Babalar çocuklarını neden umursamaz?

küçükken ilgilenirdi biraz ama ergenliğe girince yüzümüze bile bakmamaya çalıştı abartısız iki ay aynı evin içinde birbirimizin yüzünü görmediğimiz oldu eve geliyor telefonla oynuyor uyuyana kadar hiçbirimizle konuşmuyor kendi odasında duruyor sabah biz uyanmadan işe gidiyor hiç nasılsınız bi ihtiyacınız var mı vs. yok maddi olarak da sadece evin ihtiyaçlarını karşılıyor harçlık ya ihtiyacım için üç yıldır falan ondan para almıyorum kendi de sormuyor. bi babanın acaba bi ihtiyaçları var mı diye merak edip sorması gerekmez mi bi hal hatır sorması gerekmez mi. aşırı soğuk birisi yüzümüze bile bakmıyor bazen mutfaktayken o da geliyor kendi işini görüp çıkıyor ne bi göz teması ne bi konuşma. psikolojik ekonomik her türlü ihmal ediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
namazında abdestinde birisi ama her türlü sorumsuz ihmalkar bi sorunum olunca kime gideceğimi bilemiyorum kendi işini yapıyor sigortayı da düzenli yatırmıyor sağlık sorunlarım oluyor hastaneye bile gidemiyorum dediğim gibi üç senedir de harçlık almıyorum çünkü hiç konuşmuyor. devlet bursuna başvurdum çıkmadı. illa boşanmış ya da ölmüş olması lazım ama annesi babası hayatta olup ihmal edilen bir sürü çocuk da var biz sesimizi nasıl duyuracağız
Babalar çocuklarını neden umursamaz?