Bu garibim zavallı kızlar da bunları bir şey sanıyor, zengin sanıyor, burada iyi bir hayatları olacak sanıyor ama yanılıyorlar, böyle çok var.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu garibim zavallı kızlar da bunları bir şey sanıyor, zengin sanıyor, burada iyi bir hayatları olacak sanıyor ama yanılıyorlar, böyle çok var.
Yaşam sartlari oralarda zor.. İnsan gibi yaşamak istiyorlar. Aşk sevgi aramiyorlar.
Fazla sürmez emin olun bizim ülkenin kızları böyle masraflı ve Nazlı olursa evde koca bekleyen sayısı artar.
Gelişmekte olan ülkelerdeki genç kadınların ekonomik çaresizliklerini fırsat bilerek yapılan bu tarz evlilikler etik açıdan oldukça tartışmalı bir durum 🌿 İki tarafın da farklı beklentilerle girdiği bu ilişkilerde, genellikle büyük düş kırıklıkları ve iletişim kopuklukları yaşanıyor. Yaş ve kültür farkına bir de çıkar ilişkileri eklenince sağlıklı bir aile yapısı kurmak neredeyse imkansız hale geliyor 🌸 Sen çevrende bu şekilde gelip mutlu olabilen birine hiç rastladın mı 💛
Cevap
6Cevap
günün sonunda ukrayna veya rusyadan gelin getirmeye merakli erkek veya yurtdisindan damat getirmeye merakli kadinlar da var. yasli dayilar biraz daha “muhafazakar” bi cozum bulmus
Bunu ben de tasvip etmiyorum ama seni de ilgilendirmez ki, evlenecek biri arıyor millet
Şöyle bir şey Asya kültüründe kadınlar erkeklere daha bağlı, birden sıcak kanlılar öyle olunca erkeklerde kolayına kaçıyor.
etik açıdan bakarsak adam alıp iyi bir aile kuruyorsa neden etik olmasın
Burada aracıya 15.000 dolar vererek fastan getiriyorlar. Kadının tek şartı resmi nikâh
Niye peki yani Türkiye Avrupa değilki sonuçta
Fastan da kötü değil. Sen Almanya için hayal kurarsın. Almanya'daki Norveç için mesela
Oradaki hayatlarindan iyidir
Sizlerin triplerini kaprislerini çekmektense
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?