Öz ablamla küçükken çok iyi anlaşırdık. Ama belki son 4-5 senedir çok kaba davranıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Aramızda sadece bir buçuk yaş var. Kendisi için her şeyi yaparım böbreğimi istesin veririm çok seviyorum ama o bana karşı çok kaba sürekli hakaret ediyor, aşağılıyor ve eleştiriyor. Neyi doğru yaptığımı bile bilmiyorum artık. Bazen çok iyi davranıyor bazen çok kötü davranıyor sürekli acaba neye laf edecek diye düşünüyorum.
İki sene önce biraz fazla kilom vardı şeker hastasıyım ve pcos'um da var bana şişko, obez derdi. Okul bahar festivali için süslenirken bana 'seni makyaj bile düzeltemez, maymun' vb. demişti. Ben hep sinirden söylüyor diye düşünüyorum. Ama önceden en azından yatmadan önce özür dilerdi tamam deyip dönüp yatardık. Artık hiç özür dilemiyor. Aynı evde yaşadık büyüdük yine de bana karşı düşman oldu. Sürekli "malsın, aptalsın, senden bir bok olmaz, şımarıksın, saygısızsın". Hep eleştirecek bir şey buluyor. 'Orayı silmemişsin burayı temizlememişsin, burası kalmış, sen zaten hiçbir şeyi düzgün yapamıyorsun'. Hakareti geçmişliği de oldu iki üç kere 'ölseydin de kurtulsaydık senden' dediğini bile hatırlıyorum. Bir ara kafamı duvara vurmakla tehdit edeceğine kadar sinirlenmişti önemsiz bir şeye.
Annem sözlerinden dolayı ona kızınca 'hep onu şımartın. hiçbir şey öğrenmesin' falan diyor. Anneme olayların tamamını hiç anlatamıyorum.
Büyürken annemler ona da çok iyi davrandılar ikimizi de çok sevdiler ama neden böyle oldu bilmiyorum
Annem bana gelip "o sana öyle deyince sen de söyle" falan diyor ama ben onun kadar kaba olamıyorum hep susuyorum.
Canımı istese canımı vereceğim ablam neden böyle davranıyor ya da kendisini anlayabilen ablalar var mı burada?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer