Güncellemeler
+1 yıl
namazında abdestinde birisi ama her türlü sorumsuz ihmalkar bi sorunum olunca kime gideceğimi bilemiyorum kendi işini yapıyor sigortayı da düzenli yatırmıyor sağlık sorunlarım oluyor hastaneye bile gidemiyorum dediğim gibi üç senedir de harçlık almıyorum çünkü hiç konuşmuyor. devlet bursuna başvurdum çıkmadı. illa boşanmış ya da ölmüş olması lazım ama annesi babası hayatta olup ihmal edilen bir sürü çocuk da var biz sesimizi nasıl duyuracağız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çoğu baba böyle bu yüzden üzülmene gerek yok. Yerinde olsam fazla beklentiye girmem.
işin sevgisizlik ilgisizlik kısmını fslan geçtim alıştım artık ona ama sağlık sorunum oluyor hastaneye bile gidemiyorum en son 5 sene önce hastaneye gittim bir sürü sorunum var maddi olarak da ihtiyaçlarım oluyor temel şeylerimi bile karşılayamıyorum çoğu zaman bayramda dedemler falan veriyor öyle ben kimden ne isteyeyim sorsan annesi babası sağ başında evliler herkes dışarıdan iyi sanıyor ama içi bambaşka işte
Babanla konuşsan bile fayda edeceğini sanmıyorum. Anlattığına göre baban iletişime kapalı biri sizi resmen görmüyor. Realist olmak lazım boş yere bu konuyu kafaya takma baban düzelmez.
haklısın ama maddi konularda düşünmemek elde değil hemşirelik okuyorum stajım var ve miyopum çok yüksek hastanede gözlük takmak zorundayım insan hayatı sonuçta şu an muayene olmam lazım okul açılmadan gözlük almam lazım onu bile diyemiyorum gidip muayene olmak ayrı sorun çünkü sigortayı yatırmıyor muayene olsam gözlüğü alabilmek ayrı sorunun minimum 3k tutacak ben ne yapabilirim kimden yardım isteyeyim ya dışarıdsn o kadsr rolcü ki sanki her ihtiyacımızı karşılayan biri gibi gidip akrabalarımdan falan para isteyebilecek birisi de değilim
her açıdan insanı çaresiz bırakıyor işte sefil bi öğrencilik hayatı çekiyorum en temel ihtiyaçlarımın bile karşılanmadığı
Valide hanım ne tepki veriyor?
annem çok daha beter bi insan kendi mutsuzluğunu çocuklarından çıkaran çocuklarıyla alay eden şiddet gösteren histerik bir kadın zaten o biraz normal olsaydı bu durumda olmazdık insanın hem annesinin hem babasının böyle olması berbat bir şey
Ne desem boş işin zor. Kendi yoluna bak artık ve para mevzusunu umarım çözersin.
Sorunlarımı var acaba içten içe
vardır illa ki ama sayende dünyaya gelen çocuklara da böyle dünyayı dar etmezsin
Siz beraber zaman geçirmeyi unutmuşsunuz.
Genelde eşler arasındaki mutsuzluk ! size yansıyor olabilir , bunu annenle konuş , muhtemel olarak biliyordur sebebini. Kaç kardeşsiniz?
annem de aynı hatta daha beter aynı evin içinde sabahtan akşama kadar uyguladığı psikolojik şiddetin haddi hesabı yok ilgisiz sevgisiz bir kadın. dört kardeşiz
Annenin ona verdiği mutsuzluk size yansıyor, bir kadın erkeği evine kölede yapar, kaçırtır da. Olan size oluyor arada. Birinin evde liderliği ele alması lazım. Buda sen oluyorsun galiba. Ama bazı insanlara mantıklı iki kelime konuşsan eleştiri kabul etmez. Sanırım kötü olan yine sen olursun.
çok denedim konuşmayı hatta dedelerim konuştum annemle babamla konuşsunlar belki düzelirler diye annem bana daha da düşman oldu sen evde olanları niye dışarıya anlatıyorsun diye teyzelerime de söyledim ama ilgilenmek yerine acıdılar alakasız yerde toplum içinde rencide edercesine bu konuları sordular bana kimseden fayda yok lise yıllarım annemi değiştirmeye çalışmakla geçti ama ben normalden çok daha fazla yara aldım bildiğiniz düşman oldu bana insanların içinde alay etmeler küçük düşürmeler evde sürekli kavga çıkarmalar bi dönem yaptığı yemeklerden bile yedirmiyordu bana saymakla bitmez mesleğim olana kadar bu hayata mahkumum kısacası
Cehalet ya da menapoz başlangıcının vermiş olduğu sinir bozukluğu. Başka bir izahı yok bunun. Okulun bitmesine var mı daha?
menopozla ilgisi yok sadece bu dönem olan bir şey değil annem kendimi bildim bileli böyle bir kez sarılıp öptüğünü bile hatırlamıyorum dokuz yaşındayken dört lira için döve döve kolumu kırmıştı her zaman böyleydi yani. daha üç sene var okulu bitirmeme
Ohaa. Nasıl bir kadın yaa, üzüldüm senin için. Derdi ne bunun. Kaç yaşında?
Umursar sadece göstermez
bu mu umursamak?
Necicin çalışıyorum demiyor mu
Aynı şekilde ve daha beter
Gizliden umursar
umursamak bu mu yani evladının yüzüne dahi bakmayan ekonomik ihmal eden sevgi vermeyen bi baba içten umursasa ne
Umursar