Babamın annemi aldatmasından şüpheleniyorum mantıklı bir yorum yapabilecek var mı?

Babam müteahhit ve telefonla görüşmesi çok oluyor. Neyse dün akşam saat 10 gibi falandı. Kapım açıktı, o da mutfakta telefonla konuşuyordu. Mutfak ve odam yan yana. Bir ustayla konuştu, hoparlörü de açıktı. Neyse, adamla kapattılar, bu sefer birini daha aramaya başladı, bir kadın alo dedi, hemen hoparlörden çıkardı ben duymayayım diye. Ya yanlış anlamayayım diye ya da duymamı istemedi bilmiyorum. Sonra görüştüler, babam sanki böyle kısık bir sesle konuştu, erkek ustayla konuşması gibi değildi, yani ilk defa babam hakkında kafamda şüphe oluştu. Normalde kadın müşterilerle sizli bizli konuşur ama bu kadına sen diye hitap ediyordu. “Sen kapıları yıkayacağım diyordun sanki, bakarız ona göre” falan dedi. Kadın müşterisiydi ve kapıyla ilgili bir şey sordu ama yine de şüphelendim. Hayatımda ilk defa babamdan şüphelendim, bir yandan asla yapmaz diyorum ama kimseye güvenemeyeceğimi hep en yakınlarımdan öğrendim maalesef
Babamın annemi aldatmasından şüpheleniyorum mantıklı bir yorum yapabilecek var mı?