Evet, mantıklı
Hayır, değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Battık olummm battıkkkkkk. Kenarda biraz paran yoksa birazdan kastım ev dizmesi kirası eşyası depozito cart curt çok para gidiyor kolay değil. Hele bir de düzenli işin yoksa daha da zor
İş noktasına yoğunlaşman lazım bir an önce parasal yönden bir düzen kurmalısın sonrası daha rahat oluyor
Öyle bir ihtimal var maalesef. Bende şartlar öyle gelişti ki sanırım mecburen başka bir şehire yerleştim özelde olmama rağmen. Ama kendi ilimde yapsaydım aynı sorunu bende yaşardım. Bugün hatta ailesiyle aynı ilde yaşayan biri de bana bu konuda dert yanıyordu nasıl ayrı eve çıkıcam ne güzel sen rahatsin falan. Ulan ayrı eve çıksan bile her şey keyfine göre bile olsa yine mutsuz oluyor işte insan 😂 bitmiyor o derdi tasasi iç huzuru
Ben ayrı evdeyim 🥲
Ya sorma ne mutluyum 😊
Ailesel olarak bir sorun yok ama her şey yolunda gitse de yine o mutlu olma hissi tam olarka gelmiyor maalesef. Maddi sorunlar, manevi boşluk, yalnızlık hissi. Yani sanıldığı kadar kolay şeyler değil maalesef
Kesinlikle öyle oluyor maalesef. Sanma ki aile evinde zaten kendini yalnız hissediyordun sonra daha iyi olur diye hiç öyle bir iç huzur gelmiyor. Bazen eve de sığamıyor insan. Bazen işten gelince bana bakan bir çift göz arıyorum. Elbette kavga ve kaostan uzak olmak güzel. Kendine ait bir alanın olması güzel ama onunda bedelini fazla fazla ödüyorsun
Yani öyle bir yaşantım olmadığı için açıkçası pek bir güzellik gibi gelmedi. Yani evet gelen arkadaşlarım var ama bu öyle sık olan bir şey değil. Çalışma hayatı biraz daha farklı oluyor. Lise ya da üniversite hayatı gibi olmuyor. Diğer konuda zaten sevgili falan muhabbetim yok. Olsa da eve alma kafasında biri değilim
Yoo aslında sosyal biriyim. Arkadaşlarımla da görüşürüm evime göl yakın genelde hep dışarı çıkarız. Haftada 2-3 net çıkıyorum mesela
Yani duruma göre sıkılmıyorum diyemem
Çok ciddi sorunlar değilse mantıklı değil
Değil ama bıktım artık
Mantıklı degil tabii ki de
Anlaşamıyorsan yapacak bir şey yok
Ayrı eve çık
Maddi durumu iyiyse çıkabilir.
Yani zorlamayacaksa çıkabilirsin.
Yani bence az da olsa zorlarsa bu kez ailen de eninde sonunda durumdan haberdar olacağı için bu durum aranızı daha da kötü yapabilir. O yüzden bence imkanın varsa öncelikle o maddi güce ulaşmaya bak. Sonra istediğini yap.
Maaş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket Seçeneği: Evet, mantıklı
Sevgili Demir, zihinsel sağlığın ve iç huzurun her şeyden daha kıymetlidir 🌿 Aile içi çatışmalar uzun vadede seni daha çok yıpratabilir. Ekonomik şartlar zorlayıcı olsa da bir ev arkadaşıyla eve çıkmak veya bütçeni çok iyi planlayarak kendi düzenini kurmak sana özgürlük kazandıracaktır ✨ Kendi sınırlarını çizmek olgunlaşma yolunda büyük bir adımdır 🌸 Şu an bütçeni sarsmadan tek başına yaşamak için nasıl çözümler üretebilirsin? 💛