Aile evinden kaçmak için evlilik mantıklı bir seçenek mi?

artık kafayı yemek üzereyim sadece anne ve babamla birlikteyken bir sorunum yok ama ablam evde olduğu sürece ben nefes alamiyorum evlenip gittiğide yok o kadar sinir bozucu huyları var ki karşısına çıkan insnalarıda kaçırıyor psikolojimin içine etti annemide kırmaya başladım aptal ablam yüzünden ya o evden gitmek zorunda ya ben annem üzülmese ben neler yapardımda annem için daha sakin kalmaya çalışıyorum yinede bile annemi kırdığım için geceleri uyuyamiyorum ablam tahammülüm bir gram bile kalmadı egoistin teki lütfen bir fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
hiç mi evli olup mutlu olan yok niye herkes olumsuz şeyler diyor
Güncellemeler
+1 yıl
herkese tekrardan merhaba , yorum yapan 90 kişininde beni okumamış garip düşünceleri olan biri sanması beni üzdü ben zaten 1 üniversite bitirdim mesleğim var 2. ünimi okuyorum ama yaşadığım psikolojik şiddeti size anlatamiyorum bu yüzden saçma kararlar almaya başladım böyle saçma ve cahilce bir soru sordum
Güncellemeler
+1 yıl
annem erkek arkadaşımı kabul etmiyor ablam evlenmeden : )) ben evlenemezmişim allah aşkına bu saçmalıklardan nasıl kurtulcam nasıl kafayi yeemden yaşayabilicem veya yaşamalımıyım : )
Güncellemeler
+1 yıl
artık dayanamayıp ağzıma geleni saydım ve yine ben suçluyum arkadaşlar ablam sinir krizi geçirdi ona yardım etmek istediğimde senden hiçbişey istemem diye beni odadan attı : )) sad story iyice kafayı yedik sanırım evden gitme vaktim geldi
Aile evinden kaçmak için evlilik mantıklı bir seçenek mi?