Ablam sürekli küfür edip hakaret ediyo ne yapabilirim?

İkimiz de üni okuyoruz farklı şehirlerde babama gelmiştim okullar tatil olunca. Babamla aramız çok iyi bir aydır herşey yolundaydı ablam geldi ablamla kavga ettiler vs. Her neyse beni tatlı dille çağırdı kabul ettim normalde ablamla konuşmayı kesme kararı almıştım. Bir konudan rahatsız oldum ve biletimi iptal etme kararı aldım. Anlık sinirle duygularımla hareket eden bi insanım. Ablam bana demediği küfrü bırakmadı babam da şaşırdı. Normalde yine gitmiycektim babam hatrıma git dedi herneyse. Ablamın Evine geldim değişen birşey yok. Önceden de terbiyesizlikleri vardı ama üniye başladı ot mot kullandı saçma sapan huyları çıktı kendisini birşey sanmaya başladı fazla agresif davranışları var anneme babama da öyle. Bu sefer de annem ikna etti kal diye. Biraz kalıcam gidicem evime de. Çok mutsuzum aile atsan atılmaz satsan satılmaz. Ama çok bunaldım kolundan ameliyat oldu bir kolunu hafif oynatamıyor ama ona bile üzülme sevgisi bırakmadı bende. Normalde merhametli biriyim ama o derece soğuttu. Sizin böyle sorunlu aile bireyleriniz var mı? Nasıl başa çıkıyosunuz?
Ablam sürekli küfür edip hakaret ediyo ne yapabilirim?