yeni nesil erkeğin son gözdesi öğretmen kadınlar .erkekler evlenmek için öğretmen armaya başladılar .evliliğe bakın hele .teyzeler çocuklarına öğretmen kız arıyor .bizde biz kızlara kızıyolar mesleğe bakıyorsunuz diye .bu perhiz ya?
Cevabın nedir?
normaldir anormal durum yok çünkü öğretmek rahat meslek devlete atanıyosun yatış tatili bol ailesine vakit ayırıyor ayrıca dikkatimi birşey çekti annesi öğretmen olan çocukların başarı düzeyi yüksek oluyor ben kız olsam bende bakardım ne kadar kazandığına kimse kimseyi kandırmasın şimdi mesleğe bakılır yani normal
012 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek memur ise öncelikli olarak memur bakar kendine. Malum ekonomik durumlar bunu gerektiriyor. Ama teyzelerin amacı bambaşka, Sırf altın gününde ''Benim oğlanda gelinde katip'' diyip komşulara hava basmak için amaçları =))9
01 Yorumla
suzyy bu konuda sana hak veriyorum kesinlikle.. geçen konunda ters düşmüştük ama, bu konuda bu ayrımı yapan erkeklere de sinir oluyorum.. çünkü, onların amacı hayat arkadaşı değil hem yarım gün çalışsın eve para getirsin, hem ev hanımlığı yapsın.. sırf çıkar olayı.. kadın çalışmak zorunda mı ki?
03 Yorumla- +1 yıl
öyle düşünme bence. erkrekler bir hayat mücadelesi içinde. bu konuda hayat arkadasının kendini çokda yıpratmadan ona destek vermesini neden istemesinlerki. kadın çalışmak zorunda değil. hiç bir insan hiç bir şey için zorunlu değil. ama bedellerine katlanabildiği sürece. yani çalışmamayı düşünüyorsan evli olduğun adamın durumu çok ii olmalı. sence çok iyi durumdaki bir erkekde ne düşünür bu konuda ;) daha net söliyim hayatta bir mücadelesi olan her insan makbuldür
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞUNA BAK YA :D
Sana degil bu ilgi meslegine verilen bir onem belki hic okumasaydin seni sen oldugun icin istemeyecekti ve gercek suki bunu kabullenin kizlar :D bir erkege culsuz caputsuz giderseniz sizi siz oldugunuz icin sever ve iyikide ev kiziyim :)))00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Herkese yetmez o kadar öğretmen. Diğer kızlarada koca kalır mutlaka. Fakat talep çoksa, öğretmen kontenjanını arttırmalı devlet. Gerçi öğretmen alıcam deyip, gidip ev kızı alanlarda var. Bir çeşit yanılsama yani bu.
13 Yorumla- +1 yıl
Misal örnek ben illahi öğretmen olsun.. İzmir de zabıta ile evlenmek isteyen bayan öğretmen bulamam ama.. Onların gözü yüksekte
Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı. hem teyzeler arıyor diyorsun hem de erkekler öğretmen eş sevdasında diyorsun...
o teyzelerde kızlara doktor mühendis arıyor,hep bir şeyler arar o teyzeler...223 Yorumla- +1 yıl
pardon da ne yapıp da şımartıyormuşum? ekonomik özgürlüğümü elime alıp çalışmak mı şımartmak? birilerinin eline bakmıyorum en azından para verecek mi bana bakacak mı diye.kimse de beni hizmetçi gibi çalıştıramaz...tanımadan etmeden konuşuyorsun.ön yargılısın zaten sorundan belli erkekler kızlar yapıyorsunuz dersiniz bilmem ne!..benim hayatım beni ilgilendirir,seni alakadar etmez.
- +1 yıl
evet çalışıyorum da okuyorum da ev işlerine de yardım ediyorum.ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.temizlik ütü çamaşır bulaşık yemek her zaman yaptığım şeyler...emin ol annem okuyorum çalışıyorum diye sen otur ben yaparım demiyor çünkü o da çalışıyor.herkes birbirine yardım ediyor.sen temizlikçi tutarsın o yapar senin hayatın beni alakadar etmez,benim hayatımda bu seni alakadar etmez.
- +1 yıl
hem gelmiş öylesiniz böylesiniz sonra ağlamayın hizmetçiyim demeyin bilmem ne de.atıp tut kafana göre sonra da kadına bak kızım git de...ne oldu sandığın gibi çıkmadım ön yargıların tutmadı diye egon rencide mi oldu.kızmıyorum ama şu halini komik buluyorum.bir kere senin insanları yargılamaya şöylesin böylesin demeye hakkın yok...kimseye karşı böyle atıp tutamazsın.
