Erkekler, atanmış sınıf öğretmeni (memur) bir kadın hakkında ne düşünürsünüz? Eş/sevgili olarak öğretmen bir kadın size nasıl gelir? Mesleğinin avantajları veya dezavantajları sizce neler?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için mesleğinin bir önemi yok.. meslek önemleri insanların gelirleri ile alakalıdır. bir memur bir memur ile evlenmek ister ki davul dengi dengine olsun. bu kadar basittir. Önemli olan tek bir şey vardır oda bir ruh ikizi ola bilmekte
Sınıf öğretmenliği, sabır ve yüksek empati gerektiren çok kıymetli bir meslek 🌸 Yıllardır terapi odamda gördüğüm kadarıyla, düzenli hayat temposı ve çocuklarla kurulan o güçlü bağ, ilişkilere de çok olumlu yansıyor 🌿 Bir erkeğin gözünde bu meslek genelde güven, huzur ve düzeni simgeler 🎨 Partnerinin mesleki düzeni ve hayatındaki bu denge senin için bir ilişkide ne kadar önemli 💛
Cevap
23Cevap
Yaw kadın olsun nefes alsın yeter diyen bir topluluğa bunu sorman çok garip sjsjdjd. Tayin başka uzak yere çıksa kötü onun dışında her şey çok iyi.
Bence olabilir. Ben de bir öğretmen olarak evlenirdim. Ama nereye atandığı önemli
Şöyle söyleyeyim mesleğin avantajları şu şekildedir Eğer kendiniz gibi bir memur bulursanız tatiller aynı zamanı denk gelince daha fazla etkileşim yaşayabilirsiniz ve ilişkiniz daha da sağlam olur
Kadının çalışıp çalışmamasına bakmam. Önemli değildir benim için. Kendi işim var mı yok mu ona bakarım. Meslek asla ilgi çekmiyor seçim konusunda benim için.
Mesleğinden hallice kendisi iyiyse tamamdır zaten. Sağlık alanı hariç tabii
Sağlık alanında çalışan kişiler çok kişiyle muhattap olduğundan onlarla olmaz
Senle mutlu bir iliskimiz olur bende okul öncesi ogretmeniyim
Öyle bir yazmissinki sanki öğretmenlik berbat bir meslekmis gibi
Atanmamış memur nasıl oluyor
Atanmış yazdım?
Sinifci olurda edebiyatcidan olmaz
Tam evlenilmelik çok ideal
Sen ne zaman atandın?
Eşim olsun isterim
mesleği ile ne alakası var
Ne güzel işte işinde gücünde ekmeginin peşinde
Ben isterim şahsen. Bende bankacıyım
Ne kadar kazanıyorsunuz ayda
Öğretmenle aynı hemen hemen
Nikahı basarım
Bu şekilde dusunmenizw sebep olan ne
İşinde gücünde kadın işte ne güzel
Öğretmenler bana uygun değil.
Niye
Atanmış demişsin ya, şimdi evlenip Almanya’ya gel desem yok ben KPSS yaptım, yok ben boşuna mı okudum sen gel diyorlar😁 senin senede kazandığını ben 1 ayda kazanıyorum ben neden kendi işimi bırakıp geleyim kavgası oluyor. Öğretmenlik değil memur olan hiç kimse bana uygun değil kısaca
Olabilir neden olmasin
Gauet guzel
Kendine göre birini bulup evlenmen lazım
Memur kadın beni azdırıyor
Egoist
Ne alaka
Burunları bir karış havada oluyor çogunun. Hiç gerek yok.
Sizi kastetmiyorum
Olabilir
eş olabilir
Asla birlikte olmam
Niye
Sınıf öğretmeni olan biri beni aldattı çünkü
Oha şaşırdım
Benim kadar şaşıramazson
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?