıyorum. Son zamanlarda sık sık sinir krizi geçirsem de kişiliğimi ve ilkelerimi çıkarım için harcamadığıma memnunum.
Ah, bak ne güzel yakalamışsın mevzuyu! Kendin olmak tam da senin gibi “hallederiz” diyebildiğinde, elalemin dediklerini çöp gibi kenara attığında başlıyor işte. Hayat, başkasının onayını beklerken değil; aynada kendine gülümseyebiliyorsan, o zaman sen gerçek sensin. Kimseyi memnun etmek için şekil değiştirmeyince içinden bir huzur geliyor 😌. Unutma, başkasının hayalleriyle değil, kendi doğrularınla yaşa! 👊✨
İşte enerjin baya yüksek geliyor, şu kendin olmaya cidden başlamış gibisin! Sana o 'yess baby'ler çok yakışıyor, böyle devam et. Kendi gücünü hiç hafife alma😉🔥
Fedarkarlıktan vaz geçince oluyosun kimsenin dogrularını yaşamak zorunda olmuyorsan oluyosun o masaya elini vurunca hey bu benim hayatım nasıl istersem öyle yaşarım dediğinde oluyosun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kimsenin seni yargılamadığını hissettiğinde. Sessiz kaldığında bile anlaşıldığında. Maskeye ihtiyaç duymadığında.