Aşk İlişkileri Olgun kadın öğretmenlerin genç erkek öğrenci sevdasına ne demeli? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar alalım düşünceleri. Birbirinize rahatsızlık vermeyin de özgür bir ortam oluşsun bütün fikirler ortaya çıksın. Güncellemeler+1 yıl Hadi amaa görüşler nerede hanımefendiler beyefendiler Güncellemeler+1 yıl Nerelerdesinizz Olgun kadın öğretmenlerin genç erkek öğrenci sevdasına ne demeli? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
By_Sertac Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 71% +1 yıl Kardeşim, istisnalar hariç o dediğin şeyler yok. Abaza hayalidir o. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok gördüm ben Yorumla By_Sertac +1 yıl Sana denk gelmiştir. Yinede genele yayamazsın. Gördüğümüzü herkes için düşünürsek, ohooo o , neler gördüm neler. Şok olursun. Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki genele yaymıyorum Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Öyle birşey yok la çok belgesel izlemeyin sonra hayatı öyle zannediyonuz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var öyleler Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl İğrenç işten çıkarılması lazım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir şeyler olursa tabi Yorumla
Kominikeyşın Takip Et Yoda Yaş: 109 +1 yıl Tam tersi daha yaygın 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet o da var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim, istisnalar hariç o dediğin şeyler yok. Abaza hayalidir o.
Çok gördüm ben
Sana denk gelmiştir. Yinede genele yayamazsın. Gördüğümüzü herkes için düşünürsek, ohooo o , neler gördüm neler. Şok olursun.
Tabi ki genele yaymıyorum
Öyle birşey yok la çok belgesel izlemeyin sonra hayatı öyle zannediyonuz
Var öyleler
İğrenç işten çıkarılması lazım
Bir şeyler olursa tabi
Tam tersi daha yaygın
Evet o da var