- +1 yıl
aynen ya kizlari olan teyzeler daha manyak oluyorlar ellerinde olsa astronot arayacaklar yaw
ilk kez senden duydum öğretmen kız sevdasını. hani belki temiz meslek çocuklarla muhatap oluyor... mesela polis olsa hırsızla katlille muhatap olacak. ayrıca tatili çok, evine zaman ayırabilir gibi düşünüyor olabilirler.
05 Yorumla
+1 yılAbla kim diyor herkes öğretmen kız arıyor diye bende öğretmen olacağım mühendis olcak arkadaşlarım anca erkek öğretmen bulursun diyor neye inaniyim şaşırdım :)
00 Yorumla
+1 yılogretmen kizlari severim illede atanmis memur olmasina gerek yok ogretmenlerin cogu mantikli duzeyli oluyorlar ondan ozellikle anaokulu ogretmenleri
17 Yorumla- +1 yıl
masumiyet icin demedimki o insanin karekteriyle alakali ben sadece cocuklari seven ilgilenen kizlar bana cekici gelir demek istedim anaokulu ogrt. gibi hos oluyorlar yani
- +1 yıl
yahu ogrt. diye cup evlenecek degiliz ya biraz hos oluyorlar dedim hepsi bu ev kizida olabili issiz biride olabilir yeterki seviyim gerisi bos
- +1 yıl
ogretmenlerden iyicie soguttun iyimi tamam artik onlardan hoslanmiyorum abi
yoo benim çevre evlenen o kadar kişi var hiç biri de illa öğretmen olsun diye aramadılar. bende dahil önce insan olsun yeter.
07 Yorumlaorta okulda fen bilgisi öğretmenim vardı hastaydım hatuna sütun gibi bacaklar kışkırtıcı bakışlar kiraz gibi dudaklar offf offfff :)
010 Yorumla- +1 yıl
bizim inançlarımızda ve törelerimizde töre derken yanlış algılanmasın ananelerimiz diyeyim, yani bizde kadının kazandığı para kendisinedir. eve erkek bakmak zorundadır kadınının ve çocuklarının ihtiyaçlarını erkek karşılamak zorundadır eğer kadın çalışıyorsa kazandığını ne evine nede çocuklarına harcamak gibi bir zorunluluğu vardır. anlatmak istediğim karısını maaşına göre seçen erkek, erkek değildir. tabi sadece biz erkeklere yüklenmeyelim kadınlarda para delisi olmasın.
neden mi?çalışma saatleri uygun,maaşları standardın üstünde,güzel de tatil yapıyorlar
07 Yorumlabenmde vardı aslında bitane öğretmen iyiydide bak hiç böyle düşünmemiştim he
04 Yorumlailkez sizden duyuyorum ama bence meslege göre evlilik saçma bir şey insan hissetmiyorsa asla birşey olmamalı..
01 Yorumla
+1 yıldaha çok polislerin ve askerlerin öyle bi sevdası var.
00 YorumlaOyle bir sey yok ya
Ben de ogretmenim ama hayırlısı diyorum.00 Yorumlahiç öyle bir isteğim olmadı. garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kim benimle evleniyor :P :D:D
07 Yorumla- +1 yıl
Örtmensinmisin ?
Cevap sahibi+1 yılsanırım devlete sırtını dayamış olma durumuna(!) verilen önemin sonucu :S ve ben benim gibi öğretmen olan biri ile evlenmek istemem :S
Cevap sahibi+1 yılhmm güzel olur :)
- +1 yıl
İzmir de yaşamayı düşünüyorsanız olabilir)
+1 yılYoo doktor olsn almam demem yani
06 Yorumla- +1 yıl
Yoo değilim :)) Doktor olsun öğretmen olsun otursun ev kadını olsun asgari ücretli olsun önemi yok yeter ki gelip benim olsun
- +1 yıl
Ne biliyon belki doktorla çıksam ev kızını bırakcam :)) Şaka bi yana bırakmak yok bende :)) İnsan olsun yeter bana en güzel dünya mesleğidir o :))
- +1 yıl
Ne biliyon belki doktorla çıksam ev kızını alcam olcaktı yanlış oldu :)))
+1 yılhic bir fikrim yok
06 Yorumla- +1 yıl
mersi de yorumunuzun manasi yok bence
- +1 yıl
konusmak icin konustu
- +1 yıl
:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok öyle birşey.
10 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz