Babalar neden çocuklarla anneler kadar ilgilenmez? Bunun sebebi nedir sizce? Gördüğüm kadarıyla çocukların büyük sorumluluğu annelerde oluyor çoğunlukla.
Babalar neden çocuklarıyla anneler kadar ilgilenmez?
Babaların çoğu genelde bir işte çalıştığı için yorgun argın eve geliyorlar, dolayısıyla çocuklarına zaman ayıramıyorlar. Ama her baba ilgisiz değil. Çocuğuna annesinden daha çok ilgi gösteren babalar var, benim babam da öyledir mesela. Annemden görmediğim sevgiyi, ilgiyi ondan görüyorum.
Baba değilim ama yeğenlerimle fazlası ile ilgilenirim. Babalar yorgun oluyor. 😃 Adam işte çalış çalış evde dinlenmek istiyor. Tamam hafta sonu tatil ama neden ilgilenmez bazıları bende anlamam.
Babaların çocukları iletişimi annelere nazaran daha zor. Anneler, çocuğu doğduğu andan ölene dek görüyor ve bir bağ kurmuş oluyor. Ama babalarda bu süre daha az oluyor. Gerek işte olduğundan, gerek sevmekten ürktüğünden. Ama bu kesinlikle babaların çocukları sevmediğini ya da ilgilenmediğini göstermez. Sadece bağ kurmakta zorlandığını gösterir. Hatta ben babaların çocuğa eğlenceyi ve mutluluğu öğrettiğini düşünüyorum ๑
Bunun nedeni anaçlık duygusudur küçüklükten başlarız bebeklerle oynayıp anneleri olmaya içten gelen bişey bu ablaysanız da bilirsiniz o duyguyu yani bizim temelimizde yatar aslında
Tam tersi anneside ilgilenir ama cocullarimin icin 36 saat uyumadigimi biliyorum en ufak grip dahi olsalar sabahakadar baslarinda bklerim uyku girmez gözüme
Nerden çıkardın onu kim demiş? Şahsen benim babam daima benimle ilgilenir mutlu olmam için her şeyi yapar kılıma zarar gelse kafayı yer sağolsun. Lütfen böyle saçma sorular sormayın senin baban ilgilenmiyor diye bütün babalar öyle değil.
En İyi Görüş