Kızlar, Turkiyede yaşlı teyzeler evli kadınlar neden kızları evlendirmek için can atiyolar?

Evlilik çok demode birde yaşlı teyzeler in ben amacını çözemedim yıl olmuş 2023 hala görücü usulü evlilik çok saçma degilmi evlilik diye bişey kaldimi çok sıradan demode evlen çocuk yap toptan kocanla uğraş başımıza bu çıktı yaşlı dedikoducu geri kafalı teyzeler bu devirde cinsiyetsizlik var ben kız olarak doğdum belki kadınlardan hoşlanıyorum teyze ne biliyorsun evlenmek için can atıyoz saniyo teyzeler bizi belki lgbt bireyiyim belki evlenmek istemiyorum kız olarak doğdum ama erkek sevmiyorum belki kız seviyorum kız olarak doğan herkes erkek mi sevmek zorunda insanların içini dışını ne bilceksiniz ben cikipda akrabalarıma lgbtyim mi diyecem belki lgbtyim niye kız olarak doğunca erkeklere asikmisiz erkekler için ölüp yaniyoz sanılıyor koca meraklisiyiz saniyolar kız olarak doğup erkekleri sevmeyen kendi hemcinsine aşık milyonlarca kadın var neymisde evlenceksin hep baba evindemi yaşayacaksın kocan sana bakar ne münasebet ben çalışırım ayrıca evlenip kocama bakmak gibi sorumluluğum yok koca aramıyoruz kizlar olarak belkide lgbtden hoşlanıyorum doğum yap çocuk bak bulaşık yıka 5 çocukla gittiğin heryerde rezil ol çocuk peşinde kos ömrün bitsin öl ne evlencem bekarlık sultanlık ya ne erkek kahrı cekecem ya oraya gitme onu yapma falan hiç cekemem

Kızlar, Turkiyede yaşlı teyzeler evli kadınlar neden kızları evlendirmek için can atiyolar?