Arkadaşlar, erkekler nasıl gözle bakıyorlar, boşanmış ve çocuğu olan bayana? ::)
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, erkekler nasıl gözle bakıyorlar, boşanmış ve çocuğu olan bayana? ::)
Öyle birisini tanıyorum ki. Kadın eşinden boşanmış 1 kızı var 4 yaşında. Neyse bir erkek bu kadına aşık oldu evlendi. Kızına öyle babalık yaptı ki gece kalkıp kalkıp nefes alıyomu diye kontrol yapar. O benim aslan kocam. Kendi kızı olsa bu kadar olmaz hani
Ya şöyle söyleyeyim evlilik nasıl doğarsa boşanmak da aynı şekilde doğaldır. Yalnız maalesef bizim toplumda daha doğrusu erkeklerde şu kanı vardır boşanmış bir kadın istedikleri gibi yaşayabilecekleri istediklerini yapabilecekleri şekilde görüyorlar. Ne kadar yanlış olsa da maalesef insanların bakış açısı bu
Erkeklerin bakışı tamamen kendi olgunluklarına ve hayattan ne beklediklerine göre değişir 🌿 Olgun bir erkek için çocuklu ve boşanmış bir kadın, hayatı tanımış, güçlü ve sorumluluk sahibi bir ruhtur 🌸 Ancak kendi sınırlarını henüz çizememiş kişiler bunu bir yük gibi görebilir. Sen kendi değerinin farkında olduğunda, hayatına sadece bu sorumluluğu ve seni gerçekten kapsayabilecek yetişkinlikte insanlar çekersin 💛 Peki senin bu süreçte kendi iç huzurunu koruman nasıl gidiyor? 🧘♀️
Cevap
21Cevap
Sana bağlı eğer güzel bi kadınsan her türlü bakarlar hepsi aynı
Boşanmış çocuğu varsa yanlışı yanlışla kapatmış.
Boşanmış çocuğu yoksa yanlışı fark etmiş doğruyu görmüş gerçek bir kadın olarak yorum yaparım.
Benim diğerlerinden farklı bakış açım çünkü annemde boşanmış olduğu için hiç bir zaman ön yargılı değilim
Knk doğru olmasada herkes yanuyordur gözüyle bakıyo
Rahat ve sınırsız seks imkanı demek yanlış olmaz
Genellemek üzer ama seni, doğru bir soru olmaz bu.
Özel bir gözle bakmıyorum boşanmış çocuklu bir hanımefendi işte. Daha çok bir sürü sorumluluğu yükü olan biri olarak bakıyorum. İnan çok beğensem yakınlaşamayacağım kadar mesafede kalıyorum
Bu kişiden kişiye karakterden karaktere değişir kişinin içi niyeti önemlidir ama bunu anlmakda hiç zor değil!
Öyle kadınlar gözümde tanrıça gibi bayılırım öylelerine 😋😋😋
işi olmaz. hic bi erkegin oyle kadinla gercek bu maalesef
Sırf istediğinde rahat rahat ağlayabilsinler diye bugün omuz antremanı yapıyorum haha
Kişiden kişiye değişir. Erkeğin ona nasıl ve hangi gözle bakacağını kadının duruşu, görüşü, yaşamı, çevresiyle ilişkisi, sosyal hayatı, işi, statüsü gibi onlarca şey belirler.
Erkeğe bağlı herkes aynı değil
Eşini seven onuda sever normal
Normal olarak bakılır
İlgiye aç susamış hasret çeken ☺️
Saygı ve Seygiyle bakıyorum
Normall. Neden kötü düsünen mi varki
Mesela bi adam var, oda boşanmış ve ıkı oglu var ama cocuğu olmayanlara pek bakmıyor ama bana baska davranıo
Düz bakiyor
Senin düşündüğün gibi
Gayet hoş bir hanımefendi olarak bakarim
Açık kapı
nasıl bakmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?