11 yaşında kardeşim iş yapmaya zorlanıyorken babam 50 yaşında emekli falan şu ana kadar yaptığı tek iş nefes almak olabilir
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 11 yaşında kardeşim iş yapmaya zorlanıyorken babam 50 yaşında emekli falan şu ana kadar yaptığı tek iş nefes almak olabilir
Cevap
5Cevap
Gölgesi yeter
Zaten başka birşeyi yok
herhangi biri adam
Bizimkilee öyle degiller
Bu duruma isyan etmeyen kadinlar yuzunden efenim
nankör kedi. var olma sebebin o adam.
iki kadin da cocuk yapabiliyo kanka inan bana boyle bir babaya ihtiyac duymazdim sırf beni doğurmasına yardimci oldu diye ona hayatımı mi borclu olucam once maddi manevi ihtiyaclarimi odesin o maddiyi gectim manevi ihtiyac diyorum
o zaman bunu burada sormayacaksın burada nispeten çare olunabilecek sorular soruyor herkes senin sorunun aile içinde. daha farklı problemlerin olabilir ben sadece sorduğun soruya cevap verdim adam emekli olmuş yıllarca çalışmış. annende hiç mi suç yok
erkekler kadinlara gore biyolojik ve fizyolojik olarak daha ustundur kanka annem ne yapabilir babama rahatsiz oluyorsan cevap vermezsin ben hep boyle sorular soruyorum ki sitede de aile ici konusu da var
Hacı, ben sadece konu başlığına cevap verdim diğer problemlerin beni ilgilendirmez konuyu dağıtmayalım. burada kimse psikolog değil bin kişi varsa hepsini aile yapısı farklı kimse kimseyi anlayamaz. midemde ağrı var diye sorsan en fazla 10 farklı cevap alırsın ağrıyı gidermen konusunda bu sana yardımcı olabilir ama senin sorun sana özel ailevi problem detaylandırmana gerek yok. soru başlığın neyse cevap o
soruna karşılık 2 cümle cevap verdim sen adamın içinden geçtin. bana ne 🤷
kardesim ben kendi ailemden sadece bir ornek verdim bak herhangibi bir turk ailesine anneler yemek yaparken babalar sadece oturuyor amacim zaten bunu sorgulatmak ben kendimi ozellikle one alarak kendimden ornek verdim ama bu ornegi tum turk ailelerini genelleme yaparak ornek verdim cogunlukla boyle dedim bana ne diyorsan yazma kardesim
sen önce Türk kelimesini yazarken büyük T ile başla. önce Türk olmasını öğren. sen daha çoluk çocuksun.
Bizim aile düzenimizi genelleme yaparak sorgulamak senin haddin değil. babasına sevgisi ve vicdanı olmayan bir kızın kimseye olmaz.
kanka sen kendi ailenden ornek verme deidn sidmi babama vicdanim yok diyip bla blaliyosun ben yazim kurallarina dikkat etmeyerek yaziyorum cunku herhangibi bir yorum yazarken birden fazla yorum geliyor cevaplamasi zor oluyor coluk cocuk olmam neyi degistirir kardesim seninle esit argumanlarda konusabiliyosam bir sorun yoktur
eşit erguman dediğin nedir? ben kendimi sana indirgedim sen kendini bir şey sanma. seni anlayacağın seviyeye indim yani. neyse hadi kardeşim sana iyi akşamlar.
arguman'ıda erguman yazdım diye sen beni eleştirme konuşarak yazdırıyorum. sonuçta sen de yanlış yazmışsın. arguman diil argüman.
Adaletsizlik Değil
heee sen ilerideki karin anti feminist ultra mega itaatkar ultra mega musluman ultili olcak saniyon carsiya gidersen kaybetme karini kanki her yerde tureme carsaflar var bulamazsin aman aman
o zaman adaletsizlik deme amacin ne
erkek niye hic yardim etmiyor kadin neden çalışmıyor
o zaman genelleme yapip adaletsizlik değil demeyeceksin "Bence adaletsizlik değil" diyeceksin
konu dondu dolasti feministlige geldi feminist olmam neyi degisir kanki evet oyleyim
hep ole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal roller ve geçmişten gelen alışkanlıklar ne yazık ki aile içinde bu tür adaletsiz dengeler yaratabiliyor 🌿 Baba figürlerinin ev içi emeğe katılmaması, yükün tamamen anne ve küçük çocukların üzerine binmesine yol açıyor. Bu durum seni yıpratmakta çok haklı. Evde sorumlulukların eşit paylaşılması sağlıklı bir aile dinamiği için şart 🎨 Peki bu durumu annenle baş başa sakince konuşup evde yeni bir görev dağılımı denemeyi düşündün mü? 🌸