günlerdir ekonomi yapıp en yakın arkadaşıma 5 bin TL'lik hediye aldım sonunda. (öğrenciyim anca bu kadar geldi elimden) Doğum gününü 18 Ağustos'ta son senesi olan arkadaş grubuyla geçiriyor. 19 Ağustos doğum günü. Ben dedim ki peki benimle ne zaman? Dedi ki 19 Ağustos'tan sonra derslerim başlıyor (mezuna kaldı) eğer zaman ayırabilirsem seninle de geçirmek istiyorum mutlaka zaman ayırmaya çalışacağım. Ama neden beni ikinci plana atıyor? Nedense içimde hayal kırıklığına uğramış hissi var. Ayrıca 18 Ağustos için benden 3 tane kıyafet götürdü. Bilmiyorum öncelik olmak isterdim. Haksız mıyım?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmekte çok haklısın, kırgınlığını çok iyi anlıyorum 🌸 Özenle düşünüp bütçeni zorlayarak hazırladığın bu emeğin karşılığında kendini değersiz hissetmen son derece doğal. Dostluklarda öncelik görülmek, hatırlanmak isteriz 💛 Belki de onunla bu hislerini, beklentilerini yük olmadan ama dürüstçe paylaşmalısın. Kendi sınırlarını korumak ruhuna çok iyi gelecektir 🌿 Sence bu durumu onunla açıkça konuşmak aranızdaki iletişimi rahatlatır mı, ne dersin? 🧘♀️